logo_2016
search-button

Fællesrejse til storbyer

En fællesrejse skaber sammenhold, så enkelt er det. Derfor har vi hvert forår en obligatorisk fællesrejse til Berlin og Krakow, hvor vi sammen udforsker storbyerne, dyrker gadeidræt og går på opdagelse blandt de mange spændende seværdigheder.

BerlinRejse


En fællesrejse er mere end bare en rejse. Det er en grupperejse med fællesskab i højsædet, hvor uforglemmelige rejseminder deles og sociale relationer styrkes. På fællesrejsen til Berlin og Krakow dykker vi ned i storbyernes kultur, byliv og historie, mens vi nyder fællesskabet ved at rejse sammen. Selvom begge destinationer er storbyer, har de hver sit at byde ind med. Du vil derfor opleve to europæiske storbyer med hvert sit særpræg når det kommer til kultur, arkitektur, gastronomi m.m.

Vi starter rejsen med 3 nætter i Krakow, hvor vi skal opleve mødet mellem forskellige kulturer og sammensmeltningen af det historiske og det moderne. Byens historiske centrum er på UNESCOs liste over verdensarv og byder derfor på skønne seværdigheder og oplevelser, vi skal udforske sammen. Destinationen er en af de mest interessante byer i Europa med hyggelige gader, en dramatisk historie og flot arkitektur.

Vi fortsætter rejsen med 3 dage i Berlin, hvor vi skal udforske byen, der har en spændende kultur og fantastisk historie, der i dén grad har været med til at skabe det Europa, vi kender i dag. Berlin er en helt særlig storby at besøge, og vi skal blandt andet opleve storbyens puls, undergrundsmiljøet og sammen udfolde os i gadeidræt i byens forskellige rum.

På fællesrejsen vil I dele oplevelser og nye indtryk, som styrker fællesskabsfølelsen. I vil derfor tage hjem fra rejsen som ét hold med et hav af spændende oplevelser og stærke relationer i bagagen – klar til at indtage og nyde resten af jeres højskoleophold sammen.

Overskrift

En fællesrejse skaber sammenhold, så enkelt er det

Beskrivelse

En fællesrejse er mere end bare en rejse. Det er en grupperejse med fællesskab i højsædet, hvor uforglemmelige rejseminder deles og sociale relationer styrkes

Billede/video

Fakta

fakta-hvornar Hvornår: Februar (foråret) 
fakta-okonomi Grundpris: 5.300 DKK incl. kost, logi (6 overnatninger), transport (bus) og entré til diverse seværdigheder
fakta-navn Hvem kan deltage: Obligatorisk fællesrejse

* Der tages forbehold for generelle prisstigninger og fejl