logo_2016
search-button
Navn:

Yoga

Tagline

Få større indsigt i yogaens og meditationens verden

Yellow tag:
Yoga
Kort beskrivelse:
Interessefaget yoga er både for dig der elsker yoga og dig der ønsker et pusterum i hverdagen med tid til ro og fordybelse. Sammen med dine højskolekammerater bliver du kastet ud i forskellige meditationsøvelser og yogastillinger for at øge din kropsbevidsthed, gøre dig mere smidig og skabe større harmoni mellem din krop og dit sind.
Beskrivelse Ny 3

Nogle ting kan ikke forklares - de skal opleves. Som følelsen af et velfortjent afbreak med vennerne, efter dagens træning.

Beskrivelse Ny 1

Interessefaget yoga er for alle - du behøver ikke være smidig eller god til at meditere for at være med. Vi har fokus på afspænding, smidighed, åndedræt samt indre ro og harmoni. Du vil blive præsenteret for forskellige yogaformer, som alle sigter mod at øge din kropsbevidsthed og gøre dig mere smidig.

Sammen med dine højskolekammerater får du større indsigt i yogaens og meditationens verden, mens du forbedrer dit forhold til dig selv og andre omkring dig gennem fysisk yoga og meditation. Forløbet er effektivt for dig, der har oplevet stress, depression eller angst, men også gavnligt for dig der har brug for et pusterum i hverdagen med tid til ro og fordybelse. 

Når vejret er til det, rykker vi interessefaget yoga udenfor, hvor vi oplever den forfriskende fornemmelse af at praktisere yoga og meditation i ét med naturen.

Så uanset om du elsker yoga eller bare trænger til ro og fordybelse, er interessefaget yoga sikkert lige noget for dig!

Beskrivelse Ny 2 Titel
I yoga arbejder vi bl.a. med
Beskrivelse Ny 2

Yin yoga
Restorativ Yoga
Pranayama (åndedrætsøvelser)
Yoga i naturen
Yoga aspekter og yoga filosofi
Koncentrationsøvelser (dharana) 
Meditation og mindfulness (dhyana)

Overskrift

Yoga er for dig som ønsker at få større indsigt i yogaens og meditationens verden

Beskrivelse

Gennem yoga stræber vi efter at opnå en union mellem krop og sind, og mellem tanker og handling

Billede/video
Udtalelser:
Med en hverdag der er fyldt med fysisk træning, er det rart at kunne slippe spændingerne og trække stikket. Interessefaget yoga er det helt perfekte pusterum, hvor både krop og sind er i et med hinanden.
Karen Thrige Andersen
Læs hele elevreferencen
Karen Thrige Andersen
Karen Thrige Andersen
Med en hverdag der er fyldt med fysisk træning, er det rart at kunne slippe spændingerne og trække stikket. Interessefaget yoga er det helt perfekte pusterum, hvor både krop og sind er i et med hinanden.

Fakta

Type uddannelse
Varighed
Dokumentation
Hvornår / næste indtag

Hvornår udbydes faget og varigheden
Prøv at sammensæt dit eget ugeskema her på siden 📃💪 blandt de øvrige +45 fag du kan vælge mellem

Rejser
Økonomi
Hold cross:
Efteråret
Foråret
8 uger
Efteråret
Foråret
12 uger
Efteråret
Foråret
12 uger
Efteråret
Foråret
12 uger

I samarbejde med

I samarbejde med

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Vanille Simione

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
namaste 🙏 ”Det guddommelige i mig, ærer det guddommelige i dig”
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon:
New Anbefalinger:

Gammel elevstævne

Gør dig klar til en uforglemmelig lørdag, den 31. august!
Læs mere

CrossFit

CrossFit er en funktionel, intensiv og varieret træningsform, hvor man arbejder med hele kroppen. På hovedfaget CrossFit bliver du præsenteret for alle aspekter af CrossFit: cardio, styrke, vægtløftning og gymnastiske øvelser. Der er plads til alle uanset niveau og fællesskabet er helt i top når vi sammen giver den gas i et hav af udfordrende workouts.
Læs mere

