logo_2016
search-button
Navn:

Boardsport

Tagline

Udfordr dig selv på forskellige boards

Yellow tag:
Boardsport
Kort beskrivelse:
Er du bidt af et board eller nysgerrig på at komme i gang med boardsport? I sidefaget boardsport giver vi den gas med leg og bevægelse på boards. Mærk suset i kroppen når du lægger vægten i svinget og suser afsted sammen med dine højskolekammerater – på vand eller asfalt. Tag udfordringerne op og nyd friheden, glæden og adrenalinen der følger med når vi leger på forskellige boards.
Beskrivelse Ny 3

Nogle ting kan ikke forklares - de skal opleves. Som følelsen af at mærke adrenalinen pumpe rundt i kroppen.

Beskrivelse Ny 1

Skateboard og wakeboard i kabelparken er de primære boardtyper vi arbejder med i sidefaget boardsport. Uanset om du er en rutineret board-rider eller nysgerrig begynder, er der plads til dig på holdet. Vi tager udgangspunkt i dit niveau og sikrer, at du både synes det er fedt og at du lærer noget. Frem for alt, så gælder det om at have det sjovt og give den gas i alle timer.

Vi har fokus på balance, flow og attitude når vi sammen suser afsted. Der er en vis overførselsværdi mellem indlæringen af de forskellige boardtyper - derfor bliver du hurtigt dygtig til mestre flere boards.

Men boardsport på højskole handler ikke kun om tricks og teknikker – det handler også om fællesskabet! I sidefaget boardsport er du sammen med andre, der deler din passion for at udfordre sig selv og bryde grænser. Vi støtter hinanden, griner sammen og hepper når nogen prøver noget vildt. Der er intet som følelsen af at have et team i ryggen, der er klar til at opmuntre dig til at tage det næste skridt.

Vi har nogle af landets bedste faciliteter til boardsport lige uden for døren. Vand til alle lejligheder - både bølger, fladt vand og kabelpark, og masser af lækker asfalt og store skaterområder, vi kan boltre os på.

Så er du bare vild med leg på boards eller nysgerrig på at prøve noget nyt, er sidefaget boardsport sikkert lige dig!

Beskrivelse Ny 2 Titel
I boardsport arbejder vi bl.a. med
Beskrivelse Ny 2

Balance
Flow
Tricks
Speed
Bølger og strømforhold
Skateboard, longbord, Wave-board, Street SUP og Carver-board
Wakeboard i kabelparken

Overskrift

Ture i fritiden

Beskrivelse

Boardsport er meget afhængig af transporten frem og tilbage til de forskellige spot, så højskolen har en bus som du/I må benytte i fritiden og samtidig må du/I selvfølgelig også gerne låne udsyret

Billede/video
Udtalelser:
Masser af action og drengerøvsstemning i kabelpark, skatepark, skolegården og selvfølgelig en legendarisk afslutning med to surfture til Løkken 🤙
Simon Tykgaard
Simon Tykgaard
Jeg havde fornøjelsen af at have sidefaget “Bårdspårt med hr. Jensen”. Udover at der var garanti for god energi (og godt vejr), så fik vi lov at lege på boards i alle størrelser, afstøbninger og underlag. Masser af action og drengerøvsstemning i kabelpark, skatepark, skolegården og selvfølgelig en legendarisk afslutning med to surfture til Løkken.
Boardsport har været et fantastisk afbræk fra en ambitiøs træningskultur, som har givet mig mulighed for at lære nye og anderledes sportsgrene, som jeg ikke har været præsenteret for tidligere.
Karla Graversen
Karla Graversen
I efteråret 2021 havde jeg fornøjelsen af at være en del af Boardsport. Jeg har selv surfet i udlandet, og har gerne ville udforske surfing og andre vandaktiviteter hjemme i Danmark. Det har derfor været til min store glæde, at vi har tilbragt meget tid i kabelparken i Aalborg, og derudover også afprøvet forskellige boards af på land, såvel som i vand. Boardsport har været et fantastisk afbræk fra en ambitiøs træningskultur, som har givet mig mulighed for at lære nye og anderledes sportsgrene, som jeg ikke har været præsenteret for tidligere. Vi har haft skønne sommer -og efterårsdage i solen, hvor vi i alt sin enkelthed har haft fokus på at have det super sjovt og lære nye ting indenfor et felt som er de fleste uvante. Jeg har sat stor pris på mine timer på Boardsport, der har budt på en masse grin, maveplaskere og et skønt fællesskab.

