logo_2016
search-button
Navn:

Vægtløftning træner

Tagline

Diplomtræner i vægtløftning på højeste niveau

Yellow tag:
Vægtløftning træner
Kort beskrivelse:
Drømmer du om at blive træner indenfor vægtløftning på højeste niveau? Så er diplomtræner uddannelsen på Aalborg Sportshøjskole lige noget for dig. Her får du et intensivt år med vægtløftning i teori og praksis, så du efter dit højskoleophold kan arbejde som vægtløftningstræner eller personlig træner indenfor både bredde- og eliteidrætten.
Beskrivelse Ny 3

Nogle ting kan ikke forklares - de skal opleves. Som følelsen, når man selv har klienter og skal træne andre.

Beskrivelse Ny 1

Hovedfaget vægtløftning træner er både for dig der vil have træningsviden til egen træning og dig der har ambitioner om at arbejde som vægtløftningstræner eller personlig træner indenfor vægtløftning. Vores elever er ekstremt efterspurgte som trænere i CrossFit branchen og i eliteidrætsverdenen - derfor er der gode muligheder for, at du kan få et arbejde som vægtløftningstræner eller personlig træner efter dit højskoleophold.

I løbet af 44 uger bliver du klædt på til at indtage trænerrollen når du sammen med dine højskolekammerater fordyber du dig i træningsteori, programlægning og trænerollen generelt. Undervejs i uddannelsen vil du omsætte teori til praksis når du skal være personlig træner for dine højskolekammerater. På den måde bliver du klædt på til at motivere og guide andre til at nå deres mål, så du kan gå herfra som en dygtig træner.

Den daglige undervisning på højskolen foregår sammen med hovedfaget styrketræner og fysisk træner samt hovedfaget styrkeløft træner. Der vil derudover være et forløb, hvor du er tilknyttet Dansk Vægtløftnings Forbunds bredde- og elitearbejde.

Undervejs i forløbet venter en uforglemmelig oplevelse - en obligatorisk rejse til Sydafrika, hvor vi sammen vil træne og følge topatleter inden for atletikken og anden sport på nært hold. Formålet med turen er ikke kun at følge eliten, men også at dykke ned i trænerens analyser og vurderinger. Det er en unik mulighed for at styrke fællesskabet på holdet og få en dybere forståelse for træning på eliteniveau.

Så uanset om du drømmer om at blive vægtløftningstræner / personlig træner indenfor vægtløftning eller vil tage din egen træning til nye højder, er hovedfaget vægtløftning træner sikkert lige dig!

Beskrivelse Ny 2 Titel
I vægtløftning træner arbejder vi bl.a. med
Beskrivelse Ny 2

Vægtløftning
Konkurrence deltagelse
Dommeruddannelsen
Styrketræning og muskeludholdenhedstræning
Træning med maskiner og frie vægte
Biomekaniks løfteteknik
Aerob- og anaerobtræning
Træningsmetodik
Plyometri og koordination
Træningsorganisation
Langtidsplanlægning
Træningsteori
Arbejdskravs- og kapacitetsanalyser
Bevægelighedstestning
Trænerroller
Praktik i vores styrkeunivers
Undervisning af skolens elever

Udtalelser:
Jeg har valgt at starte på Aalborg Sportshøjskole for at starte på et nyt kapitel i mit liv. Udover at have mere tid til at fokusere på min egen træning, er jeg glad for det sociale miljø, der er på højskolen. Fællesskabet står stærkt og det er fedt at have en masse venner, som man kan træne sammen med hver dag. Det er en vigtig motivation for mig.
Omed Alam
Omed Alam
Jeg har valgt at starte på Aalborg Sportshøjskole for at starte på et nyt kapitel i mit liv. Udover at have mere tid til at fokusere på min egen træning, er jeg glad for det sociale miljø, der er på højskolen. Fællesskabet står stærkt og det er fedt at have en masse venner, som man kan træne sammen med hver dag. Det er en vigtig motivation for mig.

