logo_2016
search-button
Navn:

Boardsport

Tagline

Er du bidt af et board?

Yellow tag:
Boardsport
Kort beskrivelse:
Er du bidt af et board? Eller nysgerrig på at komme i gang med en boardsport? Så er boardsport lige noget for dig. Vi gør dig vild med leg og bevægelse på et board. Mærk suset i kroppen, når du lægger vægten i svinget og suser afsted – på vand eller asfalt. Måske endda fornemmelsen, når du kører over hoppet og kroppen letter.
Beskrivelse Ny 3

Nogle ting kan ikke forklares - de skal opleves. Som følelsen, når du overskrider egne grænser og oplever den fedeste oplevelse.

Beskrivelse Ny 1

Skateboard, wakeboard, stand up paddling (SUP) er nogle af de boardtyper vi arbejder med. Vi har fokus på balance, flow …. og attitude! Hvad enten du er rutineret på et eller flere boards eller du bare er nysgerrig, så er det her faget, hvor du kan leve surferdrømmen fuldt ud.

Vi vil tage udgangspunkt i dit niveau og sikre, at du både synes det er fedt – og at du lærer noget. Fremfor alt, så gælder det om at have det sjovt og give den gas i alle timer. Der er en vis overførselsværdi mellem indlæringen af de forskellige boardtyper. Derfor bliver du hurtigt dygtig til flere ting på en gang. 

Vi har nogle af landets bedste faciliteter lige uden for døren. Vand til alle lejligheder - både med bølger og fladt vand, og masser af lækker asfalt og store skaterområder.

Beskrivelse Ny 2 Titel
I boardsport arbejder vi bl.a. med
Beskrivelse Ny 2

Balance
Flow
Tricks
Speed
Bølger og strømforhold
Stand Up Padling på både flatwater og i bølger
Skateboard, longbord, Wave-board, Street SUP og Carver-board
Wakeboard i kabelparken


Udtalelser:
På SUP har vi været ude i Vestre Fjordpark og lære det basale om at stå på et stand up paddle board og nyde at være ude i vandet. Vi har lært om teknikken til at paddle. Derudover har vi spillet nogle sjove spil som f.eks. dødbold på SUP og vandpolo.
Mia Esther Meyer Poulsen
Læs hele elevreferencen
Mia Esther Meyer Poulsen
Mia Esther Meyer Poulsen
På SUP har vi været ude i Vestre Fjordpark og lære det basale om at stå på et stand up paddle board og nyde at være ude i vandet. Vi har lært om teknikken til at paddle. Derudover har vi spillet nogle sjove spil som f.eks. dødbold på SUP og vandpolo. Vi har også været en tur i Løkken, hvor vi surfede ude i bølgerne og det var en mega fed tur.
Valgfaget boardsport er superfedt. For mig der ikke er så vant ude på vandet, har det været en fed oplevelse sammen med alle ens venner. Vi kommer ud på vandet og prøver en masse forskellige ting.
Anna Emilie Rossen
Læs hele elevreferencen
Anna Emilie Rossen
Anna Emilie Rossen
Valgfaget boardsport er superfedt. For mig der ikke er så vant ude på vandet, har det været en fed oplevelse sammen med alle ens venner. Vi kommer ud på vandet og prøver en masse forskellige ting. Og så er stemningen bare vildt hyggelig.

Fakta

Type uddannelse
Varighed
Dokumentation
Hvornår / næste indtag

Hvornår udbydes faget og varigheden
Prøv at sammensæt dit eget ugeskema her på siden 📃💪 blandt de øvrige +45 fag du kan vælge mellem

Rejser
Økonomi
Hold cross:
Efteråret
Foråret
8 uger
Efteråret
Foråret
12 uger

I samarbejde med

I samarbejde med

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Kim Jensen

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
slogan er ”Go to the door go outdoor”. Kim store passion er nemlig alt lige fra kano, friluftsliv, havkajak, SUP, surfing m.m.
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon:
New Anbefalinger:

12 uger med fede oplevelser - marts 2025

Spring ind i foråret med et intensivt 12-ugers højskoleforløb
Læs mere

24 ugers højskoleophold - januar 2025

Start det nye år med fede oplevelser og personlig udvikling
Læs mere

Gammel elevstævne

Gør dig klar til en uforglemmelig lørdag, den 31. august!
Læs mere

Balanceboard

Mangler du inspiration til din surftræning derhjemme? Så kan du bruge et balanceboard såsom et Indo Board. Hvis du ikke har et Indo Board, kan du lave dit eget balanceboard derhjemme. Højskolens surfunderviser Kim Jensen viser i videoen her, hvordan du kan lave dit eget balanceboard og dermed vedligeholde din surftræning derhjemme.
Læs mere

September indtag - vælg mellem 12 eller 36 uger 2024

Oplev Aalborg Sportshøjskole - Dit springbræt til sport og storbyliv i september!
Læs mere

August indtag - vælg enten 20 eller 44 uger 2024

En verden af sport, fællesskab og uforglemmelige oplevelser!
Læs mere

Stand up paddle board

Den lettest tilgængelige vandaktivitet.
Læs mere