logo_2016
search-button
Navn:

Stand up paddle

Tagline

Prøv kræfter med stand up paddle (SUP)

Yellow tag:
Stand up paddle
Kort beskrivelse:
Elsker du stand up paddle eller er du bare vild med at være på vandet? Valgfaget stand up paddle er for alle - både dig som aldrig har prøvet SUP før og dig der allerede er øvet på boardet. Det handler om at have det sjovt på vandet med dine højskolekammerater.
Beskrivelse Ny 3

Nogle ting kan ikke forklares - de skal opleves. Som følelsen, når du overskrider egne grænser og oplever den fedeste oplevelse.

Beskrivelse Ny 1

Stand up paddle (SUP) kan dyrkes i mange forskellige vind- og vandforhold og på mange forskellige niveauer. Man kan nyde omgivelserne på fladt vand, tage ud på en mere krævende SUP tur eller prøve stand up paddle surfing i bølgerne. Vi prøver lidt af hvert på valgfaget stand up paddle og udfordrer dig på dit niveau.

Sammen med dine højskolekammerater bliver du kastet ud i forskellige sjove øvelser på stand up paddle boardet, så du kan blive bedre til at padle og tryg ved at stå på boardet. Men stand up paddle er ikke kun sjovt, det er også en fantastisk måde at træne på. Du træner din balance, styrke og udholdenhed, samtidig med at du nyder de beroligende og forfriskende omgivelser ved vandet. Derudover vil du lære grundlæggende padleteknikker, balance, sikkerhed og hvordan du navigerer på vandet.

Så uanset om du elsker stand up paddle eller bare vil have det sjovt på vandet, er stand up paddle valgfaget sikkert lige dig!

Beskrivelse Ny 2 Titel
I stand up paddle arbejder vi bl.a. med
Beskrivelse Ny 2
Basis-tag
Balance øvelser
”Hold-retning”
Teknik
Støttetag
Sikkerhed
Udstyr
Udtalelser:
Valgfaget SUP er superfedt. For mig der ikke er så vant ude på vandet, har det været en fed oplevelse sammen med alle ens venner. Vi kommer ud på vandet og prøver en masse forskellige ting.
Anna Emilie Rossen
Læs hele elevreferencen
Anna Emilie Rossen
Anna Emilie Rossen
“Valgfaget SUP er superfedt. For mig der ikke er så vant ude på vandet, har det været en fed oplevelse sammen med alle ens venner. Vi kommer ud på vandet og prøver en masse forskellige ting. Og så er stemningen bare vildt hyggelig. ”
På SUP har vi været ude i Vestre Fjordpark og lære det basale om at stå på et stand up paddle board og nyde at være ude i vandet. Vi har lært om teknikken til at paddle. Derudover har vi spillet nogle sjove spil som f.eks. dødbold på SUP og vandpolo.
Mia Esther Meyer Poulsen
Læs hele elevreferencen
Mia Esther Meyer Poulsen
Mia Esther Meyer Poulsen
“På SUP har vi været ude i Vestre Fjordpark og lære det basale om at stå på et stand up paddle board og nyde at være ude i vandet. Vi har lært om teknikken til at paddle. Derudover har vi spillet nogle sjove spil som f.eks. dødbold på SUP og vandpolo. Vi har også været en tur i Løkken, hvor vi surfede ude i bølgerne og det var en mega fed tur.”

Fakta

Type uddannelse
Varighed
Dokumentation
Hvornår / næste indtag

Hvornår udbydes faget og varigheden
Prøv at sammensæt dit eget ugeskema her på siden 📃💪 blandt de øvrige +45 fag du kan vælge mellem

Rejser
Økonomi
Hold cross:
Efteråret
Foråret
8 uger
Efteråret
Foråret
12 uger

I samarbejde med

I samarbejde med

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Kim Jensen

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
slogan er ”Go to the door go outdoor”. Kim store passion er nemlig alt lige fra kano, friluftsliv, havkajak, SUP, surfing m.m.
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon:
New Anbefalinger:

24 ugers højskoleophold - januar 2025

Start det nye år med fede oplevelser og personlig udvikling
Læs mere

Gammel elevstævne

Gør dig klar til en uforglemmelig lørdag, den 31. august!
Læs mere

August indtag - vælg enten 20 eller 44 uger 2024

En verden af sport, fællesskab og uforglemmelige oplevelser!
Læs mere

Balanceboard

Mangler du inspiration til din surftræning derhjemme? Så kan du bruge et balanceboard såsom et Indo Board. Hvis du ikke har et Indo Board, kan du lave dit eget balanceboard derhjemme. Højskolens surfunderviser Kim Jensen viser i videoen her, hvordan du kan lave dit eget balanceboard og dermed vedligeholde din surftræning derhjemme.
Læs mere

12 uger med fede oplevelser - marts 2025

Spring ind i foråret med et intensivt 12-ugers højskoleforløb
Læs mere

September indtag - vælg mellem 12 eller 36 uger 2024

Oplev Aalborg Sportshøjskole - Dit springbræt til sport og storbyliv i september!
Læs mere

Stand up paddle board

Den lettest tilgængelige vandaktivitet.
Læs mere