Fitness energy og flowtræning

Vælg fitness energy og flowtræning som dit sidefag, og få hele to ting på en gang. Fitness energy giver dig nemlig sved på panden og høj puls, mens fitness flowtræning skaber ro i kroppen og harmoni i sjælen, gennem bl.a. yoga og meditation.

Fitness energy og flowtræning

På fitness energy og flowtræning vil vi udfordre dig på flere måder. Du vil få pulsen op og vi garanterer at det bliver hårdt, men samtidig utrolig sjovt. Du vil opleve balance mellem krop og sjæl, med ro i kroppen og harmoni i sjælen.

Fitness flowtræning

I denne del af undervisningen skaber vi balance mellem krop og sjæl. Vi arbejder intensivt med flowtræning; Yoga, pilates, foamrolling, meditation og dynamiske bevægelser. Vi har fokus på smidighed, styrke, åndedræt og indre ro og harmoni. Du vil blive præsenteret for forskellige træningsformer, som alle sigter mod at øge din kropsbevidsthed. Vi arbejder både med lange stræk af kroppen og mere dynamisk flowtræning, hvor pulsen også kommer op.

Fitness energy

I denne del af undervisningen bliver det hårdt, men på den fede måde. Gennem en lang række discipliner arbejder vi med puls, styrke, sved på panden og smil på læben. Du får pulsen op når musikken buldrer og holdet præsterer det maksimale i holdcyklingstimerne, og til den hårde og effektive træning til motionsboksning. Vi arbejder med løb, sjipning, medicinbolde, plethandsker og slagtræning på sandsække – bare rolig; du kommer ikke i kamp med andre end dig selv. For at supplere konditionstræningen arbejder vi også med elementer af styrketræning som TRX, træning med små og store bolde mm. hvor du primært bruger din egen krop som modstand.

Bliv fit og kom i balance med fitness energy og flowtræning

I Fitness Energy og Flowtræning arbejder vi bl.a. med

• Yoga, herunder kan du afprøve akroyoga, yin og yang yoga, mindfullness, vejrtrækningsøvelser, mindwalk
  • Outdoortræning
  • Puls og power
  • TRX
  • Vinterbadning
  • High Intensity Interval Training, herunder tabata
  • Holdcykling på bodybike cykler
  • Foamrolling/mobilitet
  • Cirkeltræning
  • Boksetræning
  • Bodypump
  • Step
  • Danseserier
  • SUP Fitness/SUP Yoga (gennemførsel er afhængig af vejret)
  • Foamrolling
  • Medicin bold

2019FitnessEnergyFlowtraning2

9, 17, 20 og 24 uger. (efteråret og foråret)
Skoleåret 2020/21
  • 10. januar 2021 (25 uger) Venteliste
  • 28. februar 2021 (9 eller 18 uger) Venteliste

Skoleåret 2021/22

• 1. august 2021 (20 uger)
  • 17. oktober 2021 (9 uger)
  • 9. januar 2022 (24 uger)

FitnessEnergyFlowtraning2020

Sidefagets opbygning

Fitness energy og flowtræning tilbydes 4 gange årligt i forskellige forløb. Udover dit sidefag Sidefag skal du vælge et hovedfag Hovedfag

2020SidefagForlob

2019Fitness6

Tilmeld fitness energy og flowtræning

Jane Flæng

Jane Flæng har gennem flere år arbejdet i fitnessbranchen med både unge som ældre og har altid fingeren på pulsen. Hun er uddannet på skolen i 2010 og derudover uddannet ernæringsrådgiver, løbe-, kettlebell- og TRX instruktør samt yogalærer. Med sin store erfaring og kandidat i idræt er Jane ansvarlig for skolens fitnesslinjer samt coachunderviser og studievejledning.