Navn:

Bagt torsk med quinoasalat

Kort beskrivelse:
TopBilledeOpskrift:
3_Bagttorsk_2017
Portion:

til 1 person

Ingredienser:

Salat

  • 1½ dl. rå quinoa (protein holdigt frø) (100 g)
  • ½ rød peberfrugt
  • ¼ rødløg
  • 1 stor gulerod
  • 6 radiser
  • 1 lille bundt dild

Dressing

  • 1 spsk. citron/lime saft
  • spsk. hvidvinseddike (eller æblecidereddike)
  • 2 spsk. olivenolie
  • ½ fed hvidløg, fint hakket
  • ½ tsk. salt
  • Friskkværnet peber
     
  • Ca. 200 g torskefilet eller lys-sej
  • Salt og peber
  • Lime eller citronbåd til servering
  • Groft brød (ca. 150 g)
Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 180 grader.

Kog quinoa efter anvisning på pakken og afkøl. Snit peberfrugt, rødløg, gulerod og radiser. Hak dild og bland med quinoa og alle grøntsagerne. Pisk alle ingredienser til marinaden sammen og hæld den over salaten og vend godt rundt.

Læg torsken på bagepapir på en bageplade og drys med salt og peber og bag midt i ovnen i 10-15 minutter. Mærk på fisken efter 10 minutter – når den føles fast i kødet, er den færdig. Hvis den ikke er færdig, bages den lidt længere.

Anret quinoasalaten med den bagte torsk, lime/citron til at dryppe over og server straks med groft brød til.

 

Energi: 4070 kJ/969 kcal
Protein: 28 E % (65 g)
Fedt: 44 E % (49 g)
Kulhydrat: 28 E % (63 g)
 

Kommentarer

Kommentarer:

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.