logo_2016
search-button
Navn:

Summer og winter explorer

Tagline

Oplev naturen med dine højskolekammerater

Yellow tag:
Summer og winter explorer
Kort beskrivelse:
Drømmer du om at udforske naturens skønhed, opleve dens stille øjeblikke og udfordre dig selv i naturens kræfter? I interessefaget summer og winter explorer får du muligheden for at gå på opdagelse i naturen med dine højskolekammerater og skabe uforglemmelige minder.
Beskrivelse Ny 3

Nogle ting kan ikke forklares - de skal opleves. Som følelsen af at mærke adrenalinen pumpe rundt i kroppen.

Beskrivelse Ny 1

Interessefaget summer og winter explorer er for dig der søger naturfyldte oplevelser og udfordringer i hyggelige og trygge rammer. Fællesskab og samarbejde er nøgleordene når vi begiver os ud på eventyr - uanset om det er på vandet eller i skoven. Vores klasseværelse er den store verden udenfor, som vi udforsker fra top til tå. Vi drager ud i de dybe skove og åbne enge samt følger åer og fjorde, så vi virkelig kan fordybe os i naturen både til lands og til vands.

Vi skal bl.a. snøre vandreskoene og bevæge os til fods gennem smukke naturområder i Nordjylland. Du kan også se frem til at hygge omkring bålet med dine højskolekammerater og opleve naturen til vands når vi sejler i kano, mens vi nyder naturens stilhed. Vi tager endda til Løkken for at mærke naturens kræfter, mens vi står på surfboards og lader bølgerne føre os frem. Aktiviteterne og stederne vi tager hen, afhænger af årstiden og vejret.

Der er plads til alle på interessefaget summer og winter explorer, så uanset om du er outdoor-entusiast eller aldrig har prøvet de forskellige udendørs aktiviteter før, er der plads til dig på holdet. Vi pakker vores udstyr og drager på eventyr til fantastiske steder som Løkken, Limfjorden, Lundby Krat, Poulstrup Sø, Hvorup og måske endda et sted, du aldrig havde drømt om. Vores motto er enkelt: "Go to the door, go outdoor!".

Så hvis du er klar til at udfordre dig selv og udforske naturen, er interessefaget summer og winter explorer sikkert lige noget for dig!

Beskrivelse Ny 2 Titel
I summer- og winter explorer arbejder vi bl.a. med
Beskrivelse Ny 2

Bølgesurf i Løkken
Orienteringsløb
Vandreture
Stand Up Paddle (SUP) 
Kanotur
GPS-løb
Vinterbadning
Bike’n’run 
Langrend 
Bål i vores udendørs køkken område

Overskrift

Brug udstyret i fritiden

Beskrivelse

Du er selvfølgelig altid velkommen til at bruge skolens udstyr i fritiden

Billede/video
Udtalelser:

Fakta

Type uddannelse
Varighed
Dokumentation
Hvornår / næste indtag

Hvornår udbydes faget og varigheden
Prøv at sammensæt dit eget ugeskema her på siden 📃💪 blandt de øvrige +60 fag du kan vælge mellem.

Rejser
Økonomi
Hold cross:
Efteråret
Foråret
24 uger
Efteråret
Foråret
12 uger
Efteråret
Foråret
44 uger
20 uger
Efteråret
Foråret
36 uger
12 uger

I samarbejde med

I samarbejde med

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Liselotte Nørgaard

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
outdoor tosse med stor interesse i MTB og skiløb. Elsker samtidig at ”nørkle” indenfor de kreative fag
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon:
New Anbefalinger:

Klatring og bouldering

Vil du opbygge styrke, smidighed og udholdenhed på en sjov og udfordrende måde? Så er klatring og bouldering det perfekte fag for dig. Med klatring og bouldering som hovedfag har du mulighed for at udfordre dig selv både fysisk og mentalt i samvær med dine højskolekammerater. Vi klatrer i vores eget klatreunivers med adskillige bouldervægge og klatrevægge i op til 12 meters højde.
Læs mere

Boardsport

Er du bidt af et board eller nysgerrig på at komme i gang med boardsport? I sidefaget boardsport giver vi den gas med leg og bevægelse på boards. Mærk suset i kroppen når du lægger vægten i svinget og suser afsted sammen med dine højskolekammerater – på vand eller asfalt. Tag udfordringerne op og nyd friheden, glæden og adrenalinen der følger med når vi leger på forskellige boards.
Læs mere

Outdoor

Er du klar til at stige ud af hverdagens trummerum og træde ind i en verden af utallige eventyr? På Aalborg Sportshøjskoles hovedfag "Outdoor", inviterer vi dig ind i naturens undrende og fortryllende verden, hvor spænding møder læring, og eventyr møder fællesskab.
Læs mere

Åbent hus, kl. 16-18

Kom til åbent hus på Aalborg Sportshøjskole og få et kig på skolens faciliteter.
Læs mere

Klatring

I sidefaget klatring kan du udvide dine klatrefærdigheder eller tage en klatreinstruktør uddannelse. Klatring er en sjov og anderledes træningsform, hvor du har mulighed for at udfordre dig selv både fysisk og mentalt. Med sidefaget klatring får du en sikker introduktion til klatresporten i samvær med dine højskolevenner.
Læs mere

24 ugers højskoleophold - januar 2024 - LEDIGE PLADSER

Nogle ting kan ikke forklares - de skal opleves
Læs mere

August indtag - vælg enten 20 eller 44 uger 2024

Nogle ting kan ikke forklares - de skal opleves.
Læs mere

Åbent hus, kl. 12-14

Kom til åbent hus på Aalborg Sportshøjskole og få et kig på skolens faciliteter.
Læs mere

September indtag - vælg mellem 12 eller 36 uger 2024

You Have To Feel It
Læs mere

Stand up paddle board

Den lettest tilgængelige vandaktivitet.
Læs mere

Balanceboard

Mangler du inspiration til din surftræning derhjemme? Så kan du bruge et balanceboard såsom et Indo Board. Hvis du ikke har et Indo Board, kan du lave dit eget balanceboard derhjemme. Højskolens surfunderviser Kim Jensen viser i videoen her, hvordan du kan lave dit eget balanceboard og dermed vedligeholde din surftræning derhjemme.
Læs mere

Åbent hus, kl. 16-18

Kom til åbent hus på Aalborg Sportshøjskole og få et kig på skolens faciliteter
Læs mere

Vandring

Der findes ikke nogen bedre måde at opleve skønne naturområder på end gennem vandring. Med vandring på højskole kommer du tæt på naturen når du sammen med dine højskolekammerater snører vandreskoene og bevæger dig til fods gennem smukke naturområder i Nordjylland.
Læs mere

Friluftsliv

Friluftsliv på højskole rummer muligheder for at opleve naturen på tætteste hold sammen med dine højskolekammerater. I sidefaget friluftsliv bevæger vi os ud i skovene og på vandet. Vi dyrker det enkelte og primitive liv under åben himmel, giver os god tid til de store naturoplevelser og får både viden om naturen og hyggeligt samvær med hinanden.
Læs mere

12 uger med fede oplevelser - marts 2024

You have to feel it
Læs mere

Windsurfing moves

Windsurfing er en udfordrende sportsgren.
Læs mere

Friluftsliv

Så skal vi ud i naturen og lære, at lave bål og koge en god suppe. Samtidig vil Kim Jensen også vise dig hvordan man tapper birkesaft fra et birketræ
Læs mere

Bouldering

Ja, hvad er bouldering egentlig? Bouldering er en klatresport, hvor man klatrer på vægge som er 3-4 meter høje med en tyk madras forneden som sikrer, at man altid kan hoppe ned og lande uden at slå sig. I interessefaget bouldering kan du give den gas på forskellige boulderruter sammen med dine højskolekammerater.
Læs mere

Surfing

Surfing giver det vildeste rush og en fantastisk livsglæde. På sidefaget surfing nyder vi hinandens selskab, mærker adrenalinen pumpe og oplever roen i naturen. Vi eksperimenterer og leger på vandet og får nogle gode oplevelser sammen. Så hvis du har mod på at udfordre naturens kræfter på en ny måde, vil sidefaget surfing helt sikkert være noget for dig.
Læs mere