logo_2016
search-button
Navn:

Outdoor

Tagline

Opdag naturens eventyr

Yellow tag:
Outdoor
Kort beskrivelse:
Er du klar til at stige ud af hverdagens trummerum og træde ind i en verden af utallige eventyr? På Aalborg Sportshøjskoles hovedfag "Outdoor", inviterer vi dig ind i naturens undrende og fortryllende verden, hvor spænding møder læring, og eventyr møder fællesskab.
Beskrivelse Ny 3

Nogle ting kan ikke forklares - de skal opleves. Som følelsen at et tæt fællesskab og unikke oplevelser.

Beskrivelse Ny 1

Forestil dig et klasselokale uden grænser, hvor læringen følger naturens puls. Fra forårets første spirer til vinterens stille ro, er naturen ikke blot en observatør, men din interaktive vejleder. På "Outdoor" lærer du ikke kun fra bøger, men gennem vinden i dit hår, jord under dine fødder og solens varme på dit ansigt. Du får mulighed for at dykke ned i et fællesskab, hvor hver person har en unik plads. Med naturen som baggrund, styrker vi vores bånd, og sammen bygger vi personlig udvikling gennem uforglemmelige oplevelser.

Forestil dig friheden ved at glide gennem vandets stille overflade, kun forstyrret af dine egne padlebevægelser. På "Outdoor" vil du opleve denne følelse, når vi introducerer dig for kajak, kano og SUP. Hvad enten det er i kajak, i kano eller SUP med en ven ved din side, lærer vi dig kunsten at mestre vandets elementer.

På Outdoor går det ikke kun ud på at tilegne sig viden, men at leve den. Hvordan føles det at navigere gennem vildmarken med kun kort, kompas og GPS? Eller spændingen ved at fange din egen mad og tilberede den over åben ild? "You have to feel it" – den stolthed, når du finder mad fra skov og strand, eller den ro, der kommer med nattens stilhed under åben himmel.

På Outdoor udforsker du ikke kun naturen, men også dig selv. Outdoor strækker sig fra orientering, fiskeri, vandring, til højspændte aktiviteter som træklatring og rapelling. Tag skridtet ind i en verden af uendelige oplevelser med os på Aalborg Sportshøjskole.

Dyk ned i outdoor, hvor naturens vidundere bliver din legeplads, og hvor hvert øjeblik bliver en uerstattelig erindring. Uanset din erfaring med outdoor-aktiviteter, er her et sted for dig. Tag skridtet ind i en verden af uendelige oplevelser. Opdag, lær, oplev - og gør det sammen med os på Aalborg Sportshøjskole.

Beskrivelse Ny 2 Titel
I Outdoor arbejder vi bl.a. med
Beskrivelse Ny 2

Navigation: Find din vej med kort, kompas og GPS.
Mad fra naturen: Forstå naturens spisekammer, fra skovbund til havets dyb -
hvor vi bl.a. også prøver fiskeri.
Udeliv: Lejrliv med mad over bål.
Eventyr på vandet: Kajak, kano eller SUP. Føl vandets kraft og ro.
Vandreeventyr: Træd ind i naturens skønhed, ét skridt ad gangen.
Adrenalin i højderne: Udfordr dig selv med træklatring og rapelling.

Overskrift

Brug af udstyr i fritiden

Beskrivelse

Outdoor er afhængig af transporten frem og tilbage til de forskellige spot, så derfor kan du sagtens låne udstyr og bil hvis du vil afsted i fritiden

Billede/video
Udtalelser:

Fakta

Type uddannelse
Varighed
Dokumentation
Efter gennemført ophold får du et højskolebevis.
Hvornår / næste indtag

Hvornår udbydes faget og varigheden
Prøv at sammensæt dit eget ugeskema her på siden 📃💪 blandt de øvrige +45 fag du kan vælge mellem

Rejser
Økonomi
Hold cross:
Efteråret
Foråret
44 uger
20 uger
Efteråret
Foråret
36 uger
12 uger
Efteråret
Foråret
24 uger
Efteråret
Foråret
12 uger

I samarbejde med

I samarbejde med

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Kim Jensen

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
slogan er ”Go to the door go outdoor”. Kim store passion er nemlig alt lige fra kano, friluftsliv, havkajak, SUP, surfing m.m.
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon:
New Anbefalinger:

Surfing

Surfing giver det vildeste rush og en fantastisk livsglæde. På sidefaget surfing nyder vi hinandens selskab, mærker adrenalinen pumpe og oplever roen i naturen. Vi eksperimenterer og leger på vandet og får nogle gode oplevelser sammen. Så hvis du har mod på at udfordre naturens kræfter på en ny måde, vil sidefaget surfing helt sikkert være noget for dig.
Læs mere

Friluftsliv

Så skal vi ud i naturen og lære, at lave bål og koge en god suppe. Samtidig vil Kim Jensen også vise dig hvordan man tapper birkesaft fra et birketræ
Læs mere

Åbent hus 13. september 2024 kl. 16.00

Kom til åbent hus på Aalborg Sportshøjskole og få et kig på skolens faciliteter.
Læs mere

Klatring

I sidefaget klatring kan du udvide dine klatrefærdigheder. Klatring er en sjov og anderledes træningsform, hvor du har mulighed for at udfordre dig selv både fysisk og mentalt. Med sidefaget klatring får du en sikker introduktion til klatresporten i samvær med dine højskolevenner.
Læs mere

Åbent hus 16. august 2024 kl. 16.00

Kom til åbent hus på Aalborg Sportshøjskole og få et kig på skolens faciliteter.
Læs mere

Vandring

I faget, vandring, kommer vi ud og oplever alle de perler af natur, der befinder sig rundt omkring i Nordjylland. Man behøver ikke tage langt væk fra Aalborg, før man finder storslåede skove, bakkede enge og fantastiske strande – alle stederne med det tilfældes, at de har nogle suveræne vandreruter, der gør dem oplagte til vores formål.
Læs mere

September indtag - vælg mellem 12 eller 36 uger 2024

Oplev Aalborg Sportshøjskole - Dit springbræt til sport og storbyliv i september!
Læs mere

Klatring og bouldering

Vil du opbygge styrke, smidighed og udholdenhed på en sjov og udfordrende måde? Så er klatring og bouldering det perfekte fag for dig. Med klatring og bouldering som hovedfag har du mulighed for at udfordre dig selv både fysisk og mentalt i samvær med dine højskolekammerater. Vi klatrer i vores eget klatreunivers med adskillige bouldervægge og klatrevægge i op til 12 meters højde.
Læs mere