Navn:

Fitness og yoga

Tagline

Vil du opleve balance mellem krop og sjæl?

Yellow tag:
Fitness og yoga
Kort beskrivelse:
Med fitness og yoga som sidefag får du hele to ting på én gang. Fitness giver dig sved på panden og høj puls, mens yoga skaber ro i kroppen og harmoni i sjælen.
Beskrivelse Ny 3

Nogle ting kan ikke forklares - de skal opleves. Som følelsen af et velfortjent afbreak med vennerne, efter dagens træning.

Beskrivelse Ny 1

På fitness og yoga vil vi udfordre dig på flere måder. Du vil få pulsen op og vi garanterer at det bliver hårdt, men samtidig utrolig sjovt. Du vil opleve balance mellem krop og sjæl, med ro i kroppen og harmoni i sjælen. 

Vi skaber balance mellem krop og sjæl. Vi arbejder intensivt med yoga, foamrolling, meditation og dynamiske bevægelser. 

Vi har fokus på smidighed, styrke, åndedræt og indre ro og harmoni. Du vil blive præsenteret for forskellige træningsformer, som alle sigter mod at øge din kropsbevidsthed. Vi arbejder både med lange stræk af kroppen og mere dynamisk flowtræning, hvor pulsen også kommer op.

Men det bliver også hårdt, på den fede måde. Gennem en lang række discipliner arbejder vi med puls, styrke, sved på panden og smil på læben. Du får pulsen op når musikken buldrer og holdet præsterer det maksimale i holdcyklingstimerne, og til den hårde og effektive træning til motionsboksning. Vi arbejder med løb, sjipning, medicinbolde, plethandsker og slagtræning på sandsække. 

Beskrivelse Ny 2 Titel
I Fitness og Yoga arbejder vi bl.a. med
Beskrivelse Ny 2

Yoga, herunder kan du afprøve akroyoga, yin og yang yoga,
mindfullness, vejrtrækningsøvelser, mindwalk m.m.
Outdoortræning
Puls og power 
TRX
Vinterbadning
High Intensity Interval Training, herunder tabata 
Holdcykling på bodybike cykler 
Foamrolling/mobilitet
Cirkeltræning
Boksetræning
Bodypump
Step
Danseserier
SUP Fitness/SUP Yoga (gennemførsel er afhængig af vejret)
Medicin bold

Overskrift

Fitness og yoga

Beskrivelse

Fitness giver dig sved på panden og høj puls, mens yoga skaber ro i kroppen og harmoni i sjælen

Billede/video
Udtalelser:
Fitness og Yoga er også et godt fag, hvis man ønsker at blive rystet sammen, og lære folk at kende på tværs af hovedfagene. Alt i alt et godt sidefag 🙂
Shuagib M. Ibrahim
Læs hele elevreferencen
Shuagib M. Ibrahim
Shuagib M. Ibrahim
Sidefaget Fitness og Yoga har meget at byde på. Om man elsker at fordybe sig i meditation og hvile, eller få pulsen højt op igennem diverse træning. Faget har det hele. Jeg blev overrasket over, hvor stor variation i øvelserne der er. Blev også udfordret på samtlige balance og cardio parametre. Fitness og Yoga er også et godt fag, hvis man ønsker at blive rystet sammen, og lære folk at kende på tværs af hovedfagene. Alt i alt et godt sidefag 🙂
Det har været sjovt og lærerigt, og jeg har været rigtig glad for at have haft det som sidefag.
Luna Trolle
Luna Trolle
På fitness og yoga får vi lov at prøve en masse nye former for træning. Vi har blandt andet lavet spinning, HIIT, akroyoga og boksning. Vi har både haft træninger med høj puls, men der har også været fokus på at komme helt ned i gear. Det har været sjovt og lærerigt, og jeg har været rigtig glad for at have haft det som sidefag.

