logo_2016
search-button
Navn:

Kor

Yellow label:
Yellow tag:
Kor
Kort beskrivelse:

Mærk energien og glæden strømme igennem kroppen, når du til kor synger fede, rytmiske og flerstemmige sange sammen med dine højskolekammerater.

Billede:
Kor
Lang beskrivelse:

Alle kan være med til at synge kor. Ligegyldigt om du er øvet eller komplet nybegynder - det allervigtigste er blot, at du elsker at synge og har lyst til at gøre det i fællesskab med dine højskolekammerater. Fællesskabet er altafgørende når vi skal have mange forskellige stemmer til at spille sammen, og når det hele går op i en højere enhed, er suset igennem kroppen fantastisk.

Rent færdighedsmæssigt får du også en masse med dig, når du lærer om sangteknik og musikteori. Uanset dine evner på forhånd vil du kunne forbedre dine færdigheder. Og måske du får rykket nogle grænser undervejs.

Kan du ikke få nok af at synge? Eller synes du bare det er sjovt? Så hvorfor ikke gøre det sammen med en masse andre, der også elsker det?

Fakta

Type uddannelse:
Varighed:
Hvornår / næste indtag:

Periode 1 (august - oktober)
Periode 2 (oktober - december)
Periode 3 (januar - april)
Periode 4 (april - juni) 

Rejser:
Dokumentation:
Økonomi:

I samarbejde med

Partners logos:
Lang beskrivelse 2:

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:

Anbefalinger til dig

New Anbefalinger:

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:
Simon Sundahl Møller
Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
Simon er 28 år og uddannet cand.mag. i historie og musik ved Aalborg Universitet. Han har tidligere boet og undervist i både Grønland og Tyskland, men er oprindeligt ægte nordjyde. I fritiden spiller han håndbold i Brønderslev, og så er han desuden vært på sin egen historiepodcast, ”Fortids Forglemmelser”
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon: