logo_2016
search-button

Økonomi

Uforglemmelige oplevelser, massere af læring, træneruddannelse, venner for livet, fremragende mad, bolig osv...
Ja, vi ved godt at prisen for et højskoleophold ikke ligefrem er det, du synes er fedest, men vi synes stadig det er en væsentlig del af opholdet. Og vi synes at prisen er billig når man sætter det i forhold til, hvad man får for pengene. 

Indmeldelsesgebyr 

Efter din tilmelding opkræver vi et indmeldelsesgebyr på 2.000 DKK. Tilmeldingen er først bindende, når indmeldelsesgebyret er modtaget af skolen. Du vil modtage en mail med bekræftelse på din optagelse. Indmeldelsesgebyret tilbagebetales ikke ved framelding. Indmeldingsgebyret opkræves ca. 14 dager efter din tilmelding. Der betales af månedsrater gennem dit højskoleophold.

Ugepris 

Ugeprisen det første halvår er 1.595 DKK pr. uge 
Herefter falder ugeprisen til 1.095 DKK pr. uge (prisen falder efter 24 ugers forløb)
Ugeprisen dækker kost, logi, undervisning samt weekender. 

Udregn den nøjagtige pris for dit højskoleophold 👇

Vælg dit hovedfag samt antal uger og se 👀 den nøjagtige pris for dit højskoleophold. Prisen fordeles over et antal rater (første rate ligger før start). 

  1.  - 

Opstaldning af hest 🐴

NB: Skal du gå på én af ridelinjerne, skal der desuden betales for følgende:

Opstaldning pr. måned (som afregnes direkte med Rideklubben)
Boksleje incl. fuldpas samt ind/udluk.foder: 3.100 DKK pr. måned
Ved tilmelding skal der betales 6.000 DKK i depositum for opstaldning pr. hest til Aalborg Sportshøjskole. Depositummet tilbagebetales efter fuldført ophold.

Fagkonto 

Der skal betales til en fagkonto. Beløbet afhænger af længden på opholdet. Fagkontoen dækker materialer, tøjpakke, sangbog samt diverse arrangementer m.m. (der må dog yderligere påregnes udgifter til bøger, afhængig af valg af hovedfag og sidefag).

  • 9 og 17 uger: 1.000 DKK
  • 20 og 24 uger: 2.000 DKK
  • 33 og 44 uger: 2.500 DKK 
  • Efter 44 uger: 500 DKK hvert halve år 

Pitstop

Er du i gang med din uddannelse og har du brug for en pause i studiet? Du har på Aalborg Sportshøjskole mulighed for at søge støtte til et højskoleophold, som en del af en pitstop-ordning. Læs mere om pitstop på Aalborg Sportshøjskole

Afbrydelse 

Bliver opholdet afbrudt i utide, betales et afmeldingsgebyr på 6.380 DKK, gælder ved såvel hjemsendelse, som selvvalgt afbrud i opholdet.

* Der tages forbehold for generelle prisstigninger og fejl