logo_2016
search-button
Navn:

Stand up paddle

Yellow label:
Yellow tag:
Stand up paddle
Kort beskrivelse:

Er du vild med at være på vandet? Så kan du under dit højskoleophold prøve Stand Up Paddle (SUP) i valgfagsblokken. Der er plads til alle på Stand Up Paddle holdet, både dig som aldrig har prøvet det før og dig der allerede er øvet på boardet.

Billede:
Stand up paddle
Lang beskrivelse:

Stand up paddle boards (SUP) bliver langet over disken som aldrig før i Danmark og er mange steder i Europa den hastigst voksende vandaktivitet. 5 minutters intro så er man afsted. SUP kan dyrkes i mange forskellige vind- og vandforhold og på mange forskellige niveauer. Man kan nyde omgivelserne på en hyggetur på fladt vand, tage ud på en mere krævende træningstur eller tage en sjov surftur i bølgerne. Vi prøver lidt af hvert på valgfaget Stand Up Paddle og udfordrer dig på dit niveau.

Vælg Stand Up Paddle (SUP) som valgfag og prøv kræfter med vandsporten.

Fakta

Type uddannelse:
Varighed:
Hvornår / næste indtag:
Periode 1 (august - oktober)
Periode 5 (april - juni)
Rejser:
Dokumentation:
Økonomi:

I samarbejde med

Partners logos:
Lang beskrivelse 2:

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:

Anbefalinger til dig

New Anbefalinger:

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:
Kim Jensen
Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
Ansvarlig for outdoor linjer. Underviser bl.a. i windsurfing, kajak, kano, SUP, MTB, snowboard og klatring. Jeg har været på Aalborg Sportshøjskole siden 1992. EHF-mastercoach i håndbold. Instruktøruddannelse i Dansk Sportsklatreforbund. Kano og kajakinstruktør uddannelse i Dansk kano og kajakforbund. Windsurfing- og SUP-instruktør i Dansk Sejlunion. MTB-instruktør. Snowboard-instruktør. Tidligere landsholdsspiller i håndbold. Ass. Landstræner for Dame A siden 1996.
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon: