logo_2016
search-button

Elevportræt af højskoleelever

Her er kan du møde tidligere elever der fortæller om deres højskoleophold på Aalborg Sportshøjskole

Ingen kan forklare et højskoleophold bedre end eleverne selv 🤩

Der kan være mange grunde til at tage på højskole. Måske vil du dyrke en masse sport og nyde fællesskabet? Måske trænger du til et friår undervejs i din uddannelse? Måske vil du opleve en ny kultur i et nyt land? Nogle bliver endda så vilde med højskolelivet at de vælger at forlænge undervejs. Vi har snakket med en håndfuld tidligere elever der har valgt at tage på højskole af forskellige grunde. 


Linnea trængte til et pitstop undervejs i studiet for at fokusere fuldt ud på sig selv og det hun elsker allermest: at dyrke sport og være social. Hør hende fortælle mere om tankerne bag et højskoleophold undervejs i studiet og hvordan det har udviklet hende som person HER.

Íris og Lísbet valgte at rejse hele vejen fra Island til Danmark for at kombinere højskolelivet med at lære en ny kultur og et nyt sprog at kende. Hør dem fortælle hvordan det har været at gå på højskole som international elev HER.

Sofus og Sasia var så vilde med højskolelivet at ét højskoleophold ikke var nok. Derfor valgte de begge at forlænge deres højskoleophold undervejs. Hør dem fortælle om det fedeste ved højskolelivet og hvad de har fået ud af deres højskoleophold HER.Lyder højskolelivet som noget for dig? Så kan du tilmelde dig HER.