Navn:

Musik

Yellow label:
Yellow tag:
Musik
Kort beskrivelse:

Højskole og musik hænger bare sammen. Musik har altid været en stor del af miljøet på en højskole med bl.a. fællessang til morgensamlingerne. Derfor er det oplagt med et valgfag, hvor du fordyber dig i musikken.

Billede:
Musik
Lang beskrivelse:
Når du vælger musik som dit valgfag på Aalborg Sportshøjskole, er der plads til alle niveauer fra nybegyndere til øvede, og du kan vælge både sammenspil/almen musik og rytmisk kor. I valgfaget musik får du muligheden for at synge og spille sammen med andre i band, eller du kan fordybe dig individuelt i et instrument. Du lærer om rytmer, noder og akkorder, og vi tager udgangspunkt i det niveau, du er på. 

I musik kan du også blive en del af det rytmisk kor, hvor vi synger flerstemmige sange typisk inden for pop/rock-genren. Du lærer om generel sang- og stemmeteknik, og så mærker du den fede energi, der opstår, når man som fælles kor får sang til at gå op i en højere enhed.

Fakta

Type uddannelse:
Varighed:
Hvornår / næste indtag:
Periode 1 (august - oktober)
Periode 2 (oktober - december)
Periode 3 (januar - marts)
Periode 4 (marts - april)
Periode 5 (april - juni)
Rejser:
Dokumentation:
Økonomi:
Tilmeld link:

I samarbejde med

Partners logos:
Lang beskrivelse 2:

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:

Anbefalinger til dig

New Anbefalinger:

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:
Simon Sundahl Møller
Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
Simon er 28 år og uddannet cand.mag. i historie og musik ved Aalborg Universitet. Han har tidligere boet og undervist i både Grønland og Tyskland, men er oprindeligt ægte nordjyde. I fritiden spiller han håndbold i Brønderslev, og så er han desuden vært på sin egen historiepodcast, ”Fortids Forglemmelser”
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon: