logo_2016
search-button
Navn:

Personlig træner

Tagline

Programlægning, råd og vejledning til din træning

Yellow tag:
Personlig træner
Kort beskrivelse:
Få din helt egen personlig træner mens du er højskoleelev hos os og få hjælp samt sparring til at nå dine personlige mål.
Beskrivelse Ny 3

Nogle ting kan ikke forklares - de skal opleves. Som følelsen af et velfortjent afbreak med vennerne, efter dagens træning.

Beskrivelse Ny 1

I interessefaget Personlig træner kan du få dig en personlig træner i en af de elever, som vælger én af højskolens diplomtræneruddannelser: Styrkeløft eller vægtløftnings træner // Styrketræner og fysisk træner eller fitness personlig træner. Eleverne står dermed til rådighed med programlægning, råd og vejledning for eks. at optimere dine muligheder for at bestå en senere optagelsesprøve til politiskolen, eller hvis du ønsker at blive bedre til fx. bænkpres eller ønsker at øge din muskelmasse. Det kunne også være, at du havde mindre erfaring med stød og træk øvelserne, og har brug for at blive klædt på til at klare træningen på egen hånd. 

Ved at vælge Personlig træner som dit interessefag, vil du få en masse sparring og optimale betingelser for at kunne nå dine mål. Du vil få et træningsprogram, som du skal følge og din personlige træner holder øje med din træning, så du kan nå dine mål.

Vælger du derimod én af skolens diplomtræneruddannelser eller fitness personlig træner skal du ikke vælge interessefaget, men derimod være personlig træner for de øvrige højskolelever, som vælger faget. Dette er en obligatorisk del af uddannelserne. Gennem lektioner på uddannelsen, får du de nødvendige redskaber til at kunne opbygge et træningsprogram m.m., som gør dig ”stærkere” i undervisningssituationerne. Når der er interessefag på skemaet, får du så mulighed for at prøve den teori du får gennem uddannelsen af i praksis, som personlig træner for en højskolekammerat/klienter. 

Beskrivelse Ny 2 Titel
Indhold
Beskrivelse Ny 2
Råd og vejledning med programlægning
Sparring med din personlig træner
Screening af din nuværende situation
Nå dine mål
Faglighed og kvalitet
Viden og værktøjer
Støtte og motivation fra din personlig træner 
Udtalelser:
Faget personlig træning har gjort, at jeg har udviklet mig rigtig meget med min træning og dermed også forbedret mine chancer for at komme ind på politiskolen.
Jeppe Jørgensen
Jeppe Jørgensen
Det er vildt fedt at have mulighed får at få en personlig træner på Aalborg Sportshøjskole. Jeg har tidligere bare trænet lidt for sjov og kørt lidt mit eget show, men det at få Sigurd som træner har været en kæmpe udvikling. Sigurd har gjort, at jeg har rykket mig markant mere og er blevet dygtigere teknisk. Derudover har det at følge et program gjort, at jeg har bedre overskud og dermed har jeg også nemmere ved at planlægge min dag efterfølgende. Faget personlig træning har gjort, at jeg har udviklet mig rigtig meget med min træning og dermed også forbedret mine chancer for at komme ind på politiskolen. Jeg vil helt klart anbefale det til en hver anden, der overvejer faget.
Det er et fedt afbræk fra den normale undervisning, som giver os muligheden for at praktisere det vi bruger så meget tid på at lære.
Sigurd Lindholm
Sigurd Lindholm
Som elev på diplomuddannelsen har vi muligheden for at træne andre elever, hvor de agerer atleter for os. Vi får derigennem lært hvilken tilgang til at træne andre folk der fungerer bedst for os personligt. Når vi snakker med vores atleter og møder dem første gang, får vi også øvet vores kommunikation, som er essentielt for det at være en kompetent træner. Det er et fedt afbræk fra den normale undervisning, som giver os muligheden for at praktisere det vi bruger så meget tid på at lære.

Fakta

Type uddannelse
Varighed
Dokumentation
Hvornår / næste indtag

Hvornår udbydes faget og varigheden
Prøv at sammensæt dit eget ugeskema her på siden 📃💪 blandt de øvrige +60 fag du kan vælge mellem.

Rejser
Økonomi
Hold cross:
Efteråret
Foråret
24 uger
Efteråret
Foråret
12 uger
Efteråret
Foråret
44 uger
20 uger
Efteråret
Foråret
36 uger
12 uger

I samarbejde med

I samarbejde med

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Kim Lynge

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
kæmpemæssige erfaring i styrketræningsverdenen, gør ham uden sammenligning til en af Danmarks største kapaciteter på området
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon:
Navn:

Rasmus Horslev

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
Passionen for CrossFit blev vækket da han selv var elev. Siden har Rasmus dyrket både CrossFit og Vægtløftning på et internationalt konkurrence plan
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon:
New Anbefalinger:

August indtag - vælg enten 20 eller 44 uger 2024

Nogle ting kan ikke forklares - de skal opleves.
Læs mere

Fitness personlig træner

Brænder du for fitness og drømmer om at hjælpe andre med at nå deres mål? På hovedfaget fitness personlig træner forenes teori og praksis på unik vis når du sammen med dine højskolekammerater bliver klædt på til at guide og motivere klienter i fitnesscenteret. Uddannelsen er godkendt af Dansk Idrætsforbund (DIF) og Europe Active (EA), og giver dig mulighed for at varetage jobs som personlig træner efter endt højskoleophold.
Læs mere

