Navn:

Stand up paddle

Yellow label:
Yellow tag:
Stand up paddle
Kort beskrivelse:

Er du vild med at være på vandet? Så kan du under dit højskoleophold prøve Stand Up Paddle (SUP) i valgfagsblokken. Der er plads til alle på Stand Up Paddle holdet, både dig som aldrig har prøvet det før og dig der allerede er øvet på boardet.

Billede:
Stand up paddle
Lang beskrivelse:

Stand up paddle boards (SUP) bliver langet over disken som aldrig før i Danmark og er mange steder i Europa den hastigst voksende vandaktivitet. 5 minutters intro så er man afsted. SUP kan dyrkes i mange forskellige vind- og vandforhold og på mange forskellige niveauer. Man kan nyde omgivelserne på en hyggetur på fladt vand, tage ud på en mere krævende træningstur eller tage en sjov surftur i bølgerne. Vi prøver lidt af hvert på valgfaget Stand Up Paddle og udfordrer dig på dit niveau.

Vælg Stand Up Paddle (SUP) som valgfag og prøv kræfter med vandsporten.

Fakta

Type uddannelse:
Varighed:
Hvornår / næste indtag:
Periode 1 (august - oktober)
Periode 5 (april - juni)
Rejser:
Dokumentation:
Økonomi:

I samarbejde med

Partners logos:
Lang beskrivelse 2:

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:
Display formatting
>> Valgfaget SUP er superfedt. For mig der ikke er så vant ude på vandet, har det været en fed oplevelse sammen med alle ens venner. Vi kommer ud på vandet og prøver en masse forskellige ting. Og så er stemningen bare vildt hyggelig. << Anna Emilie Rossen
Display formatting
>> På SUP har vi været ude i Vestre Fjordpark og lære det basale om at stå på et stand up paddle board og nyde at være ude i vandet. Vi har lært om teknikken til at paddle. Derudover har vi spillet nogle sjove spil som f.eks. dødbold på SUP og vandpolo. Vi har også været en tur i Løkken, hvor vi surfede ude i bølgerne og det var en mega fed tur. << Mia Esther Meyer Poulsen

Anbefalinger til dig

New Anbefalinger:

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Kim Jensen

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
slogan er ”Go to the door go outdoor”. Kim store passion er nemlig alt lige fra kano, friluftsliv, havkajak, SUP, surfing m.m.
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon: