logo_2016
search-button

Besøg os

Overvejer du at tage på Aalborg Sportshøjskole? Det er altid rart at fornemme stemningen og møde nogle af de mennesker, der allerede går på skolen. Se skolens faciliteter og bliv klogere på højskoleopholdet.


Planlæg dit besøg

Du har forskellige muligheder for, at besøge Aalborg Sportshøjskole, hvor du kan lære mere om, hvad det vil sige at være højskoleelev. Du er altid velkommen til at slå vejen forbi Aalborg Sportshøjskole. Vi elsker at få besøg, og hvis du har lyst, kan du bl.a. få en rundvisning komme til åbent hus eller booke virtuelt besøg. Vi står klar til at besvare alle de spørgsmål.

Book en samtale

Har du brug for vejledning omkring dit højskoleophold. Du har mulighed for at booke en samtale 💬 med én af de ansatte på skolen. Samtalen foregår på telefon eller via Teams

Book en samtale


Book en personlig rundvisning

Tag din kæreste, dine venner eller mor og far med en tur til Aalborg 👨‍👩‍👧, så skal vi vise dig, hvad vi har at byde på.

Book rundvisning


Indsigt i Aalborg Sportshøjskole

Få en indsigt i Aalborg Sportshøjskole. Her kan du se præsentationerne af højskolen, fagene og priserne

Gå på opdagelse


Virtuelt åbent hus

Velkommen til Aalborg Sportshøjskoles virtuelle åbent hus 📺. Her kan du gå på opdagelse og møde vores studerende og få et indtryk af, hvordan det er at gå på Aalborg Sportshøjskole. Du kan desuden få en virtuel rundvisning af skolens faciliteter! 

Gå på opdagelse


Åbent hus

Vi har en række åbent hus arrangementer hvert år. Her har du mulighed for, at møde vores lærere og elever samt, at få et kig på skolens faciliteter.

Vi afholder åbent hus
Lørdag den 6. maj kl. 12.00 - 14.00
Fredag den 1. september kl. 16.00 - 18.00
Fredag den 3. november kl. 16.00 - 18.00

Tilmeld dig her

Ofte stillede spørgsmål

>> Du kan måske også finde svar her på din spørgsmål