Derudover har jeg valgt diplomtræneruddannelsen i vægtløftning, da jeg i forvejen arbejder som selvstændig personlig træner. Ekstra og ny viden er derfor vigtigt for mit fremtidige arbejde i branchen. Til sidst nyder jeg også fortsat mit ungdomsliv på højskolen, som jeg mener er vigtigt for mig at have med, ved siden af den hårde træning til hverdag.

Fakta

Type uddannelse

DIF diplomtræneruddannelse (elite)
Uddannelsen er akkrediteret og godkendt af Danmarks Idrætsforbund (DIF) og lever således op til standarder for kvalitet, undervisning, fagligt indhold og eksamen for diplomtræneruddannelsen gennem DIF til styrketræner.

Varighed
Dokumentation
Efter gennemført uddannelse får du et trænercertifikat samt højskolebevis.
Hvornår / næste indtag

Hvornår udbydes faget og varigheden
Prøv at sammensæt dit eget ugeskema her på siden 📃💪 blandt de øvrige +60 fag du kan vælge mellem

Rejser
Økonomi
Hold cross:
Efteråret
Foråret
44 uger

I samarbejde med

I samarbejde med

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Kim Lynge

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
kæmpemæssige erfaring i styrketræningsverdenen, gør ham uden sammenligning til en af Danmarks største kapaciteter på området
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon:
New Anbefalinger:

Fitness og yoga

Med fitness og yoga som sidefag får du hele to ting på én gang. Fitness giver dig sved på panden og høj puls, mens yoga skaber ro i kroppen og harmoni i sjælen. Sammen med dine højskolekammerater vil du blive udfordret i en lang række fitness og yoga discipliner, hvor I oplever hvad kombinationen af styrke og smidighed samt pulsstigning og afslapning gør ved kroppen.
Læs mere

Idrætshøjskole vs. Sportshøjskole – hvad er forskellen?

To ord kan sagtens have samme betydning. Det er tilfældet med begreberne idrætshøjskole og sportshøjskole.
Læs mere

Vægtløftning light

Vil du forbedre dig inden for vægtløftning? Så tilbyder vi dig en personlig træner med speciale i vægtløftning i interessefaget vægtløftning light. I vægtløftning arbejdes der med de to discipliner træk (snatch) og stød (clean and jerk), som tilsammen udgør den såkaldte tokamp.
Læs mere

CrossFit

CrossFit er en funktionel, intensiv og varieret træningsform, hvor man arbejder med hele kroppen. På hovedfaget CrossFit bliver du præsenteret for alle aspekter af CrossFit: cardio, styrke, vægtløftning og gymnastiske øvelser. Der er plads til alle uanset niveau og fællesskabet er helt i top når vi sammen giver den gas i et hav af udfordrende workouts.
Læs mere

Personlig træner

Få din helt egen personlig træner mens du er højskoleelev hos os og få hjælp samt sparring til at nå dine personlige mål.
Læs mere

Træningsdagbog

Notere din egen træning ned for på denne måde, at kunne optimere træningen i forhold til at få bedst muligt udbytte af den.
Læs mere

Åbent hus, kl. 16-18

Kom til åbent hus på Aalborg Sportshøjskole og få et kig på skolens faciliteter
Læs mere

August indtag - vælg enten 20 eller 44 uger 2024

Nogle ting kan ikke forklares - de skal opleves.
Læs mere

Når du vil være blandt de bedste trænere

Aalborg Sportshøjskole tilbyder en række træneruddannelser / personlig træner uddannelser indenfor forskellige områder – her på siden giver vi et overblik over niveauerne og deres formål.
Læs mere

Styrketræning

Brænder du for styrketræning og ønsker at tage din træning til nye højder? Eller drømmer du om at blive personlig træner og hjælpe andre med at nå deres mål? I sidefaget styrketræning får du mulighed for at tage en personlig træner uddannelse eller dykke ned i styrketræning til gavn for din egen træning.
Læs mere

Ben

Styrketræning af benene er vigtigt, da de er vægtbærerende for din krop. Derfor er det også vigtigt at have styrke i dem.
Læs mere

Styrkeløft

Styrkeløft er en sportsgren hvor man dyster i squat, bænkpres og dødløft enten klassisk eller med udstyr. De tre discipliner udgør tilsammen en trekamp, hvor det handler om at løfte så tungt som muligt. På hovedfaget styrkeløft får du sammen med dine højskolekammerater den nødvendige træning og teori for at kunne forbedre din samlede præstation i de tre øvelser.
Læs mere

Fitness personlig træner

Brænder du for fitness og drømmer om at hjælpe andre med at nå deres mål? På hovedfaget fitness personlig træner forenes teori og praksis på unik vis når du sammen med dine højskolekammerater bliver klædt på til at guide og motivere klienter i fitnesscenteret. Uddannelsen er godkendt af Dansk Idrætsforbund (DIF) og Europe Active (EA), og giver dig mulighed for at varetage jobs som personlig træner efter endt højskoleophold.
Læs mere

Vægtløftning

I vægtløftning arbejdes der primært med øvelser og programmer, der skal være med til at forbedre teknikken i de to discipliner træk (snatch) og stød (clean and jerk), som tilsammen udgør den såkaldte tokamp. Med vægtløftning på Aalborg Sportshøjskole, får du sammen med dine højskolekammerater en varieret træning med fokus på forbedring af dine tekniske færdigheder indenfor vægtløftning.
Læs mere

September indtag - vælg mellem 12 eller 36 uger 2024

You Have To Feel It
Læs mere

24 ugers højskoleophold - januar 2024 - LEDIGE PLADSER

Nogle ting kan ikke forklares - de skal opleves
Læs mere

Protein

Du har nok hørt en del udsagn om indtag af protein og ikke mindst mængderne af protein, der skal spises for at få et optimalt træningsresultat.
Læs mere

Træk (Snatch)

Denne øvelse bruger hovedsagligt den store sædemuskel, hasemusklerne, lægmuskulaturen, skuldermuskulaturen, kappemusklen.
Læs mere

Stødvend (Clean)

I denne øvelse bruges hovedsagligt den store sædemuskel, hasemusklerne, lægmuskulaturen, skuldermuskulaturen og kappemusklen
Læs mere

Styrketræner og fysisk træner

Drømmer du om at blive styrketræner, fysisk træner eller personlig træner på højt niveau? Så er diplomtræner uddannelsen på hovedfaget styrketræner og fysisk træner sikkert lige dig. Her får du et intensivt år med styrketræning - både i teori og praksis. Uddannelsen åbner døre for, at du efter dit højskoleophold kan arbejde indenfor både bredde- og eliteidrætten som styrketræner, fysisk træner eller personlig træner. Foruden den unikke mulighed for at udleve din trænerdrøm, vil du opleve et fællesskab af træningsentusiaster, du kan sparre med både under og efter dit højskoleophold.
Læs mere

Styrkeløft træner

Drømmer du om at blive træner indenfor styrkeløft på højeste niveau? Så er diplomtræner uddannelsen på Aalborg Sportshøjskole lige noget for dig. Her får du et intensivt år med styrkeløft i teori og praksis, så du efter dit højskoleophold kan arbejde som styrkeløft træner eller personlig træner indenfor både bredde- og eliteidrætten. Foruden den unikke mulighed for at udleve din trænerdrøm, vil du opleve et fællesskab af træningsentusiaster, du kan sparre med både under og efter dit højskoleophold.
Læs mere

Bryst

Brystmuskulaturen er en af de større muskler i menneskekroppen og derfor vigtig at træne.
Læs mere

Øvre ryg

Træningen af musklerne i den øvre ryg er vigtig, da det kan være med til at forhindre eller formindske gener ved skader i skulderen og nakken.
Læs mere

Åbent hus 3. november kl. 16-18

Kom til åbent hus på Aalborg Sportshøjskole og få et kig på skolens faciliteter
Læs mere

Frivend (power clean)

Frivend bruges hovedsagligt den store sædemuskel ,hasemusklerne, lægmuskulaturen, skuldermuskulaturen og kappemusklen.
Læs mere

12 uger med fede oplevelser - marts 2024

You have to feel it
Læs mere

Kom du ikke ind på drømmeuddannelsen?

Ikke alle får det ønskede svar på studie
Læs mere