Boardsport

Er du bidt af et board? Eller nysgerrig på at komme i gang med en boardsport? Vi gør dig vild med leg og bevægelse på et board. Mærk suset i kroppen, når du lægger vægten i svinget og suser afsted – på vand eller asfalt. Måske endda fornemmelsen, når du kører over hoppet og kroppen letter?

Boardsport

Skateboard, wakeboard, windsurfing, stand up padling (SUP) er nogle af de boardtyper vi arbejder med. Vi har fokus på balance, flow….og attitude! Hvad enten du er rutineret på et eller flere boards eller du bare er nysgerrig, så er det her faget, hvor du kan leve surfer-drømmen fuldt ud.

• Balance
  • Flow
  • Tricks
  • Speed
  • Bølger og strømforhold
  • Stand Up Padling på både flatwater og i bølger.
  • Skateboard, longbord, Wave-board, Street SUP og Carver-board

Vi vil tage udgangspunkt i dit niveau og sikre, at du både synes det er fedt – og at du lærer noget. Fremfor alt, så gælder det om at have det sjovt og give den gas i alle timer.

Der er en vis overførselsværdi mellem indlæringen af de forskellige boardtyper. Derfor bliver du hurtigt dygtig til flere ting på en gang.

Vi har nogle af landets bedste faciliteter lige uden for døren. Vand til alle lejligheder- både med bølger og fladt vand og masser af lækker asfalt og store skateområder.

Boardsport2

8 eller 19 uger (efteråret).

Skoleåret 2017/18

• 22. oktober 2017 (8 uger)

AalborgCablePark
NordjyskWindsurfingKlub
Aalborg-Vandcenter-Page-Header-With-Text992x184

Boardsport3

Sidefagets opbygning

Udover dit sidefag Sidefag skal du vælge et hovedfag Hovedfag, som du kunne tænke dig at beskæftige dig med.

SidefagEfteraret

Ekstra tilbud

Mens du går på boardsport kan vi også tilbyde nogle ekstra fag, mod en lille egenbetaling. De ekstra fag/uddannelser tilmelder du dig først, når du starter på højskolen. Vi har samlet et lille udpluk, som måske har din interesse

EkstraDykkerkursus EkstraKitesurfing

Boardsport4

Kim Jensen

Ansvarlig for outdoor linjer. Underviser bl.a. i windsurfing, kajak, kano, SUP, MTB, snowboard og klatring. Jeg har været på Aalborg Sportshøjskole siden 1992. EHF-mastercoach i håndbold. Instruktøruddannelse i Dansk Sportsklatreforbund. Kano og kajakinstruktør uddannelse i Dansk kano og kajakforbund. Windsurfing- og SUP-instruktør i Dansk Sejlunion. MTB-instruktør. Snowboard-instruktør. Tidligere landsholdsspiller i håndbold. Ass. Landstræner for Dame A siden 1996.