Fakta

Type uddannelse
Varighed
12, 20 og 24 uger. (efteråret og foråret)
Dokumentation
Hvornår / næste indtag

Skoleåret 2023/24

  • 2. august 2023 (20 uger)
  • 27. september (12 uger)
  • 3. januar (24 uger)
  • 20. marts (13 uger)

Skoleåret 2024/25

  • 4. august 2024 (20 uger)

Vi vil sætte pris på at få din tilmelding i god tid før studieårets begyndelse, da vi optager elever, så længe der er ledige pladser. Studerende bliver optaget i den rækkefølge, de tilmelder sig. 

Rejser
Økonomi
Hold cross:
Efteråret
Foråret
44 uger
20 uger
Efteråret
Foråret
36 uger
12 uger
Efteråret
Foråret
24 uger
Efteråret
Foråret
12 uger

I samarbejde med

I samarbejde med

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Timmy Ibro Wæxfældt

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon:
Navn:

Vanille Simione

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
namaste 🙏 ”Det guddommelige i mig, ærer det guddommelige i dig”
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon:
New Anbefalinger:

September indtag - vælg mellem 12 eller 36 uger 2023

September indtag - vælg mellem 12 eller 36 uger 2023
You Have To Feel It
Læs mere

Vægtløftning

Vægtløftning
Vægtløftning er den eneste olympiske styrkesportsgren og har været en del af den olympiske familie siden det første OL i 1896. I olympisk vægtløftning arbejdes der med de to discipliner træk (snatch) og stød (clean and jerk), som tilsammen udgør den såkaldte tokamp. Med vægtløftning på Aalborg Sportshøjskole, får du en varieret træning med fokus på forbedring af din praktiske udførelse af de to øvelser.
Læs mere

Væske og træning

Væske og træning
Vand udgør 55-78 % af kropsvægten, afhængigt af alder, køn og ernæringstilstand, men normalt siger man at det er cirka 60 % - lidt lavere hos kvinder, grundet deres lidt højere fedtprocent.
Læs mere

Styrketræner og fysisk træner

Styrketræner og fysisk træner
Har du en drøm om at blive personlig træner i fysisk træning og styrketræning på højt niveau? Så er diplomtræner uddannelsen på styrketræner og fysisk træner linjen måske noget for dig. Her får du et intensivt år med styrketræning - både i teori og praksis. Som diplomtræner i styrketræning og fysisk træning, kan du efterfølgende arbejde med både bredde- og eliteidræt som personlig træner.
Læs mere

Udstrækning

Udstrækning
Udstrækning er brugt i mere eller mindre alle sportsgrene og idrætsformer. Nogle bruger det som et middel til at opnå mindre muskelømhed, nogle bruger det som middel til at få tiden til at gå under en træning og nogle bruger det til at forbedre ens præstation i forhold til en specifik idrætsform, nogle bruger det sågar som opvarmningsøvelse. Men hvad er egentlig sandheden om udstrækning og hvad er myter?
Læs mere

12 uger med fede oplevelser - marts 2024

12 uger med fede oplevelser - marts 2024
You have to feel it
Læs mere

CrossFit

CrossFit
CrossFit er en dynamisk træningsform hvor man arbejder med hele kroppen - altså “constantly varied high intensity functional movement”. Med CrossFit på Aalborg Sportshøjskole bliver du præsenteret for alle aspekter af CrossFit: cardio, gymnastik, styrke og vægtløftning. Så hvis du vil forbedre dine CrossFit evner eller bare vil i fantastisk form, er CrossFit linjen på Aalborg Sportshøjskole stedet for dig!
Læs mere

24 ugers højskoleophold - januar 2024

24 ugers højskoleophold - januar 2024
Nogle ting kan ikke forklares - de skal opleves
Læs mere

Restitution

Restitution
Du har sikkert hørt, at det er vigtigt at huske at restituere efter du har lavet en eller anden form for fysisk udfoldelse – men har du nogensinde tænkt over, hvad det egentlig vil sige at restituere efter træning?
Læs mere

