Førstehjælpskursus

Lær at redde liv med et førstehjælpskursus under dit højskoleophold. Førstehjælpskurset er for alle og foregår på højskolen - dog udenfor den almindelige undervisning.

Førstehjælpskursus

Som højskoleelev bliver du tilbudt at tage et førstehjælpskursus – så uanset om du er nybegynder eller gerne vil have genopfrisket din førstehjælp, så skal vi nok give dig nogle redskaber, så du vil kunne klare forskellige situationer. Kurset ligger udenfor normal undervisning og tilbydes i både efteråret og foråret.

Periode 1 (august - oktober)
Periode 3 (januar - marts)
Egenbetaling: 500 DKK.

Jens Lund Jørgensen