logo_2016
search-button
Navn:

Boardsport

Yellow label:
Yellow tag:
Boardsport
Kort beskrivelse:

Er du bidt af et board? Eller nysgerrig på at komme i gang med en boardsport? Så er boardsport lige noget for dig. Vi gør dig vild med leg og bevægelse på et board. Mærk suset i kroppen, når du lægger vægten i svinget og suser afsted – på vand eller asfalt. Måske endda fornemmelsen, når du kører over hoppet og kroppen letter.

YT Video:
Lang beskrivelse:

Skateboard, wakeboard, stand up paddling (SUP) er nogle af de boardtyper vi arbejder med. Vi har fokus på balance, flow …. og attitude! Hvad enten du er rutineret på et eller flere boards eller du bare er nysgerrig, så er det her faget, hvor du kan leve surfer-drømmen fuldt ud. 


I Boardsport arbejder vi bl.a. med

Vi vil tage udgangspunkt i dit niveau og sikre, at du både synes det er fedt – og at du lærer noget. Fremfor alt, så gælder det om at have det sjovt og give den gas i alle timer. Der er en vis overførselsværdi mellem indlæringen af de forskellige boardtyper. Derfor bliver du hurtigt dygtig til flere ting på en gang.

Vi har nogle af landets bedste faciliteter lige uden for døren. Vand til alle lejligheder - både med bølger og fladt vand, og masser af lækker asfalt og store skaterområder.

Bestil brochure

Fakta

Type uddannelse:
Varighed:
20 uger (efteråret).
Hvornår / næste indtag:

Skoleåret 2022/23

  • 31. juli 2022 (20 uger - *Fra oktober skal du forsætte på et andet sidefag - da undervisningen stopper her)

Vi vil sætte pris på at få din tilmelding i god tid før studieårets begyndelse, da vi optager elever, så længe der er ledige pladser. Studerende bliver optaget i den rækkefølge, de tilmelder sig. 

Rejser:
Dokumentation:
Økonomi:
Tilmeld link:

I samarbejde med

Partners logos:
AalborgCablePark
NordjyskWindsurfingKlub
Lang beskrivelse 2:

Sidefagets opbygning

Boardsport tilbydes i efteråret ved august indtaget, dog stopper undervisningen til oktober og du skal herefter vælge andet sidefag. 

SidefagBoardsport

2019Boardsport2 

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:
Display formatting:
>> Jeg har altid elsket at stå på mit eget longboard. Boardsport gav mig mulighed for at bygge videre på mine skills på et board, både på land og på vand. Det gav mig mulighed for at lære en masse nye ting som jeg aldrig ville have kunnet gøre udenfor højskolen. Det hele starter så der er plads til alle ligegyldig niveau. Det er det fedeste sidefag man kan vælge og man skal ikke gå glip af det. << Sebastian Joachim Brinker

Anbefalinger til dig

New Anbefalinger:

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Kim Jensen

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
Ansvarlig for outdoor linjer. Underviser bl.a. i windsurfing, kajak, kano, SUP, MTB, snowboard og klatring. Jeg har været på Aalborg Sportshøjskole siden 1992. EHF-mastercoach i håndbold. Instruktøruddannelse i Dansk Sportsklatreforbund. Kano og kajakinstruktør uddannelse i Dansk kano og kajakforbund. Windsurfing- og SUP-instruktør i Dansk Sejlunion. MTB-instruktør. Snowboard-instruktør. Tidligere landsholdsspiller i håndbold. Ass. Landstræner for Dame A siden 1996.
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon: