Navn:

Musik

Yellow label:
Yellow tag:
Musik
Kort beskrivelse:

Højskole og musik hænger bare sammen. Musik har altid været en stor del af miljøet på en højskole med fællessang til morgensamlingerne m.m. Derfor er det oplagt med et valgfag, hvor du fordyber dig i musikken.

Billede:
Musik
Lang beskrivelse:
Når du vælger musik som dit valgfag på Aalborg Sportshøjskole, er der plads til alle niveauer fra nybegyndere til øvede. Der bliver både mulighed for at vælge sammenspil og almen musik med fokus på at gå i dybden med at lære at spille – eller blive bedre til – et instrument. Du vil altså både kunne spille sammen med andre og/eller fordybe dig individuelt på et soloinstrument, hvad enten det er klaver, guitar, trommer, sang eller noget helt andet. Du lærer om rytmer, noder og akkorder, og vi tager udgangspunkt i det niveau, du er på. 

Fakta

Type uddannelse:
Varighed:
Hvornår / næste indtag:
Periode 1 (august - oktober)
Periode 2 (oktober - december)
Periode 3 (januar - april)
Periode 4 (april - juni)
Rejser:
Dokumentation:
Økonomi:

I samarbejde med

Partners logos:
Lang beskrivelse 2:

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:
Display formatting
>> Jeg har haft musik som valgfag på Aalborg Sportshøjskole og det har været fedt at få lidt kulturelt ind blandt al sporten. Selve faget har været godt bygget op med først teori om musikken og nodelæsning, som vi så fik brugt ved klaverspil. Senere på året var der mulighed for at spille sammen med andre, eller selv vælge et instrument og fordybe sig i. Det har været fedt med så stor medbestemmelse, og Simon er en super god lærer til at få alle med. << Mads Blak

Anbefalinger til dig

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Simon Sundahl Møller

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
uddannet cand.mag. i historie og musik ved AAU. Han har tidligere boet og undervist i både Grønland og Tyskland
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon: