logo_2016
search-button
Navn:

Krea

Yellow label:
Yellow tag:
Krea
Kort beskrivelse:

Hækling, syning, brodering og maling er kun få af de udtryksformer vi berører i krea. Vi udfordrer vores kreative evner og kaster os ud i nye ting, der giver plads til ro og fordybelse. Valgfaget krea er for alle - både begyndere og øvede.

Billede:
Krea
Lang beskrivelse:

Det kreative værksted er det vigtige rum på højskolen, når kroppen har brug for ro og hvile. I undervisningen bliver du udfordret med opgaver og inspireret af vores dygtige undervisere. Nogle gange brager der hip hop ud af højtalerne, mens vi laver aggressive korssting. Andre gange er der popcast og hækling på skemaet, hvor vi bl.a. laver bæredygtige karklude, vatrondeller m.m. Du kan bl.a. også prøve kræfter med at designe og lave din egen mulepose. 

Vi opfordrer alle elever til at udfordre sine kreative evner mens de er hos os – mange bliver overraskede over, hvor fedt det er og hvor meget de egentlig kan. Krea giver ro og fordybelse på en anden måde end din træning, og for mange er det en god måde at ”slappe” af på og nørkle ned i det kreative hjørne. Vi skifter mellem de forskellige kreative fag for hver valgfagsperiode.

Fakta

Type uddannelse:
Varighed:
Hvornår / næste indtag:
Periode 1 (august - oktober)
Periode 2 (oktober - december)
Periode 3 (januar - april)
Periode 4 (april - juni)
Rejser:
Dokumentation:
Økonomi:

I samarbejde med

Partners logos:
Lang beskrivelse 2:

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:
Display formatting
>> I krea har vi haft alt fra smykkeværksted til hækle- og strikkekurser. Det er en virkelig rar måde at koble lidt fra på, oven på alt ens træning. Samtidig er det fedt at kunne give sig i kast med nye projekter, hvor man kan få vejledning og råd undervejs. << Maja Feill

Anbefalinger til dig

New Anbefalinger:

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:
Liselotte Nørgaard
Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
Underviser i Klatring og ski. Outdoor tosse med stor interesse i MTB og skiløb. Uddannet bl.a. ski, MTB og klatreinstruktør
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon:
Navn:
Trine Steen
Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
Trine er hovedfagslærer for politilinjen og er uddannet dansklærer. Trine har alle de ”boglige” tag til politi, mens de fysisk varetages af Jens eller Jesper. Trine underviser ligeledes i krea og flere teoretiske fag som psykologi, pædagogik og ledelse.
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon: