logo_2016
search-button
Navn:

Musik

Yellow label:
Yellow tag:
Musik
Kort beskrivelse:

Højskole og musik hænger bare sammen. Musik har altid været en stor del af miljøet på en højskole med fællessang til morgensamlingerne m.m. Derfor er det oplagt med et valgfag, hvor du fordyber dig i musikken.

Billede:
Musik
Lang beskrivelse:
Når du vælger musik som dit valgfag på Aalborg Sportshøjskole, er der plads til alle niveauer fra nybegyndere til øvede. Der bliver både mulighed for at vælge sammenspil og almen musik med fokus på at gå i dybden med at lære at spille – eller blive bedre til – et instrument. Du vil altså både kunne spille sammen med andre og/eller fordybe dig individuelt på et soloinstrument, hvad enten det er klaver, guitar, trommer, sang eller noget helt andet. Du lærer om rytmer, noder og akkorder, og vi tager udgangspunkt i det niveau, du er på. 

Fakta

Type uddannelse:
Varighed:
Hvornår / næste indtag:
Periode 1 (august - oktober)
Periode 2 (oktober - december)
Periode 3 (januar - april)
Periode 4 (april - juni)
Rejser:
Dokumentation:
Økonomi:

I samarbejde med

Partners logos:
Lang beskrivelse 2:

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:

Anbefalinger til dig

New Anbefalinger:

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:
Simon Sundahl Møller
Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
Simon er 28 år og uddannet cand.mag. i historie og musik ved Aalborg Universitet. Han har tidligere boet og undervist i både Grønland og Tyskland, men er oprindeligt ægte nordjyde. I fritiden spiller han håndbold i Brønderslev, og så er han desuden vært på sin egen historiepodcast, ”Fortids Forglemmelser”
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon: