Summer og winter explorer

Interessefaget Summer og Winter explorer er for dig som vil opleve naturens stilhed og vejrets ubarmhjertighed i hyggelige og trykke rammer.

Summer og winter explorer

Samarbejde og fællesskab er de vigtigste elementer, når vi tager på tur enten på vandet eller i skoven. Alle timer i winter og summer explorer foregår udenfor, og vi kommer vidt omkring. Vi begiver os ud i de store skove og enge, eller langs åer og fjorde, hvor vi oplever naturen på tæt hold enten til vands eller til lands. Derudover tager vi til Løkken og oplever bølgernes kræft på et surfboard.

I Summer- og Winter explorer arbejder vi bl.a. med:

• Bølgesurf i Løkken
  • MTB
  • Orienteringsløb
  • Vandreture
  • Stand Up Paddle (SUP)
  • Kanotur
  • GPS-løb
  • Vinterbadning
  • Bike’n’run
  • Langrend
  • Bål i vores udendørs køkken område

Vi hygger max i faget og pakker bilen med skolens udstyr og tager til bl.a. Klitmøller, Limfjorden, Rold Skov, Svinkløv eller et helt femte sted. ”Go to the door, go outdoor” er vores slogan på faget. Så vil du gerne opleve andet end indendørs træning vil dette fag helt sikker fange din interesse. På faget er der plads til alle, så selv om du aldrig har prøvet de forskellige udendørs aktiviteter før, så fortvivl ej, det skal du nok komme til at lære.

2020SummerWinterExplorer2

9, 17, 20, 24, 32 og 44 uger. (efteråret og foråret)
Skoleåret 2021/22
  • 9. januar 2022 (24 uger) > Venteliste
  • 27. februar 2022 (9 eller 17 uger) > Venteliste

Skoleåret 2022/23

• 31. juli 2022 (20 eller 44 uger)
  • 16. oktober 2022 (9 eller 33 uger)
  • 8. januar 2023 (24 uger)

Interessefagets opbygning

Udover dit hovedfag, sidefag og fordybelsesfag skal du vælge et interessefag, som du kunne tænke dig at beskæftige dig med.

Nedenfor kan du se hvornår faget udbydes i de forskellige perioder og slutter

2020InteressefagForlob

Liselotte Nørgaard

Underviser i Klatring og ski. Outdoor tosse med stor interesse i MTB og skiløb. Uddannet bl.a. ski, MTB og klatreinstruktør