Vægtløftning light

Vil du forbedre dig inden for vægtløftning? Så tilbyder vi dig en personlig træner med speciale i vægtløftning i interessefaget Vægtløftning light. I vægtløftning arbejdes der med de to discipliner træk (snatch) og stød (clean and jerk), som tilsammen udgør den såkaldte tokamp.

Vægtløftning light

Sammen med din træner vil du sætte opnåelige mål, blive testet på din mobilitet, udvikle dit træk og stød samt skabe gode vaner, så du undgår skader og står stærkere til dine fremtidige træninger. Hvad enten du er nybegynder eller øvet indenfor vægtløftning, kan en personlig træner give dig vejledning og sparring, så du kan forbedre din præstation i vægtløftning.

I vægtløftning light arbejder vi bl.a. med:

• Træk (snatch)
  • Stød (clean and jerk)
  • Teknik
  • Smidighed
  • Kendskab til udstyr

Din træner laver et personligt program til dig og er med dig en gang i ugen 1:1. Dette er en unik mulighed for at øve selv, få feedback fra din træner under din træning, øve igen og forbedre dig.

Vagtloftning2021_2

9, 17, 20, 24, 32 og 44 uger. (efteråret og foråret)
Skoleåret 2021/22
  • 9. januar 2022 (24 uger) > Venteliste
  • 27. februar 2022 (9 eller 17 uger) > Venteliste

Skoleåret 2022/23

• 31. juli 2022 (20 eller 44 uger)
  • 16. oktober 2022 (9 eller 33 uger)
  • 8. januar 2023 (24 uger)

Interessefagets opbygning

Udover dit hovedfag, sidefag og fordybelsesfag skal du vælge et interessefag, som du kunne tænke dig at beskæftige dig med.

Nedenfor kan du se hvornår faget udbydes i de forskellige perioder og slutter

2020InteressefagForlob

Mathias Klitskov