logo_2016
search-button

Hovedfag

det første fag

Hovedfag

På Aalborg Sportshøjskole vælger du selv dine fag, hovedfaget er det eneste fag du skal vælge i forbindelse med din tilmelding. Hovedfaget er det fag, som fylder mest i din uge. Du vil godt kunne skifte hovedfag midtvejs, men langt de fleste af vores højskoleelever har som udgangspunkt deres hovedfag i henholdsvis hele efteråret eller foråret. Hovedfaget har du 3 gange om ugen – 7 timer. 

Nedenfor kan du se vores udvalg af hovedfag Hovedfag 

I ugeskemaet kan du se hvornår hovedfaget er placeret i løbet af ugen 

Hovedfag Ambulancelinjen Hovedfag CrossFit Hovedfag_Fitness Hovedfag Klatring og bouldering Hovedfag Outdoor Hovedfag Politi Hovedfag Styrkeløft Hovedfag Styrkeløft træner Hovedfag styrketræner og fysisk træner Hovedfag vægtløftning Hovedfag vægtløftning træner


I hovedfaget giver vi dig de optimale forudsætninger for at specialisere dig i en idrætsgren, eller dyrke glæden ved at være ude i naturen og mærke adrenalinen pumpe. Vi har også to hovedfag hvis du drømmer om et job i uniform, som eks. politibetjent eller ambulancebehandler. Uanset om du er taget på højskole for at dygtiggøre dig eller har fokus på at have det sjovt med en masse nye mennesker, så er der de bedste betingelser for at udforske, hvad hovedfaget har at tilbyde. Det er både for nybegynderen og den erfarne udøver, da der vil blive taget udgangspunkt i dit eget niveau, og med fokus på, at du udvikler dig bedst i fællesskab med andre.

Hovedfaget er en central del af din uge og du modtager syv times undervisning i hovedfag om ugen.