September indtag - vælg mellem 12 eller 36 uger 2024

You Have To Feel It
Læs mere

Styrketræning

Brænder du for styrketræning og ønsker at tage din træning til nye højder? Eller drømmer du om at blive personlig træner og hjælpe andre med at nå deres mål? I sidefaget styrketræning får du mulighed for at tage en personlig træner uddannelse eller dykke ned i styrketræning til gavn for din egen træning.
Læs mere

CrossFit

CrossFit er en funktionel, intensiv og varieret træningsform, hvor man arbejder med hele kroppen. På hovedfaget CrossFit bliver du præsenteret for alle aspekter af CrossFit: cardio, styrke, vægtløftning og gymnastiske øvelser. Der er plads til alle uanset niveau og fællesskabet er helt i top når vi sammen giver den gas i et hav af udfordrende workouts.
Læs mere

Vægtløftning light

Vil du forbedre dig inden for vægtløftning? Så tilbyder vi dig en personlig træner med speciale i vægtløftning i interessefaget vægtløftning light. I vægtløftning arbejdes der med de to discipliner træk (snatch) og stød (clean and jerk), som tilsammen udgør den såkaldte tokamp.
Læs mere

Vægtløftning

I vægtløftning arbejdes der primært med øvelser og programmer, der skal være med til at forbedre teknikken i de to discipliner træk (snatch) og stød (clean and jerk), som tilsammen udgør den såkaldte tokamp. Med vægtløftning på Aalborg Sportshøjskole, får du sammen med dine højskolekammerater en varieret træning med fokus på forbedring af dine tekniske færdigheder indenfor vægtløftning.
Læs mere

Fitness og yoga

Med fitness og yoga som sidefag får du hele to ting på én gang. Fitness giver dig sved på panden og høj puls, mens yoga skaber ro i kroppen og harmoni i sjælen. Sammen med dine højskolekammerater vil du blive udfordret i en lang række fitness og yoga discipliner, hvor I oplever hvad kombinationen af styrke og smidighed samt pulsstigning og afslapning gør ved kroppen.
Læs mere

Åbent hus, kl. 12-14

Kom til åbent hus på Aalborg Sportshøjskole og få et kig på skolens faciliteter.
Læs mere

Styrkeløft

Styrkeløft er en sportsgren hvor man dyster i squat, bænkpres og dødløft enten klassisk eller med udstyr. De tre discipliner udgør tilsammen en trekamp, hvor det handler om at løfte så tungt som muligt. På hovedfaget styrkeløft får du sammen med dine højskolekammerater den nødvendige træning og teori for at kunne forbedre din samlede præstation i de tre øvelser.
Læs mere

Udstrækning

Udstrækning er brugt i mere eller mindre alle sportsgrene og idrætsformer. Nogle bruger det som et middel til at opnå mindre muskelømhed, nogle bruger det som middel til at få tiden til at gå under en træning og nogle bruger det til at forbedre ens præstation i forhold til en specifik idrætsform, nogle bruger det sågar som opvarmningsøvelse. Men hvad er egentlig sandheden om udstrækning og hvad er myter?
Læs mere

Styrketræner og fysisk træner

Drømmer du om at blive styrketræner, fysisk træner eller personlig træner på højt niveau? Så er diplomtræner uddannelsen på hovedfaget styrketræner og fysisk træner sikkert lige dig. Her får du et intensivt år med styrketræning - både i teori og praksis. Uddannelsen åbner døre for, at du efter dit højskoleophold kan arbejde indenfor både bredde- og eliteidrætten som styrketræner, fysisk træner eller personlig træner. Foruden den unikke mulighed for at udleve din trænerdrøm, vil du opleve et fællesskab af træningsentusiaster, du kan sparre med både under og efter dit højskoleophold.
Læs mere

Styrkeløft træner

Drømmer du om at blive træner indenfor styrkeløft på højeste niveau? Så er diplomtræner uddannelsen på Aalborg Sportshøjskole lige noget for dig. Her får du et intensivt år med styrkeløft i teori og praksis, så du efter dit højskoleophold kan arbejde som styrkeløft træner eller personlig træner indenfor både bredde- og eliteidrætten. Foruden den unikke mulighed for at udleve din trænerdrøm, vil du opleve et fællesskab af træningsentusiaster, du kan sparre med både under og efter dit højskoleophold.
Læs mere

24 ugers højskoleophold - januar 2024 - LEDIGE PLADSER

Nogle ting kan ikke forklares - de skal opleves
Læs mere

Åbent hus 3. november kl. 16-18

Kom til åbent hus på Aalborg Sportshøjskole og få et kig på skolens faciliteter
Læs mere

Vægtløftning træner

Drømmer du om at blive træner indenfor vægtløftning på højeste niveau? Så er diplomtræner uddannelsen på Aalborg Sportshøjskole lige noget for dig. Her får du et intensivt år med vægtløftning i teori og praksis, så du efter dit højskoleophold kan arbejde som vægtløftningstræner eller personlig træner indenfor både bredde- og eliteidrætten.
Læs mere

Åbent hus, kl. 16-18

Kom til åbent hus på Aalborg Sportshøjskole og få et kig på skolens faciliteter.
Læs mere

12 uger med fede oplevelser - marts 2024

You have to feel it
Læs mere

Åbent hus, kl. 16-18

Kom til åbent hus på Aalborg Sportshøjskole og få et kig på skolens faciliteter
Læs mere