August indtag - vælg enten 20 eller 44 uger 2023

August indtag - vælg enten 20 eller 44 uger 2023
You have to feel it
Læs mere

Fitness personlig træner

Fitness personlig træner
Fitness personlig træner er for dig, som vil ud i branchen som personlig træner eller supplere SU’en med et studiejob. Fitness personlig træner uddannelsen giver dig et godt og bredt grundlag, som udvikler dine evner og færdigheder som fitness personlig træner.
Læs mere

Åbent hus 1. september kl. 16-18

Åbent hus 1. september kl. 16-18
Kom til åbent hus på Aalborg Sportshøjskole og få et kig på skolens faciliteter
Læs mere

Gammel elevstævne

Gammel elevstævne
Lørdag den 26. august slås dørene atter op til den årligt tilbagevendende gensynsweekend på Aalborg Sportshøjskole - med et brag af en fest💥
Læs mere

Styrkeløft træner

Styrkeløft træner
Har du en drøm om at blive diplomtræner i styrkeløft på højeste niveau? Så er diplomtræner uddannelsen på Aalborg Sportshøjskole lige noget for dig. Her får du et intensivt år med styrkeløft både i teori og praksis. Som uddannet kan du efterfølgende arbejde med både bredde- og eliteidrætten.
Læs mere

Vægtløftning træner

Vægtløftning træner
Har du en drøm om at blive diplomtræner i vægtløftning på højeste niveau? Så er diplomtræner uddannelsen på Aalborg Sportshøjskole lige noget for dig. Her får du et intensivt år med vægtløftning både i teori og praksis. Som uddannet kan du efterfølgende arbejde med både bredde- og eliteidrætten.
Læs mere

Styrkeløft

Styrkeløft
Styrkeløft er en sportsgren hvor man konkurrerer i squat, bænkpres og dødløft enten klassisk eller med udstyr. De tre discipliner udgør tilsammen en trekamp, hvor det handler om at løfte så tungt som muligt. Med styrkeløft på Aalborg Sportshøjskole, får du den nødvendige træning og teori for at kunne forbedre din samlede præstation i de tre øvelser.
Læs mere

Styrketræning

Styrketræning
Sidefaget styrketræning er for dig der bare elsker styrketræning eller dig der vil ud og være personlig træner i et fitnesscenter. I sidefaget styrketræning har du nemlig muligheden for at tage en personlig træner uddannelse i styrketræning, som er godkendt af bl.a. Dansk Idrætsforbund (DIF) og kvalificerer dig til at varetage jobs i fitnessbranchen som personlig træner indenfor styrketræning efter endt højskoleophold.
Læs mere

Åbent hus 3. november kl. 16-18

Åbent hus 3. november kl. 16-18
Kom til åbent hus på Aalborg Sportshøjskole og få et kig på skolens faciliteter
Læs mere

Vægttab

Vægttab
Du har sikkert hørt en masse om, hvordan du nemmest smider de overflødige kilo, for medierne flyder over med den slags – og der er altid en eller anden grund til at skulle smide de overflødige kilo.
Læs mere

Personlig træner

Personlig træner
Få din helt egen personlig træner mens du er højskoleelev hos os og få hjælp samt sparring til at nå dine personlige mål.
Læs mere

Vægtløftning light

Vægtløftning light
Vil du forbedre dig inden for vægtløftning? Så tilbyder vi dig en personlig træner med speciale i vægtløftning i interessefaget vægtløftning light. I vægtløftning arbejdes der med de to discipliner træk (snatch) og stød (clean and jerk), som tilsammen udgør den såkaldte tokamp.
Læs mere

Mental sundhed og fysisk aktivitet

Mental sundhed og fysisk aktivitet
Når der i dag snakkes sundhed, tænker mange straks på sundhed som noget fysisk
Læs mere

August indtag - vælg enten 20 eller 44 uger 2024

August indtag - vælg enten 20 eller 44 uger 2024
Nogle ting kan ikke forklares - de skal opleves.
Læs mere