Sydafrika

I begyndelsen af januar har du mulighed for, at tage 10-14 dage til Sydafrika, nærmere bestemt til byen Stellenbosch, ca. 30 km fra Cape Town 

2017Sydafrika


Når vinteren sætter i Danmark og det bliver koldt har du mulighed for, at rejse til Sydafrika med dine højskolevenner. Rejsen starter i byen Cape Town hvor vi efterfølgende køre til Stellenbosch. Her bliver vi indlogeret i hyggelige huse. Rejsen omdrejningspunkt er træne i ekstrem varme og se hvad kroppen kan præstere når vi træner frivægttræning og CrossFit.

Derudover har vi fået en unik mulighed for, at følge udenlandske- og danske topatleter indenfor atletikken på både banen og i træningscentret samt en række parolympiske atleter. Formålet er at følge eliten på nærmeste hold og høre trænerens analyser og vurdering. Du kommer i dialog med nogle af de bedste trænere og atleter i verden. 

Selvfølgelig skal vi også opleve den sydafrikanske Safari, hvor vi forhåbentlig kan opleve ”The Big Five" - løver, elefanter, bøfler, næsehorn og leoparder! Vi oplever den Afrikanske kultur og skal selvfølgelig også smage noget godt vin fra de mange vingården der findes rundt omkring Sydafrika.

Alle kan deltage mens rejsen er obligatorisk for diplomtræneruddannelsen Styrketræner og fysisk træner

Fakta

fakta-hvornar Hvornår: Januar (foråret) 
fakta-okonomi Pris: 13.200 DKK incl. kost, logi og flybillet
fakta-navn Hvem kan deltage: Alle