logo_2016
search-button

Ugeskema

Du er selvfølgelig selv med til at bestemme, hvordan dit ophold på Aalborg Sportshøjskole skal se ud. 

2021Klatring10

Ugeskemaet afhænger af hvilke fag du vælger indenfor de fem fag områder:

Alt undervisningen mellem 8-15 er obligatorisk – øvrige fagmoduler er tilbud til dig og du bestemmer derfor selv om du ønsker, at deltage.
 

Tirsdag eftermiddag

Tirsdag eftermiddag kan du få din helt egen personlig træner, som ligger et specielt træningsprogram til dig udfra dine ønsker og målsætninger. Din personlig træner er de højskoleelever, som har valgt at gå på én af højskolens diplomtræneruddannelse.

Du kan også vælge Winter- Summer Explore, hvis du heller vil være på vandet eller i skoven. I Winter- Summer Explore hygger vi MAX – vi pakker bilen enten med mountainbike (MTB), windsurfing, stand up paddle board, mega SUP, sit on top kajakker, bodyboard eller kanoerne og tager på tur til enten Klitmøller, Limfjorden, Rold skov, Svinkløv eller et helt femte sted. 

UgeskemaHovedfag_Sidefag


Ugeskema for dem der vælger én af skolens diplomtræneruddannelser 

Hvis du derimod vælger én af skolens diplomtræneruddannelser på 44 uger HovedfagElite, skal du ikke vælge sidefag, men i stedet følge hovedfaget i de timer der ellers er sat af til sidefag. 

Alt undervisningen mellem 8-15 er obligatorisk – øvrige fagmoduler er tilbud til dig og du bestemmer derfor selv om du ønsker, at deltage. Derudover kan du hver søndag aften slappe af i svømmehallen efter en hektisk uge.

Tirsdag eftermiddag

Tirsdag eftermiddag skal du ”agere” personlig træner / underviser af de andre højskoleelever i forskellige typer træning og derved gøre dit stærkere i undervisningssituationer.

UgeskemaHovedfag_Elite

Eftermiddags- og aftenstilbud

Mandag, tirsdag, onsdag og fredag er der skemalagt aftensaktiviteter, som man kan deltage I efter egne ønsker. Mandag, tirsdag og fredag er det muligt, at benytteidrætshallerne enten til fodbold, badminton, volley, håndbold eller andet sjov og ballade. Det kan også være vi tager street SUP, waveboard eller rulleskøjterne med over i hallerne. 

Onsdag aften er det muligt at være med til springgymnastik over i springhallen. Springhallen er et legende miljø (i den bogstavile tale) med teamtrack, trampoliner, springgrav, gymnastikringe, airtrack, bensvingsheste, reck, springborde, barrer osv. Vi øver saltoer, forlæns- og baglæns springserier, akrobatik, modtageteknik, leger og hygger os med universet. Så værd med onsdag aften til springgymnastik og du få kyndig vejledning af én af skolens tidligere elev: Chris Gejl Gregersen tidligere Danmarksmester i Tumbling og træner ved Aalborg Idrætsgymnastikforening - AIG

2020Springgymanstik1

Med så mange timers fysisk aktivitet i løbet af dagen, kan du selvfølgelig også bruge aftnerne på, at slappe af i én af skoles to TV stuer, i biografen, i musiklokalet, ved friluftsområdet ellers lave noget kreativt i design.

Efter en hektisk uge kan du hver søndag aften slappe af i svømmehallen (Haraldslund Vand- og Kulturhus, som ligger 400 meter fra skolen), svømme et par baner eller nyde den varme sauna.

Derudover står alle lokaler til rådig lige fra frivægtsalen, maskinsalen, klatresalen, bouldervæggene, spinning, gymnastiksalen, esportslokalet, yogasalen m.m. Endelig må du selvfølgelig også gerne bruge skolens udstyr, som bestyr af

 • Havkajakker
 • Kanoer
 • Windsurfudstyr
 • SUP board samt oppustelige SUP-board
 • Sit-on-top kajakker
 • MEGA SUP board
 • Våddragter
 • Lavvo’er samt friluftsudstyr
 • Mountainbikes
 • GPS til Geocaching
 • Samt meget mere

FriluftsudstyrGrej