logo_2016
search-button
Navn:

Personlig træner

Yellow label:
Yellow tag:
Personlig træner
Kort beskrivelse:

Få din helt egen personlig træner mens du er højskoleelev hos os og få hjælp samt sparring til at nå dine personlige mål.

Billede:
Personlig træner
Lang beskrivelse:

I interessefaget personlig træner kan du få dig en personlig træner i en af de elever, som vælger én af højskolens diplomtræneruddannelser: Styrkeløft eller vægtløftnings træner // Styrketræner og fysisk træner // Ridetræner // Fitness personlig træner. Eleverne står dermed til rådighed med programlægning, råd og vejledning for eks. at optimere dine muligheder for at bestå en senere optagelsesprøve til politiskolen, eller hvis du ønsker at blive bedre til fx. bænkpres eller ønsker at øge din muskelmasse. Det kunne også være, at du havde mindre erfaring med stød og træk øvelserne, og har brug for at blive klædt på til at klare træningen på egen hånd. 

Ved at vælge personlig træner som dit interessefag, vil du få en masse sparring og optimale betingelser for at kunne nå dine mål. Du vil få et træningsprogram, som du skal følge og din personlige træner holder øje med din træning, så du kan nå dine mål.

Vælger du derimod én af skolens diplomtræneruddannelser eller fitness personlig træner skal du ikke vælge interessefaget, men derimod være personlig træner for de øvrige højskolelever, som vælger faget. Dette er en obligatorisk del af uddannelserne. Gennem lektioner på uddannelsen, får du de nødvendige redskaber til at kunne opbygge et træningsprogram m.m., som gør dig ”stærkere” i undervisningssituationerne. Når der er interessefag på skemaet, får du så mulighed for at prøve den teori du får gennem uddannelsen af i praksis, som personlig træner for en højskolekammerat/klient. 

Bestil brochure

2020PersonligTraner2

Fakta

Type uddannelse:
Varighed:
12, 20, 24, 36 og 44 uger. (efteråret og foråret)
Hvornår / næste indtag:

Skoleåret 2022/23

  • 2. april 2023 (12 uger)

Skoleåret 2023/24

  • 2. august 2023 (20 eller 44 uger)
  • 27. september 2023 (12 eller 36 uger)
  • 3. januar 2024 (24 uger)
  • 20. marts 2024 (13 uger)

Vi vil sætte pris på at få din tilmelding i god tid før studieårets begyndelse, da vi optager elever, så længe der er ledige pladser. Studerende bliver optaget i den rækkefølge, de tilmelder sig. 

Rejser:
Dokumentation:
Økonomi:

I samarbejde med

Partners logos:
Lang beskrivelse 2:

Interessefagets opbygning

Udover dit hovedfag, sidefag og fordybelsesfag skal du vælge et interessefag, som du kunne tænke dig at beskæftige dig med. *Vælger du derimod én af skolens diplomtræneruddannelser: Styrkeløft eller vægtløftnings træner // Styrketræner og fysisk træner // Ridetræner eller fitness personlig træner.  eller fitness personlig træner skal du ikke vælge interessefaget, men derimod være personlig træner for de øvrige højskolelever.

Nedenfor kan du se hvornår faget udbydes i de forskellige perioder og slutter

2020InteressefagForlob

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:
Display formatting
>> Som elev på diplomuddannelsen har vi muligheden for at træne andre elever, hvor de agerer atleter for os. Vi får derigennem lært hvilken tilgang til at træne andre folk der fungerer bedst for os personligt. Når vi snakker med vores atleter og møder dem første gang, får vi også øvet vores kommunikation, som er essentielt for det at være en kompetent træner. Det er et fedt afbræk fra den normale undervisning, som giver os muligheden for at praktisere det vi bruger så meget tid på at lære. << Sigurd Lindholm
Display formatting
>> Det er vildt fedt at have mulighed får at få en personlig træner på Aalborg Sportshøjskole. Jeg har tidligere bare trænet lidt for sjov og kørt lidt mit eget show, men det at få Sigurd som træner har været en kæmpe udvikling. Sigurd har gjort, at jeg har rykket mig markant mere og er blevet dygtigere teknisk. Derudover har det at følge et program gjort, at jeg har bedre overskud og dermed har jeg også nemmere ved at planlægge min dag efterfølgende. Faget personlig træning har gjort, at jeg har udviklet mig rigtig meget med min træning og dermed også forbedret mine chancer for at komme ind på politiskolen. Jeg vil helt klart anbefale det til en hver anden, der overvejer faget. << Jeppe Jørgensen

Anbefalinger til dig

New Anbefalinger:

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Kim Lynge

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
Kims kæmpemæssige erfaring i styrketræningsverdenen, gør ham uden sammenligning til en af Danmarks største kapaciteter på området. Jeg kommer oprindeligt fra fiskerbyen Hirtshals, uddannet på Trænerskolen Aalborg og et "hav" af andre steder på kloden. Jeg har været landstræner i Vægtløftning og Styrkeløft, har selv deltaget i OL 1992.
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon:
Navn:

Rasmus Horslev

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
Rasmus's passion for CrossFit blev vækket i 2012 da Rasmus selv var elev på CrossFit linjen. Siden har Rasmus også dyrket både CrossFit og vægtløftning på et konkurrence plan, hvilket bl.a. er blevet til en 2. Plads til DM i vægtløftning, 3. bedste mandlige crossfitter i Danmark (2020) til Danish Functional Fitness Championship og nummer 9 til german throwdown
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon: