Ugeskema

Du er selvfølgelig selv med til at bestemme, hvordan dit ophold på Aalborg Sportshøjskole skal se ud.

MalrettetTraning1

Ugeskemaet afhænger af hvilke fag du vælger indenfor de fem fag områder:

Sådan vælger du fag på Aalborg Sportshøjskole

Som udgangspunkt skal du vælge både et hovedfag HovedfagFag og et sidefag SidefagFag og så ser du skema ud som nedenstående.

Alt undervisningen mellem 8-15 er obligatorisk – øvrige fagmoduler er tilbud til dig og du bestemmer derfor selv om du ønsker, at deltage. Derudover kan du hver søndag aften slappe af i svømmehallen efter en hektisk uge.

Onsdag eftermiddag

Onsdag eftermiddag får du din helt egen personlig træner, som ligger et specielt træningsprogram til dig udfra dine ønsker og målsætninger. Din personlig træner er de højskoleelever, som har valgt at gå på én af højskolens diplomtræneruddannelse.

I foråret kan du også vælge Winter- Summer Explore, hvis du heller vil være på vandet eller i skoven. I Winter- Summer Explore hygger vi MAX – vi pakker bilen enten med mountainbike (MTB), windsurfing, stand up paddle board, mega SUP, sit on top kajakker, bodyboard eller kanoerne og tager på tur til enten Klitmøller, Limfjorden, Rold skov, Svinkløv eller et helt femte sted. Vi laver bål, tager stormkøkkener eller grillen med – og med en skumfidus på pinden eller et snobrød og en god kop kaffe eller kakao i hånden, snakker vi om dagens naturoplevelser og erfaringer.

UgeskemaHovedfag_Sidefag

Følg disse få trin og så kan vi byde dig velkommen til dit livs bedste oplevelse.

ValgfagValgfag får du mulighed for at vælge i løbet af året på højskolen. Højskolefag Hojskolefag er obligatoriske og er for alle på højskolen.

PerioderHovedfagSidefag

Hovedfag - 43 ugers elitetræneruddannelse

Hvis du derimod tager en elitetræneruddannelserne på 43 uger HovedfagElite, skal du ikke vælge sidefag, men i stedet følge hovedfaget i de timer der ellers er sat af til sidefag.

Onsdag eftermiddag

Onsdag eftermiddag skal du ”agere” personlig træner / underviser af de andre højskoleelever i forskellige typer træning og derved gøre dit stærkere i undervisningssituationer.

UgeskemaHovedfag_Elite

Valgfag Valgfag får du mulighed for at vælge i løbet af året på højskolen. Højskolefag Hojskolefag er obligatoriske og er for alle på højskolen.

PerioderHovedfagElite