Navn:

Kostvejlederuddannelse

Yellow label:
Yellow tag:
Kostvejlederuddannelse
Kort beskrivelse:

Under uddannelsen til diætisteksamineret kostvejleder bliver du undervist af eksperter indenfor ernæring, træning og coaching. Vil du lære at vejlede klienter om kost i forbindelse med sundhed, vægttab og idræt? Så er denne kostvejleder uddannelse helt sikkert noget for dig.

Billede:
Kostvejlederuddannelse
Lang beskrivelse:

Sundhedsbevidstheden har aldrig været større end den er i dag. Alligevel kæmper folk med vægtproblemer som aldrig før. Den store mængde viden, der i dag er tilgængelig i medierne og på sundhedsområdet, og de mange tilgange og holdninger til vægttab og ”rigtig og forkert” kost, skaber imidlertid forvirring og gør ofte mere skade end gavn.

På Aalborg Sportshøjskole tilbyder vi nu en kostvejleder uddannelse, hvor vi gør op med myterne og giver dig en praktisk orienteret tilgang til kostvejlederarbejdet med klienten. Med kostvejleder uddannelsen fra Aalborg Sportshøjskole reder vi trådene ud og gør op med myter, trends og forvirring. Vi trækker vejledningen ned i øjenhøjde og giver dig redskaberne til at anvende teorien i praksis, så du får et solidt og seriøst fundament for at vejlede og motivere dine klienter til at nå deres mål.

Uddannelsen

Kostvejleder uddannelsen kvalificerer dig til selvstændigt at planlægge og gennemføre opgaver inden for kostvejledning og sportsernæring til raske voksne mennesker. Uddannelsen er udformet særligt med henblik på beskæftigelse i privat/selvstændig virksomhed.

Med afsæt i coaching som formidlingsform og forståelsen for mennesket som et individ med selvstændige tanker og vanemønstre får du redskaber til at motivere dine klienter til at nå deres mål. Det vil typisk være med henblik på vægttab, forbedring af sundheden og sportsernæring. Undervejs sætter vi stoffet i perspektiv med ernæring og motions betydning for sundheden.

Det er ikke nødvendigt at have forudgående kendskab til kost og ernæring – det får du i undervisningen.

Aalborg Sportshøjskole giver dig en uddannelse på højt niveau, som du kan gå direkte ud og bruge i dit erhverv som fx personlig træner, coach, fysioterapeut eller lignende. Efter uddannelsen modtager du et eksamensbevis ved bestået eksamen. 

Undervisningens indhold

  • Ernæringslære – herunder fedt, protein og kulhydrat, vitaminer og mineraler, desuden energibehov.
  • Vægttab og muskelmasse – herunder tilrettelæggelse, vejledning, vurdering og evaluering af udvikling, brug af hudfoldstang m.m.
  • Sportsernæring – herunder kost til idrætsudøvere og kosttilskud/sportsprodukter.
  • Sundhed og kost – herunder overvægt og vægttab.
  • Motivation og vejledning – herunder den motiverende samtale og kommunikation mhp. at skabe varige resultater.

Fakta

Type uddannelse:
Varighed:
Hvornår / næste indtag:
Periode 3 (januar - marts)
Rejser:
Dokumentation:
Efter gennemført uddannelse får du et trænercertifikat
Økonomi:
Egenbetaling: 2.000 DKK
Tilmeld link:

I samarbejde med

Partners logos:
Lang beskrivelse 2:

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:

Anbefalinger til dig

New Anbefalinger:

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:
Jane Flæng
Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
Jane Flæng har gennem flere år arbejdet i fitnessbranchen med både unge som ældre og har altid fingeren på pulsen. Hun er uddannet på skolen i 2010 og derudover uddannet ernæringsrådgiver, løbe-, kettlebell- og TRX instruktør samt yogalærer. Med sin store erfaring og kandidat i idræt er Jane ansvarlig for skolens fitnesslinjer samt coachunderviser og studievejledning.
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon: