Boardsport

Boardsport

Er du bidt af et board? Eller nysgerrig på at komme i gang med en boardsport? Så er boardsport lige noget for dig. Vi gør dig vild med leg og bevægelse på et board. Mærk suset i kroppen, når du lægger vægten i svinget og suser afsted – på vand eller asfalt. Måske endda fornemmelsen, når du kører over hoppet og kroppen letter.

YT Video:

Skateboard, wakeboard, stand up paddling (SUP) er nogle af de boardtyper vi arbejder med. Vi har fokus på balance, flow….og attitude! Hvad enten du er rutineret på et eller flere boards eller du bare er nysgerrig, så er det her faget, hvor du kan leve surfer-drømmen fuldt ud.

I Boardsport arbejder vi bl.a. med

Vi vil tage udgangspunkt i dit niveau og sikre, at du både synes det er fedt – og at du lærer noget. Fremfor alt, så gælder det om at have det sjovt og give den gas i alle timer.

Der er en vis overførselsværdi mellem indlæringen af de forskellige boardtyper. Derfor bliver du hurtigt dygtig til flere ting på en gang.

Vi har nogle af landets bedste faciliteter lige uden for døren. Vand til alle lejligheder - både med bølger og fladt vand, og masser af lækker asfalt og store skaterområder.

9 eller 20 uger (efteråret).

Skoleåret 2021/22

• 1. august 2021 (20 uger)
  • 17. oktober 2021 (9 uger)

AalborgCablePark
NordjyskWindsurfingKlub

Sidefagets opbygning

Boardsport tilbydes i efteråret enten ved august- eller oktober indtaget. Udover dit sidefag Sidefag skal du vælge et hovedfag Hovedfag

2020SidefagBoardsportForlob

2019Boardsport2

Tilmeld boardsport

Display formatting:
>> Jeg har altid elsket at stå på mit eget longboard. Boardsport gav mig mulighed for at bygge videre på mine skills på et board, både på land og på vand. Det gav mig mulighed for at lære en masse nye ting som jeg aldrig ville have kunnet gøre udenfor højskolen. Det hele starter så der er plads til alle ligegyldig niveau. Det er det fedeste sidefag man kan vælge og man skal ikke gå glip af det. << Sebastian Joachim Brinker

Kim Jensen

Ansvarlig for outdoor linjer. Underviser bl.a. i windsurfing, kajak, kano, SUP, MTB, snowboard og klatring. Jeg har været på Aalborg Sportshøjskole siden 1992. EHF-mastercoach i håndbold. Instruktøruddannelse i Dansk Sportsklatreforbund. Kano og kajakinstruktør uddannelse i Dansk kano og kajakforbund. Windsurfing- og SUP-instruktør i Dansk Sejlunion. MTB-instruktør. Snowboard-instruktør. Tidligere landsholdsspiller i håndbold. Ass. Landstræner for Dame A siden 1996.