logo_2016
search-button
Navn:

Debatten

Tagline

Debattér aktuelle emner med dine højskolekammerater

Yellow tag:
Debatten
Kort beskrivelse:
I fordybelsesfaget debatten tager vi emner op fra aktuelle debatter i medierne og ser på dem med jeres generations perspektiv. Det kan fx være VM i Qatar, øremærket barsel til mænd, klimakrisen og meget mere.
Beskrivelse Ny 3

Nogle ting kan ikke forklares - de skal opleves. Som følelsen af at udvikle sig personligt og møde nye mennesker.

Beskrivelse Ny 1

Fordybelsesfaget debatten er for alle. Undervisningen tager udgangspunkt i et oplæg, hvorefter der åbnes for en god og saglig debat. Vi skal lære hvordan man argumenterer og hvordan man sætter sig ind i nyt stof, så man kan danne en kvalificeret mening om emnet og bidrage til en demokratisk samtale om svære emner på en respektfuld måde. Vi kommer ind på både moralske og etiske dilemmaer i forhold til problemstillingen, som vi debatterer.

Fordybelsesfaget debatten er en god måde på at holde sig opdateret på, hvad der sker i samfundet. Ofte vil vi tage udgangspunkt i emner som er relevante for jer som unge og derfor sjove at debattere med dine højskolekammerater.

Så elsker du at komme ud med dine holdninger og er du ikke bange for en rask diskussion, så er debatten sikkert lige dig!

Beskrivelse Ny 2 Titel
I debatten arbejder vi bl.a. med
Beskrivelse Ny 2
Meningsudveksling
Holdninger
Drøftelser
Diskussioner
Mod- eller medsynspunkter
Udtalelser:
I fordybelsesfaget debatten bruger vi stort set alt tiden på at snakke og debattere. Det er et meget elevstyret fag, og jeg har virkelig været glad for det. Det er fedt at være med til at have en indflydelse på hvad timen skal indeholde.
Ulrikke Herlev
Ulrikke Herlev
I fordybelsesfaget debatten bruger vi stort set alt tiden på at snakke og debattere. Det er et meget elevstyret fag, og jeg har virkelig været glad for det. Det er fedt at være med til at have en indflydelse på hvad timen skal indeholde. Derudover har det faktisk været med til at styrke min måde at føre en samtale/debat på, og jeg har, uden at have fokus på det, fået nemmere ved at argumentere og sige min mening højt. Det er et fag der kan rumme alle emner, og jeg er virkelig positivt overrasket over hvad man får med fra timen selvom man “bare” sidder og snakker nogle gange.

Fakta

Type uddannelse
Varighed
Dokumentation
Hvornår / næste indtag

Hvornår udbydes faget og varigheden
Prøv at sammensæt dit eget ugeskema her på siden 📃💪 blandt de øvrige +45 fag du kan vælge mellem

Rejser
Økonomi
Hold cross:
Efteråret
Foråret
8 uger
Efteråret
Foråret
12 uger

I samarbejde med

I samarbejde med

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Trine Steen

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
underviser i skolen boglige fag og lægger også gerne vejen forbi det kreative værksted
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon:
New Anbefalinger:

August indtag - vælg enten 20 eller 44 uger 2024

En verden af sport, fællesskab og uforglemmelige oplevelser!
Læs mere

Volley

I sidefaget volley er der plads til alle, uanset om du har spillet i mange år eller aldrig har rørt en bold. I volley får du både god træning og masser af sjov med dine højskolekammerater. 😃
Læs mere

Anatomi, ernæring og træning

Ønsker du at blive klogere på basal anatomi og fysiologi? Og ønsker du at kunne skabe en kobling til idræt og bevægelse? Så er fordybelsesfaget anatomi, ernæring og træning sikkert lige dig.
Læs mere

24 ugers højskoleophold - januar 2025

Start det nye år med fede oplevelser og personlig udvikling
Læs mere

Sportsmassage

Sportsmassage er et interessefag designet til dig, der brænder for at forstå kroppens autonome nervesystem. Hvilket giver en god forståelse for hvornår du slapper af, når man modtager massage, og hvordan man står ergonomisk korrekt når man giver massage.
Læs mere

12 uger med fede oplevelser - marts 2025

Spring ind i foråret med et intensivt 12-ugers højskoleforløb
Læs mere

Innovation og kreativitet

I innovation og kreativitet arbejder du kreativt med idégenerering samt idéudvikling og ender med et færdigt slutprodukt. Du lærer om de grundlæggende innovationsbegreber og om kreative teknikker til idéudvikling før du selv kaster dig ud i idégenering og udvikling af din helt egen innovative idé.
Læs mere

September indtag - vælg mellem 12 eller 36 uger 2024

Oplev Aalborg Sportshøjskole - Dit springbræt til sport og storbyliv i september!
Læs mere

Psykologi

Sidefaget psykologi får du indsigt i hvor vigtigt det er at arbejde med mental træning som træner og hvilke teknikker du kan anvende for at udøvere kan præstere bedst muligt.
Læs mere

Gammel elevstævne

Gør dig klar til en uforglemmelig lørdag, den 31. august!
Læs mere

Politik, samfund og historie

Når man går på højskole, kan man hurtigt komme til at glemme lidt om livet uden for skolen. Men med fordybelsesfaget, Politik, samfund og historie, har du en glimrende mulighed for alligevel at gå i dybden med det samfund, du er en del af.
Læs mere

Cardio

Vil du forbedre din kondition og udvide din horisont indenfor idræt med høj puls? Gennem interessefaget cardio bliver du sammen med dine højskolekammerater præsenteret for forskellige træningsformer, hvor kondition, puls og sved på panden er i fokus.
Læs mere

Teambuilding

I fordybelsesfaget teambuilding sætter vi fokus på samarbejde og kommunikation når vi sammen kaster os over et projekt eller udfører en opgave. Du lærer at udvikle, tilpasse, organisere og afvikle et arrangement eller en aktivitet i samarbejde med dine højskolekammerater.
Læs mere