Elevforeningen

Velkommen til elevforeningen

Efter mere end 10 års pause, er vi super spændte på at genoplive elevforeningen på Aalborg Sportshøjskole! 🌟

Elevforeningens mål er at skabe et stærkt netværk blandt tidligere højskoleelever og sørge for, at vi alle kan holde kontakten – både med hinanden og med højskolen.

GammelElevstavne
Vi starter med et brag! 🎉 Hvert år i august inviterer vi til et episk gammelt elevstævne for alle tidligere elever og lærere. Så gør dig klar til en uforglemmelig dag, lørdag den 31. august! Aalborg Sportshøjskole åbner dørene for et spektakulært stævne, og du er inviteret til en fest, der vil genoplive alle de fantastiske minder! >> Tilmeld dig elevstævnet!

🔔 Kick-off Konkurrence!

For at få elevforeningen godt fra start, lancerer vi en fed konkurrence om at designe elevforeningens nye logo! Vinderen får gratis adgang til det gamle elevstævne den 31. august sammen med sine 5 bedste højskolevenner. Og som en ekstra bonus kan vinderen også tildele en rabat på 5.000 kr. til en kommende elev på Aalborg Sportshøjskole.

Elevforeningen
Logoet sendes til Jens Lund Jørgensen på jens@sportshojskolen.dk
Deadline for indlevering af logo er 15. august kl. 23.59

Bliv en del af fællesskabet! 🤝

Det er helt gratis at blive medlem af elevforeningen. Ved at tilmelde dig, får du adgang til eksklusive arrangementer, nyhedsbreve og en fantastisk mulighed for at genoplive gamle minder og skabe nye. Tilmeld dig elevforeningen her [indsæt link].

Lyder det fedt? Så skynd dig at deltage og vær med til at gøre vores elevforening helt speciel!

For mere info, kontakt

Jens2