logo_2016
search-button
Navn:

Fitness

Tagline

Fitness på højskole for alle 👍

Yellow tag:
Fitness
Kort beskrivelse:
Fitness på højskole byder på mere end blot sved på panden og høj puls. Det er et rum, hvor du sammen med dine højskolekammerater tager de første skridt ind i træningsverdenen eller videreudvikler dine eksisterende færdigheder. Med en bred vifte af fitnessdiscipliner bliver du guidet gennem processen med at sætte og nå dine personlige træningsmål, alt imens du befinder dig i et motiverende fællesskab.
Beskrivelse Ny 3

Nogle ting kan ikke forklares - de skal opleves. Som følelsen af et velfortjent afbreak med vennerne, efter dagens træning.

Beskrivelse Ny 1

Vores hovedfag i fitness er designet til at inspirere dig til en sundere, stærkere og gladere hverdag. Vi lægger vægt på individuel progression og tilpasser træningen, så den matcher dit niveau af smidighed og fysisk form. Gennem varieret træning, der dækker muskelstyrke, kondition, bevægelighed, balance og koordination, opmuntrer vi til personlig udvikling indenfor en ramme af fælles målsætninger.

I centrum af vores tilgang er ønsket om at skabe en god træningsatmosfære, hvor højt humør og positiv energi er nøgleelementer. Uanset om du er nybegynder eller mere erfaren, vil vores dygtige underviser, med en passion for fitness, støtte og inspirere dig gennem hele forløbet. De sikrer, at du bliver udfordret på dit eget niveau og får de værktøjer, der er nødvendige for at forfølge og opnå dine træningsmål.

Fælles motivation skaber et unikt sammenhold i hovedfag, som driver dig til at yde dit bedste. Fitness på højskolen er ikke blot et fag; det er en rejse mod en bedre udgave af dig selv, hvor du lærer at værdsætte værdien af fællesskab og individuel indsats i din træning. Dvs. vi arbejder med dine individuelle mål - som f.eks. kostplanlægning, træningsplanlægning og din livsstil samtidig med at vi udveksler erfaringer mellem hinanden.

Vil du være personlig træner?
Som en udvidelse af vores hovedfag i fitness tilbyder vi en uddannelse til fitness personlig træner i sidefagsblokken. Denne uddannelse giver dig dybdegående viden inden for områder som muskel- og konditionstræning og vægttab. Du vil opnå en forståelse for kapacitetsanalyse, træningsplanlægning og periodisering, samt vigtig viden om forholdet mellem kost og træning. Uddannelsen vil forbedre dine kompetencer som fitnessinstruktør og personlig træner, og give dig de nødvendige værktøjer til at udvikle og implementere målrettede træningsprogrammer.

Beskrivelse Ny 2 Titel
I fitness arbejder vi bl.a. med
Beskrivelse Ny 2
Træningsinspiration
Styrketræning, kettlebells, håndvægte, maskiner og kropsvægt
Opvarmning
Intervaltræning
Hypertrofi
Træningsprogrammer og træningsforståelse
Kostvejledning
Kropsanalyse
Sundhed
Refleksion og selvudvikling

Udtalelser:

Fakta

Type uddannelse
Varighed
Dokumentation
Efter gennemført ophold får du et højskolebevis.
Hvornår / næste indtag
Hvornår udbydes faget og varigheden
Prøv at sammensæt dit eget ugeskema her på siden 📃💪 blandt de øvrige +45 fag du kan vælge mellem
Rejser
Økonomi
Hold cross:
Efteråret
Foråret
44 uger
20 uger
Efteråret
Foråret
36 uger
12 uger
Efteråret
Foråret
24 uger
Efteråret
Foråret
12 uger

I samarbejde med

I samarbejde med

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Anne Marie Søndergaard Odsbjerg

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon:
New Anbefalinger:

CrossFit

CrossFit er en funktionel, intensiv og varieret træningsform, hvor man arbejder med hele kroppen. På hovedfaget CrossFit bliver du præsenteret for alle aspekter af CrossFit: cardio, styrke, vægtløftning og gymnastiske øvelser. Der er plads til alle uanset niveau og fællesskabet er helt i top når vi sammen giver den gas i et hav af udfordrende workouts.
Læs mere

Styrkeløft

Styrkeløft er en sportsgren hvor man dyster i squat, bænkpres og dødløft enten klassisk eller med udstyr. De tre discipliner udgør tilsammen en trekamp, hvor det handler om at løfte så tungt som muligt. På hovedfaget styrkeløft får du sammen med dine højskolekammerater den nødvendige træning og teori for at kunne forbedre din samlede præstation i de tre øvelser.
Læs mere

Fitness personlig træner

Brænder du for fitness og drømmer om at hjælpe andre med at nå deres mål? På sidefaget fitness personlig træner forenes teori og praksis på unik vis når du sammen med dine højskolekammerater bliver klædt på til at guide og motivere klienter i fitnesscenteret. Uddannelsen er godkendt af Dansk Idrætsforbund (DIF) og Europe Active (EA), og giver dig mulighed for at varetage jobs som personlig træner efter endt højskoleophold.
Læs mere

Styrketræner og fysisk træner

Drømmer du om at blive styrketræner, fysisk træner eller personlig træner på højt niveau? Så er diplomtræner uddannelsen på hovedfaget styrketræner og fysisk træner sikkert lige dig. Her får du et intensivt år med styrketræning - både i teori og praksis. Uddannelsen åbner døre for, at du efter dit højskoleophold kan arbejde indenfor både bredde- og eliteidrætten som styrketræner, fysisk træner eller personlig træner. Foruden den unikke mulighed for at udleve din trænerdrøm, vil du opleve et fællesskab af træningsentusiaster, du kan sparre med både under og efter dit højskoleophold.
Læs mere

Vægtløftning

I vægtløftning arbejdes der primært med øvelser og programmer, der skal være med til at forbedre teknikken i de to discipliner træk (snatch) og stød (clean and jerk), som tilsammen udgør den såkaldte tokamp. Med vægtløftning på Aalborg Sportshøjskole, får du sammen med dine højskolekammerater en varieret træning med fokus på forbedring af dine tekniske færdigheder indenfor vægtløftning.
Læs mere

Styrketræning

Brænder du for styrketræning og ønsker at tage din træning til nye højder? I sidefaget får du mulighed for at dykke ned i styrketræning til gavn for din egen træning.
Læs mere

Yoga

Interessefaget yoga er både for dig der elsker yoga og dig der ønsker et pusterum i hverdagen med tid til ro og fordybelse. Sammen med dine højskolekammerater bliver du kastet ud i forskellige meditationsøvelser og yogastillinger for at øge din kropsbevidsthed, gøre dig mere smidig og skabe større harmoni mellem din krop og dit sind.
Læs mere

Personlig træning

Få din helt egen personlig træner mens du er højskoleelev hos os og få hjælp samt sparring til at nå dine personlige mål.
Læs mere