Navn:

Vægtløftning light

Yellow label:
Yellow tag:
Vægtløftning light
Kort beskrivelse:

Vil du forbedre dig inden for vægtløftning? Så tilbyder vi dig en personlig træner med speciale i vægtløftning i interessefaget vægtløftning light. I vægtløftning arbejdes der med de to discipliner træk (snatch) og stød (clean and jerk), som tilsammen udgør den såkaldte tokamp.

Billede:
Vægtløftning light
Lang beskrivelse:

Sammen med din træner vil du sætte opnåelige mål, blive testet på din mobilitet, udvikle dit træk og stød samt skabe gode vaner, så du undgår skader og står stærkere til dine fremtidige træninger. Hvad enten du er nybegynder eller øvet indenfor vægtløftning, kan en personlig træner give dig vejledning og sparring, så du kan forbedre din præstation i vægtløftning.


I vægtløftning light arbejder vi bl.a. med:

  • Træk (snatch)
  • Stød (clean and jerk)
  • Teknik
  • Smidighed
  • Kendskab til udstyr

Din træner laver et personligt program til dig og er med dig en gang i ugen 1:1. Dette er en unik mulighed for at øve selv i mellemtiden, få feedback fra din træner under din træning, øve igen og forbedre dig.

Bestil brochure

Vagtloftning2021_2

Fakta

Type uddannelse:
Varighed:
12, 20, 24, 36 og 44 uger. (efteråret og foråret)
Hvornår / næste indtag:

Skoleåret 2023/24

  • 2. august 2023 (20 eller 44 uger)
  • 27. september 2023 (12 eller 36 uger)
  • 3. januar 2024 (24 uger)
  • 20. marts 2024 (13 uger)

Skoleåret 2024/25

  • 4. august 2024 (20 eller 44 uger)

Vi vil sætte pris på at få din tilmelding i god tid før studieårets begyndelse, da vi optager elever, så længe der er ledige pladser. Studerende bliver optaget i den rækkefølge, de tilmelder sig. 

Rejser:
Dokumentation:
Økonomi:

I samarbejde med

Partners logos:
Lang beskrivelse 2:

Interessefagets opbygning

Udover dit hovedfag, sidefag og fordybelsesfag skal du vælge et interessefag, som du kunne tænke dig at beskæftige dig med.

Nedenfor kan du se hvornår faget udbydes i de forskellige perioder og slutter

2020InteressefagForlob

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:
Display formatting
>> På vægtløftning light finder du både nybegyndere og øvede vægtløftere. Alt kan tilpasses efter niveau og alle bliver udfordret med diverse variationer af de to konkurrenceløft - træk og stød. Faget kan desuden også bruges som supplement til eksempelvis crossfit , da man på vægtløftning light kan arbejde mere målrettet med sin teknik med hjælp fra hinanden og underviserne. << Signe Ravnholt Gram
Display formatting
>> Jeg har haft vægtløftning light som interessefag. Jeg valgte det som et supplement til min crossfittræning, for at blive bedre til vægtløftningen, hvilket jeg bestemt også er blevet. Chris har været en super god lærer, og udover selve undervisningen har jeg fået deltaget i to stævner, herunder DM i vægtløftning. << Mads Blak

Anbefalinger til dig

New Anbefalinger:

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Chris Gregersen

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
har stor passion for springgymnastikken
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon: