logo_2016
search-button

Ugeskema

Prøve højskolens interaktivt ugeskema


Nedenfor kan du prøve højskolens interaktivt ugeskema. Prøv at sammensæt dit eget ugeskema og se dine muligheder


Start med at vælge dit hovedfag samt perioden og sammensæt det udfra dine interesser efterfølgende kan du få det tilsendt til din mail.

Året er delt op i 4 perioder. To perioder i efteråret og to perioder i foråret. Vælger du at forlænge dit ophold kan du også skifte hovedfag

Alt undervisningen mellem 8-15 er obligatorisk – øvrige fagmoduler er tilbud til dig og du bestemmer derfor selv om du ønsker, at deltage. Fritiden på Aalborg Sportshøjskole giver dig mulighed for at benytte de mange faciliteter eller udstyr - også når der ikke er undervisning.  

Bemærk: Ugeskemaet er bedst på en desktop 💻 ellers kan du altid vende din skærm 👍

ValgfagPerioder2022


Valg af hovedfag
Valg af periode
Valg af sidefag
Valg af forbydelsesfag
Valg af interessefag
Valg af valgfag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag/søndag
7.15 - 7.55
Morgenmad
8.00 - 10.00
Hovedfag
Morgensamling
Fordybelsesfag
Hovedfag
Sidefag
Fordybelsesfag
10.00 - 12.00
Pause - forfriskning
Brunch
Hovedfag
Fællessang / rengøring
Valgfag
Foredrag
Fællestime
12.00 - 12.45
Frokost
Tilbud: Højskole- aktiviteter
13.00 - 15.00
Teammøde / demokratisk forum
Sidefag
Rengøring
Interessefag
Valgfag
Hovedfag
ca. 15.00 -
Tilvalgsfag
Tilvalgsfag
Tilvalgsfag
18.00 - 18.45
Aftensmad
Aftensmad
ca. 19.30 -
Tilbud: Idrætsfag (åben hal)

Tilbud: Højskoleaften

Tilbud: Idrætsfag (springhal)

Tilbud: Højskoleaften

Tilbud: Idrætsfag
Tilbud: Idrætsfag
Få tilsendt overstående skema til min mail

Foredrag

Foredragene er meget varieret og kan tage fat i forskellige problemstillinger som doping, politik, kost og ernæring m.m. Derfor åbnes foredragene også op for nogle gode diskussioner. Selvfølgelig får du også kendskab til Grundtvig, som startede tanken om friskolebevægelsen. Vi har bl.a. haft besøg af Sirius patruljen, Joachim B. Olsen, Chefredaktøren for BT, et Afrikansk musikorkester osv.

Fællessang

Højskolesangbogen danner rammerne for fællessang. Her er det fællessang som er i højsædet og vi synger nogle af de bedste klassiske sange og lære også nogle af de lidt mindre sange at kende. Skolens musiklærer fortæller desuden om sangens betydning og historie. Fællessang giver samtidig et godt afbreak i hverdagen og skabe et godt fællesskab. Så vær klar på at synge til fællessang og det gør ikke noget du ikke kan synge. 

Morgensamling

Morgensamling foregår tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Vi synger en enkelt eller to sange fra Højskolesangbogen. Uddeler informationer og beskeder fra elever og lærer.

Teammøde

Til teammøde mødes vi første i små mindre team sammen med vores teamlærer, herefter mødes alle eleverne i skolens foredragssal. Hvor stort som små diskuteres og vendes. Eks. hvorfor kan kaffekopperne ikke komme ned i spisesalen, så vi kan få kop kaffe? Skal der være én mere vegetardag? Osv. 

Eftermiddags- og aftenstilbud

Mandag, tirsdag, onsdag og fredag er der skemalagt aftensaktiviteter, som man kan deltage I efter egne ønsker. Mandag, tirsdag og fredag er det muligt, at benytteidrætshallerne enten til fodbold, badminton, volley, håndbold eller andet sjov og ballade. Det kan også være vi tager street SUP, waveboard eller rulleskøjterne med over i hallerne. 

Onsdag aften er det muligt at være med til springgymnastik over i springhallen. Springhallen er et legende miljø (i den bogstavile tale) med teamtrack, trampoliner, springgrav, gymnastikringe, airtrack, bensvingsheste, reck, springborde, barrer osv. Vi øver saltoer, forlæns- og baglæns springserier, akrobatik, modtageteknik, leger og hygger os med universet. Så værd med onsdag aften til springgymnastik og du få kyndig vejledning af skolens timelærer Chris Gejl Gregersen tidligere Danmarksmester i Tumbling og træner ved Aalborg Idrætsgymnastikforening - AIG

2020Springgymanstik1

Med så mange timers fysisk aktivitet i løbet af dagen, kan du selvfølgelig også bruge aftnerne på, at slappe af i én af skoles to TV stuer, i biografen, i musiklokalet, ved friluftsområdet ellers lave noget kreativt i design.

Efter en hektisk uge kan du hver søndag aften slappe af i svømmehallen (Haraldslund Vand- og Kulturhus, som ligger 400 meter fra skolen), svømme et par baner eller nyde den varme sauna.

Derudover står alle lokaler til rådig lige fra frivægtsalen, maskinsalen, klatresalen, bouldervæggene, spinning, gymnastiksalen, esportslokalet, yogasalen m.m. Endelig må du selvfølgelig også gerne bruge skolens udstyr, som bestyr af

Havkajakker
Kanoer
Windsurfudstyr
SUP board samt oppustelige SUP-board
Sit-on-top kajakker
MEGA SUP boardVåddragter
Lavvo’er samt friluftsudstyr
Mountainbikes
GPS til Geocaching
Samt meget mere

FriluftsudstyrGrej