Navn:

Bagt banan med mørk chokolade, hasselnødder og is

Kort beskrivelse:
TopBilledeOpskrift:
2_Banan_2017
Portion:

til 1 person

Ingredienser:
  • 1 stor, moden banan
  • 30 g mørk chokolade, 70 % kakao
  • 2 kugler is, fx vanilje (ca. 75 g)
  • 1 spsk. hasselnødder
Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 190 grader. Bag bananen i ca. 4-5 minutter – til den er sort.

Rist hasselnødderne på en tør pande ved middel-høj varme. Afkøl nødderne let og hak dem groft.

Tag bananen ud af ovnen og skær den op på langs og stik chokolade ned i revnen, så det kan smelte til en lækker chokoladesauce. Server lun med vaniljeis og hakkede, ristede hasselnødder.

 

Energi: 1908 kJ/454 kcal
Protein: 7 E % (8 g)
Fedt: 49 E % (25 g)
Kulhydrat: 44 E % (48 g)
 

Kommentarer

Kommentarer:

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.