Navn:

Krea

Yellow label:
Yellow tag:
Krea
Kort beskrivelse:

Streetart, stencils, hækling og maling er kun få af de udtryksformer vi berører i krea. Vi udfordrer vores kreative evner og kaster os ud i nye ting, der giver plads til ro og fordybelse. Valgfaget krea er for alle - både begyndere og øvede.

Billede:
Krea
Lang beskrivelse:
Det kreative værksteder er det vigtige rum på højskolen, når kroppen har brug for ro og hvile. I undervisningen bliver du udfordret med opgaver og inspireret af vores dygtige undervisere. Nogle gange brager der hip hop ud af højtalerne og der lugter af spraymaling, andre gange er blid pop og hækling, hvor vi bl.a. lave sine bæredygtige karklude, vatrondeller m.m. Vi opfordrer alle elever til at udfordre sig selv med de kreative evner mens de er hos – mange bliver overraskede over, hvor fedt det er, og hvor meget de egentlig kan. Krea giver ro og fordybelse på en anden måde end din træning og for mange er den en god måde, at ”slappe” af og nørkle med det kreative                          

Fakta

Type uddannelse:
Varighed:
Hvornår / næste indtag:
Periode 1 (august - oktober)
Periode 2 (oktober - december)
Periode 3 (januar - marts)
Periode 4 (marts - april)
Periode 5 (april - juni)
Rejser:
Dokumentation:
Økonomi:
Tilmeld link:

I samarbejde med

Partners logos:
Lang beskrivelse 2:

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:

Anbefalinger til dig

New Anbefalinger:

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:
Trine Steen
Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
Trine er hovedfagslærer for politilinjen og er uddannet dansklærer. Trine har alle de ”boglige” tag til politi, mens de fysisk varetages af Jens eller Jesper. Trine underviser ligeledes i krea og flere teoretiske fag som psykologi, pædagogik og ledelse.
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon: