logo_2016
search-button
Navn:

Debatten

Yellow label:
Yellow tag:
Debatten
Kort beskrivelse:

I valgfaget debatten tager vi emner op fra aktuelle debatter i medierne og ser på dem med jeres generations perspektiv. Det kan fx være VM i Qatar, øremærket barsel til mænd, klimakrisen og meget mere.

Billede:
Debatten
Lang beskrivelse:
Undervisningen i valgfaget debatten tager udgangspunkt i et oplæg, hvorefter der åbnes for en god og saglig debat. Valgfaget er en god måde på at holde sig opdateret på, hvad der sker i samfundet. Vi skal lære om hvordan man argumenterer og hvordan man sætter sig ind i nyt stof, så man kan danne en kvalificeret mening om emnet, og bidrage til en demokratisk samtale om svære emner på en respektfuld måde. Vi kommer ind på moralske og etiske dilemmaer i forhold til problemstillingen, som vi debatterer. Ofte vil det tage udgangspunkt i emner som er særligt relevant for jer som unge. Så elsker du at komme ud med dine holdninger og er du ikke bange for en rask diskussion, vil valgfaget debatten sikkert være lige noget for dig.

Fakta

Type uddannelse:
Varighed:
Hvornår / næste indtag:

Periode 1 (august - oktober)
Periode 4 (april - juni)

Rejser:
Dokumentation:
Økonomi:

I samarbejde med

Partners logos:
Lang beskrivelse 2:

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:
Display formatting
>> I valgfaget debatten bruger vi stort set alt tiden på at snakke og debattere. Det er et meget elevstyret fag, og jeg har virkelig været glad for det. Det er fedt at være med til at have en indflydelse på hvad timen skal indeholde. Derudover har det faktisk været med til at styrke min måde at føre en samtale/debat på, og jeg har, uden at have fokus på det, fået nemmere ved at argumentere og sige min mening højt. Det er et fag der kan rumme alle emner, og jeg er virkelig positivt overrasket over hvad man får med fra timen selvom man “bare” sidder og snakker nogle gange. << Ulrikke Herlev

Anbefalinger til dig

New Anbefalinger:

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:
Trine Steen
Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
Trine er hovedfagslærer for politilinjen og er uddannet dansklærer. Trine har alle de ”boglige” tag til politi, mens de fysisk varetages af Jens eller Jesper. Trine underviser ligeledes i krea og flere teoretiske fag som psykologi, pædagogik og ledelse.
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon: