Navn:

Boardsport

Yellow label:
Yellow tag:
Boardsport
Kort beskrivelse:

Er du bidt af et board? Eller nysgerrig på at komme i gang med boardsport? Så er boardsport lige noget for dig. Vi gør dig vild med leg og bevægelse på boards. Mærk suset i kroppen når du lægger vægten i svinget og suser afsted – på vand eller asfalt. Måske endda fornemmelsen når du kører over hoppet og kroppen letter.

Billede:
Boardsport
Lang beskrivelse:

Skateboard, wakeboard og stand up paddle boards (SUP) er nogle af de boardtyper vi arbejder med. Vi har fokus på balance, flow … og attitude! Hvad enten du er rutineret på et eller flere boards eller du bare er nysgerrig, så er det her faget, hvor du kan leve surferdrømmen fuldt ud. 


I boardsport arbejder vi bl.a. med:

Vi vil tage udgangspunkt i dit niveau og sikre, at du både synes det er fedt – og at du lærer noget. Fremfor alt, så gælder det om at have det sjovt og give den gas i alle timer. Der er en vis overførselsværdi mellem indlæringen af de forskellige boardtyper. Derfor bliver du hurtigt dygtig til flere ting på en gang.

Vi har nogle af landets bedste faciliteter lige uden for døren. Vand til alle lejligheder - både med bølger og fladt vand, og masser af lækker asfalt og store skaterområder.

>> Se med her på siden, hvor vores surf- og outdoor underviser Kim Jensen gennemgår alt vores fede udstyr til vandaktiviteter.

Bestil brochure

Fakta

Type uddannelse:
Varighed:
8 uger (efteråret).
Hvornår / næste indtag:

Skoleåret 2023/24

  • 2. august 2023 (8 uger)

Skoleåret 2024/25

  • 4. august 2024 (8 uger)

Vi vil sætte pris på at få din tilmelding i god tid før studieårets begyndelse, da vi optager elever, så længe der er ledige pladser. Studerende bliver optaget i den rækkefølge, de tilmelder sig. 

Rejser:
Dokumentation:
Økonomi:
Tilmeld link:

I samarbejde med

Partners logos:
NordjyskWindsurfingKlub
AalborgCablePark
Lang beskrivelse 2:

Overskrift

Ture i fritiden

Beskrivelse

Boardsport er meget afhængig af transporten frem og tilbage til de forskellige spot, så højskolen har en bus som du/I må benytte i fritiden og samtidig må du/I selvfølgelig også gerne låne udsyret

Billede/video

Sidefagets opbygning

Boardsport tilbydes i efteråret ved august indtagetog 8 uger frem. 

SidefagBoardsport

2019Boardsport2 

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:
Display formatting
>> Jeg havde fornøjelsen af at have sidefaget “Bårdspårt med hr. Jensen”. Udover at der var garanti for god energi (og godt vejr), så fik vi lov at lege på boards i alle størrelser, afstøbninger og underlag. Masser af action og drengerøvsstemning i kabelpark, skatepark, skolegården og selvfølgelig en legendarisk afslutning med to surfture til Løkken. << Simon Tykgaard
Display formatting
>> I efteråret 2021 havde jeg fornøjelsen af at være en del af Boardsport. Jeg har selv surfet i udlandet, og har gerne ville udforske surfing og andre vandaktiviteter hjemme i Danmark. Det har derfor været til min store glæde, at vi har tilbragt meget tid i kabelparken i Aalborg, og derudover også afprøvet forskellige boards af på land, såvel som i vand. Boardsport har været et fantastisk afbræk fra en ambitiøs træningskultur, som har givet mig mulighed for at lære nye og anderledes sportsgrene, som jeg ikke har været præsenteret for tidligere. Vi har haft skønne sommer -og efterårsdage i solen, hvor vi i alt sin enkelthed har haft fokus på at have det super sjovt og lære nye ting indenfor et felt som er de fleste uvante. Jeg har sat stor pris på mine timer på Boardsport, der har budt på en masse grin, maveplaskere og et skønt fællesskab. << Karla Graversen

Anbefalinger til dig

New Anbefalinger:

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Kim Jensen

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
slogan er ”Go to the door go outdoor”. Kim store passion er nemlig alt lige fra kano, friluftsliv, havkajak, SUP, surfing m.m.
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon: