logo_2016
search-button
Navn:

Outdoor og vandring

Tagline

Oplev naturen med dine højskolekammerater

Yellow tag:
Outdoor og vandring
Kort beskrivelse:
Drømmer du om at udforske naturens skønhed, opleve dens stille øjeblikke og udfordre dig selv i naturens kræfter? I interessefaget outdoor og vandring får du muligheden for at gå på opdagelse i naturen med dine højskolekammerater og skabe uforglemmelige minder.
Beskrivelse Ny 3

Nogle ting kan ikke forklares - de skal opleves. Som følelsen af at mærke adrenalinen pumpe rundt i kroppen.

Beskrivelse Ny 1

Interessefaget outdoor og vandring er for dig der søger naturfyldte oplevelser og udfordringer i hyggelige og trygge rammer. Fællesskab og samarbejde er nøgleordene når vi begiver os ud på eventyr - uanset om det er på vandet eller i skoven. Vores klasseværelse er den store verden udenfor, som vi udforsker fra top til tå. Vi drager ud i de dybe skove og åbne enge samt følger åer og fjorde, så vi virkelig kan fordybe os i naturen både til lands og til vands.

Vi skal bl.a. snøre vandreskoene og bevæge os til fods gennem smukke naturområder i Nordjylland. Du kan også se frem til at hygge omkring bålet med dine højskolekammerater og opleve naturen til vands når vi sejler i kano, mens vi nyder naturens stilhed. Vi tager endda til Løkken for at mærke naturens kræfter, mens vi står på surfboards og lader bølgerne føre os frem. Aktiviteterne og stederne vi tager hen, afhænger af årstiden og vejret.

Der er plads til alle på interessefaget outdoor og vandring, så uanset om du er outdoor-entusiast eller aldrig har prøvet de forskellige udendørs aktiviteter før, er der plads til dig på holdet. Vi pakker vores udstyr og drager på eventyr til fantastiske steder som Løkken, Limfjorden, Lundby Krat, Poulstrup Sø, Hvorup og måske endda et sted, du aldrig havde drømt om. Vores motto er enkelt: "Go to the door, go outdoor!".

Så hvis du er klar til at udfordre dig selv og udforske naturen, er interessefaget outdoor og vandring sikkert lige noget for dig!

Beskrivelse Ny 2 Titel
I outdoor og vandring arbejder vi bl.a. med
Beskrivelse Ny 2

Bølgesurf i Løkken
Orienteringsløb
Vandreture
Stand Up Paddle (SUP) 
Kanotur
Kajaktur
GPS-løb
Vinterbadning
Bike’n’run 
Langrend 
Bål i vores udendørs køkken område

Overskrift

Brug udstyret i fritiden

Beskrivelse

Du er selvfølgelig altid velkommen til at bruge skolens udstyr i fritiden

Billede/video
Udtalelser:
Interessefaget outdoor og vandring udbyder en bred vifte af aktiviteter, så der er noget til enhver smag.
Anna Emilie Rossen
Læs hele elevreferencen
Anna Emilie Rossen
Anna Emilie Rossen
Interessefaget outdoor og vandring udbyder en bred vifte af aktiviteter, så der er noget til enhver smag. Jeg elsker balancegangen mellem at være ude på vandet og lave O-løb. Uanset hvad, hygger vi os med det, og det er et godt fag, der lægger op til at styrke fællesskabet.
Mange elever inklusiv mig selv bruger en stor del af deres tid i skolens gym, og med outdoor og vandring på skemaet får jeg muligheden for en eftermiddag med masser af luft i hovedet.
Ulrikke Herlev
Ulrikke Herlev
Interessefaget outdoor og vandring har givet mig muligheden for at slå hovedet fra på en anden måde end jeg plejer. Mange elever inklusiv mig selv bruger en stor del af deres tid i skolens gym, og med outdoor og vandring på skemaet får jeg muligheden for en eftermiddag med masser af luft i hovedet. Om det er rundt om bålet, ude på vandet eller en tur i skoven. Jeg får muligheden for at prøve en masse nye ting, lære om naturen og få lidt jord under neglene. Det er en fantastisk kontrast til de andre fag jeg har, og det er et fag jeg virkelig holder af.

Fakta

Type uddannelse
Varighed
Dokumentation
Hvornår / næste indtag

Hvornår udbydes faget og varigheden
Prøv at sammensæt dit eget ugeskema her på siden 📃💪 blandt de øvrige +45 fag du kan vælge mellem.

Rejser
Økonomi
Hold cross:
Efteråret
Foråret
8 uger
Efteråret
Foråret
12 uger
Efteråret
Foråret
12 uger
Efteråret
Foråret
12 uger

I samarbejde med

I samarbejde med

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Kim Jensen

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
slogan er ”Go to the door go outdoor”. Kim store passion er nemlig alt lige fra kano, friluftsliv, havkajak, SUP, surfing m.m.
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon:
New Anbefalinger:

Windsurfing moves

Windsurfing er en udfordrende sportsgren.
Læs mere

Outdoor

Er du klar til at stige ud af hverdagens trummerum og træde ind i en verden af utallige eventyr? På Aalborg Sportshøjskoles hovedfag "Outdoor", inviterer vi dig ind i naturens undrende og fortryllende verden, hvor spænding møder læring, og eventyr møder fællesskab.
Læs mere

12 uger med fede oplevelser - marts 2025

Spring ind i foråret med et intensivt 12-ugers højskoleforløb
Læs mere

Stand up paddle board

Den lettest tilgængelige vandaktivitet.
Læs mere

Klatring

I sidefaget klatring kan du udvide dine klatrefærdigheder eller tage en klatreinstruktør uddannelse. Klatring er en sjov og anderledes træningsform, hvor du har mulighed for at udfordre dig selv både fysisk og mentalt. Med sidefaget klatring får du en sikker introduktion til klatresporten i samvær med dine højskolevenner.
Læs mere

September indtag - vælg mellem 12 eller 36 uger 2024

Oplev Aalborg Sportshøjskole - Dit springbræt til sport og storbyliv i september!
Læs mere

Surfing

Surfing giver det vildeste rush og en fantastisk livsglæde. På sidefaget surfing nyder vi hinandens selskab, mærker adrenalinen pumpe og oplever roen i naturen. Vi eksperimenterer og leger på vandet og får nogle gode oplevelser sammen. Så hvis du har mod på at udfordre naturens kræfter på en ny måde, vil sidefaget surfing helt sikkert være noget for dig.
Læs mere

August indtag - vælg enten 20 eller 44 uger 2024

En verden af sport, fællesskab og uforglemmelige oplevelser!
Læs mere

Balanceboard

Mangler du inspiration til din surftræning derhjemme? Så kan du bruge et balanceboard såsom et Indo Board. Hvis du ikke har et Indo Board, kan du lave dit eget balanceboard derhjemme. Højskolens surfunderviser Kim Jensen viser i videoen her, hvordan du kan lave dit eget balanceboard og dermed vedligeholde din surftræning derhjemme.
Læs mere

Gammel elevstævne

Gør dig klar til en uforglemmelig lørdag, den 31. august!
Læs mere

Friluftsliv

Så skal vi ud i naturen og lære, at lave bål og koge en god suppe. Samtidig vil Kim Jensen også vise dig hvordan man tapper birkesaft fra et birketræ
Læs mere

24 ugers højskoleophold - januar 2025

Start det nye år med fede oplevelser og personlig udvikling
Læs mere

Klatring og bouldering

Vil du opbygge styrke, smidighed og udholdenhed på en sjov og udfordrende måde? Så er klatring og bouldering det perfekte fag for dig. Med klatring og bouldering som hovedfag har du mulighed for at udfordre dig selv både fysisk og mentalt i samvær med dine højskolekammerater. Vi klatrer i vores eget klatreunivers med adskillige bouldervægge og klatrevægge i op til 12 meters højde.
Læs mere

Åbent hus 7. juni 2024 kl. 16.00

Kom til åbent hus på Aalborg Sportshøjskole og få et kig på skolens faciliteter.
Læs mere