logo_2016
search-button

Hvorfor tage på højskole?

Du er kommet til det rette sted. På Aalborg Sportshøjskole laver vi højskole med sporten som omdrejningspunkt, og vi elsker, ELSKER sport og træning. Du vil komme til at møde undervisere, der er blandt landets og verdens bedste, og som er klar til at lære fra sig.


Du skal tage på højskole hos os, hvis du vil blive dygtig og få venner for livet, og hvis du er til sport, træning, sammenhold og sjov i gaden. Vi er en storbyhøjskole med fuld fart frem. Du kan deltage i noget fra tidlig morgen til sen aften. Vi skal nok udfordre dig, og vi er heller ikke bange for at overlade ansvar og beslutninger til eleverne. Det er elevernes højskole, og eleverne er medspiller på de deres eget ophold.

FIND DET RIGTIGE FAG - PRØV VORES MATCHMAKER 


Fællesskab

Det særlige ved højskolen er det forpligtende fællesskab. Vi lever sammen døgnet rundt, og der er ikke mange muligheder for at udfolde sit privatliv. Eleverne bor i lejligheder, 3 eller 4 sammen, og du vil møde unge fra andre dele af Danmark og Norden. Men bare rolig, de er lige så tossede med sport som du er, så det skal nok blive interessant.

Du skal tage på højskole, hvis du har teamspirit – eller gerne vil have det! Du skal tage på Aalborg Sportshøjskole, hvis du er til sport, sammenhold og sjov i gaden. Vi er en storbyhøjskole med fuld fart frem, og den typiske højskoleelev hos os sparer ikke på kræfterne. Vi skal nok udfordre jer, men vi er heller ikke bange for at overlade ansvar og beslutninger til eleverne. Det er jeres højskole, og eleverne er medspillere på deres eget ophold. Det kræver engagement, og det forventer vi, at du har. Der vil foruden fantastisk undervisning være køkkentjanser, områder at gøre rent, service at stille på plads efter brug, diskussioner om at komme til tiden og oprydning efter fest. Har du mod på både det sure og det søde så pak en taske og kom af sted, du vil ikke fortryde det. 

TILMELD DIG TIL HØJSKOLEN


Weekends og den typiske højskoleelev

Den typiske højskoleelev bliver hængende i weekenden, for der sker så meget man kunne gå glip af. Eleverne er selv med til at planlægge arrangementer i weekends, alt fra Olympiske Lege, hygge ved bålet, til filmaftner, vaffelbagning og vinterbadning. Den typiske højskoleelev er i starten af tyverne, men vi har også nogle på 17,5 år og 35 år. Den typiske højskoleelev bruger et ophold som en kvalificeret pause inden et kommende studie. Den typiske højskoleelev vænner sig hurtigt til at være en del af fællesskabet – og den typiske højskoleelev får svært ved at undvære det igen.