Restitution

Du har sikkert hørt, at det er vigtigt at huske at restituere efter du har lavet en eller anden form for fysisk udfoldelse – men har du nogensinde tænkt over, hvad det egentlig vil sige at restituere efter træning?
Læs mere

Styrketræning

Brænder du for styrketræning og ønsker at tage din træning til nye højder? I sidefaget får du mulighed for at dykke ned i styrketræning til gavn for din egen træning.
Læs mere

Personlig træning

Få din helt egen personlig træner mens du er højskoleelev hos os og få hjælp samt sparring til at nå dine personlige mål.
Læs mere

24 ugers højskoleophold - januar 2025

Start det nye år med fede oplevelser og personlig udvikling
Læs mere

Fitness personlig træner

Brænder du for fitness og drømmer om at hjælpe andre med at nå deres mål? På sidefaget fitness personlig træner forenes teori og praksis på unik vis når du sammen med dine højskolekammerater bliver klædt på til at guide og motivere klienter i fitnesscenteret. Uddannelsen er godkendt af Dansk Idrætsforbund (DIF) og Europe Active (EA), og giver dig mulighed for at varetage jobs som personlig træner efter endt højskoleophold.
Læs mere

Fitness

Fitness på højskole byder på mere end blot sved på panden og høj puls. Det er et rum, hvor du sammen med dine højskolekammerater tager de første skridt ind i træningsverdenen eller videreudvikler dine eksisterende færdigheder. Med en bred vifte af fitnessdiscipliner bliver du guidet gennem processen med at sætte og nå dine personlige træningsmål, alt imens du befinder dig i et motiverende fællesskab.
Læs mere

Styrkeløft

Styrkeløft er en sportsgren hvor man dyster i squat, bænkpres og dødløft enten klassisk eller med udstyr. De tre discipliner udgør tilsammen en trekamp, hvor det handler om at løfte så tungt som muligt. På hovedfaget styrkeløft får du sammen med dine højskolekammerater den nødvendige træning og teori for at kunne forbedre din samlede præstation i de tre øvelser.
Læs mere

September indtag - vælg mellem 12 eller 36 uger 2024

Oplev Aalborg Sportshøjskole - Dit springbræt til sport og storbyliv i september!
Læs mere

12 uger med fede oplevelser - marts 2025

Spring ind i foråret med et intensivt 12-ugers højskoleforløb
Læs mere

Vægtløftning

I vægtløftning arbejdes der primært med øvelser og programmer, der skal være med til at forbedre teknikken i de to discipliner træk (snatch) og stød (clean and jerk), som tilsammen udgør den såkaldte tokamp. Med vægtløftning på Aalborg Sportshøjskole, får du sammen med dine højskolekammerater en varieret træning med fokus på forbedring af dine tekniske færdigheder indenfor vægtløftning.
Læs mere

Mental sundhed og fysisk aktivitet

Når der i dag snakkes sundhed, tænker mange straks på sundhed som noget fysisk
Læs mere

Styrketræner og fysisk træner

Drømmer du om at blive styrketræner, fysisk træner eller personlig træner på højt niveau? Så er diplomtræner uddannelsen på hovedfaget styrketræner og fysisk træner sikkert lige dig. Her får du et intensivt år med styrketræning - både i teori og praksis. Uddannelsen åbner døre for, at du efter dit højskoleophold kan arbejde indenfor både bredde- og eliteidrætten som styrketræner, fysisk træner eller personlig træner. Foruden den unikke mulighed for at udleve din trænerdrøm, vil du opleve et fællesskab af træningsentusiaster, du kan sparre med både under og efter dit højskoleophold.
Læs mere

August indtag - vælg enten 20 eller 44 uger 2024

En verden af sport, fællesskab og uforglemmelige oplevelser!
Læs mere