Fakta

Type uddannelse
Varighed
Dokumentation
Hvornår / næste indtag

Hvornår udbydes faget og varigheden
Prøv at sammensæt dit eget ugeskema her på siden 📃💪 blandt de øvrige +60 fag du kan vælge mellem

Rejser
Økonomi
Hold cross:
Efteråret
Foråret
8 uger

I samarbejde med

I samarbejde med

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Kim Jensen

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
slogan er ”Go to the door go outdoor”. Kim store passion er nemlig alt lige fra kano, friluftsliv, havkajak, SUP, surfing m.m.
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon:
New Anbefalinger:

Åbent hus, kl. 12-14

Kom til åbent hus på Aalborg Sportshøjskole og få et kig på skolens faciliteter.
Læs mere

Kom du ikke ind på drømmeuddannelsen?

Ikke alle får det ønskede svar på studie
Læs mere

Klatring

I sidefaget klatring kan du udvide dine klatrefærdigheder eller tage en klatreinstruktør uddannelse. Klatring er en sjov og anderledes træningsform, hvor du har mulighed for at udfordre dig selv både fysisk og mentalt. Med sidefaget klatring får du en sikker introduktion til klatresporten i samvær med dine højskolevenner.
Læs mere

September indtag - vælg mellem 12 eller 36 uger 2024

You Have To Feel It
Læs mere

Klatring og bouldering

Vil du opbygge styrke, smidighed og udholdenhed på en sjov og udfordrende måde? Så er klatring og bouldering det perfekte fag for dig. Med klatring og bouldering som hovedfag har du mulighed for at udfordre dig selv både fysisk og mentalt i samvær med dine højskolekammerater. Vi klatrer i vores eget klatreunivers med adskillige bouldervægge og klatrevægge i op til 12 meters højde.
Læs mere

Outdoor

Er du klar til at stige ud af hverdagens trummerum og træde ind i en verden af utallige eventyr? På Aalborg Sportshøjskoles hovedfag "Outdoor", inviterer vi dig ind i naturens undrende og fortryllende verden, hvor spænding møder læring, og eventyr møder fællesskab.
Læs mere

Summer og winter explorer

Drømmer du om at udforske naturens skønhed, opleve dens stille øjeblikke og udfordre dig selv i naturens kræfter? I interessefaget summer og winter explorer får du muligheden for at gå på opdagelse i naturen med dine højskolekammerater og skabe uforglemmelige minder.
Læs mere

Vandring

Der findes ikke nogen bedre måde at opleve skønne naturområder på end gennem vandring. Med vandring på højskole kommer du tæt på naturen når du sammen med dine højskolekammerater snører vandreskoene og bevæger dig til fods gennem smukke naturområder i Nordjylland.
Læs mere

Friluftsliv

Friluftsliv på højskole rummer muligheder for at opleve naturen på tætteste hold sammen med dine højskolekammerater. I sidefaget friluftsliv bevæger vi os ud i skovene og på vandet. Vi dyrker det enkelte og primitive liv under åben himmel, giver os god tid til de store naturoplevelser og får både viden om naturen og hyggeligt samvær med hinanden.
Læs mere

Bouldering

Ja, hvad er bouldering egentlig? Bouldering er en klatresport, hvor man klatrer på vægge som er 3-4 meter høje med en tyk madras forneden som sikrer, at man altid kan hoppe ned og lande uden at slå sig. I interessefaget bouldering kan du give den gas på forskellige boulderruter sammen med dine højskolekammerater.
Læs mere

Stand up paddle board

Den lettest tilgængelige vandaktivitet.
Læs mere

Windsurfing moves

Windsurfing er en udfordrende sportsgren.
Læs mere

Surfing

Surfing giver det vildeste rush og en fantastisk livsglæde. På sidefaget surfing nyder vi hinandens selskab, mærker adrenalinen pumpe og oplever roen i naturen. Vi eksperimenterer og leger på vandet og får nogle gode oplevelser sammen. Så hvis du har mod på at udfordre naturens kræfter på en ny måde, vil sidefaget surfing helt sikkert være noget for dig.
Læs mere

12 uger med fede oplevelser - marts 2024

You have to feel it
Læs mere

24 ugers højskoleophold - januar 2024 - LEDIGE PLADSER

Nogle ting kan ikke forklares - de skal opleves
Læs mere

Åbent hus, kl. 16-18

Kom til åbent hus på Aalborg Sportshøjskole og få et kig på skolens faciliteter.
Læs mere

August indtag - vælg enten 20 eller 44 uger 2024

Nogle ting kan ikke forklares - de skal opleves.
Læs mere

Åbent hus, kl. 16-18

Kom til åbent hus på Aalborg Sportshøjskole og få et kig på skolens faciliteter
Læs mere