Sådan bor du - Logi

Når du er elev på Aalborg Sportshøjskole, så er du indlogeret i skolens elevbygning Anneberghus.

Anneberghus er placeret lige ved siden af skolens hovedbygning og rummer 50 meget store, lyse og pæne værelser, hvor du bor sammen med en, to eller tre af dine skolekammerater.

Værelserne er mellem 35 og 50 kvadratmeter store og består af en lille entre, et stort værelse, et toilet og et tekøkken. Der er store baderum i kælderen. I kælderen finder du ligeledes vaskemaskiner, tørretumblere og tørrerum.

Har du problemer med allergi eller andet, så findes der i bygningen værelser, der specielt tilgodeser dette. Du skal på din tilmeldingsseddel notere dette under punktet "Er der noget skolen skal underrettes om handicap, sygdom, diæt og lign."

FIND DET RIGTIGE FAG - PRØV VORES MATCHMAKER

Anneberghus