logo_2016
search-button

La Santa

Studieturen er for både for fitness og outdoor entusiaster

Kom med til øen, hvor fitness og aerobics udøvere fra hele verdenen mødes. Med denne tur får du muligheden for at afprøve forskelligartede træningsformer såsom gigong, pilates, piloxing, bodystep, aerobics, partner step, bodybalance, bodycombat, hurricane training, hatton boxing, feminine fitness, PiYo, CXWORX mens du nyder solens varme samtidig. Denne uge er forrygende inspirationskilde til værktøjskassen og er med til at udvikle dine kompetencer som instruktør. Så er du til en uge med fart over feltet, fitness, wellness og fantastisk stemning, så er denne tur helt sikkert for dig. Club la Santa har i sandhed tradition for holdtræning af høj kvalitet med dygtige instruktører.

Du kan arbejde med windsurfing i en fantastisk smuk og beskyttet lagune. Du kan køre mountain bike i et spektakulært område. Vi arbejder med teknik og turkørsel

Introduktion til paddelsurfing på Famara stranden. 10 km fra La Santa ligger det bedste surf-område på Lanzarote. Vi skal besøge byen Famara, der er bygget op omkring surf-industrien.

Overskrift

LaSanta

Beskrivelse

Billede/video

Fakta

fakta-hvornar Hvornår: Ca uge 49 (efteråret) og igen ca. uge 10 (foråret) 
fakta-okonomi Pris: 7.500 DKK incl. kost, logi og flybillet
fakta-navn Hvem kan deltage: Alle