logo_2016
search-button

La Santa

Oplev en uge med fart over feltet, fitness, surfing og fantastisk stemning på Club La Santa. Studieturen er oplagt både for fitness og outdoor entusiaster, som vil give den gas i fantastiske omgivelser. 

Kom med til øen, hvor fitness og aerobicsudøvere fra hele verdenen mødes. Med denne tur får du muligheden for at afprøve forskelligartede træningsformer såsom gigong, pilates, piloxing, bodystep, aerobics, partner step, bodybalance, bodycombat, hurricane training, hatton boxing, feminine fitness, PiYo, CXWORX mens du nyder solens varme samtidig. Denne uge er en forrygende inspirationskilde til værktøjskassen og er med til at udvikle dine kompetencer som instruktør. Så er du til en uge med fart over feltet, fitness, wellness og fantastisk stemning, så er denne tur helt sikkert for dig. Club la Santa har i sandhed tradition for holdtræning af høj kvalitet med dygtige instruktører.

Du kan arbejde med windsurfing i en fantastisk smuk og beskyttet lagune. Du kan også køre mountainbike i et spektakulært område, hvor vi arbejder med både teknik og turkørsel.

Derudover er der introduktion til paddelsurfing på Famara stranden, der ligger 10 km fra Club La Santa og er det bedste surf-område på Lanzarote. Vi skal også besøge byen Famara, der er bygget op omkring surf-industrien.

Overskrift

LaSanta

Beskrivelse
Billede/video

Fakta

fakta-hvornar Hvornår: Ca uge 49 (efteråret) og igen ca. uge 10 (foråret) 
fakta-okonomi Pris: 7.500 DKK incl. kost, logi og flybillet
fakta-navn Hvem kan deltage: Alle