Krea

Streetart, stencils, hækling og maling er kun få af de udtryksformer vi berører i krea. Vi udfordrer vores kreative evner og kaster os ud i nye ting, der giver plads til ro og fordybelse. Valgfaget krea er for alle - både begyndere og øvede.

Krea

Det kreative værksted er det vigtige rum på højskolen, når kroppen har brug for ro og hvile. I undervisningen bliver du udfordret med opgaver og inspireret af vores dygtige undervisere. Nogle gange brager der hip hop ud af højtalerne og lugter af spraymaling, mens der laves streetart. Andre gange er der blid pop og hækling på skemaet, hvor vi bl.a. laver bæredygtige karklude, vatrondeller m.m. Du kan også prøve kræfter med at designe og lave din egen mulepose.

Vi opfordrer alle elever til at udfordre sine kreative evner mens de er hos os – mange bliver overraskede over, hvor fedt det er og hvor meget de egentlig kan. Krea giver ro og fordybelse på en anden måde end din træning, og for mange er det en god måde at ”slappe” af på og nørkle ned i det kreative hjørne. Vi skifter mellem de forskellige kreative fag for hver valgfagsperiode.

Periode 1 (august - oktober)
Periode 2 (oktober - december)
Periode 3 (januar - marts)
Periode 4 (marts - april)
Periode 5 (april - juni)

Liselotte Nørgaard
Underviser i Klatring og ski. Outdoor tosse med stor interesse i MTB og skiløb. Uddannet bl.a. ski, MTB og klatreinstruktør
Trine Steen
Trine er hovedfagslærer for politilinjen og er uddannet dansklærer. Trine har alle de ”boglige” tag til politi, mens de fysisk varetages af Jens eller Jesper. Trine underviser ligeledes i krea og flere teoretiske fag som psykologi, pædagogik og ledelse.