Navn:

Frugtsalat med hindbær-vanilje skyr

Kort beskrivelse:
TopBilledeOpskrift:
8_Frugtsalat_2017
Portion:

til 1 person

Ingredienser:
  • 200 g frisk frugt og/eller bær (fx æble, ananas, blåbær og appelsin)
  • ½ dl. hindbær, optøet fra frost eller friske
  • 1 dl skyr
  • ½ tsk. vaniljesukker
  • ½ spsk. flydende honning
  • 1 spsk. mandler
Fremgangsmåde:

Skyl og skær frugten i mindre stykker. Bland skyr med moste hindbær, honning og vaniljesukker. Hak mandlerne groft og rist dem på en tør pande – hold godt øje, de brænder let på.

Anret frugten i en skål med hindbær-vanilje skyr og drys med ristede mandler. Server straks.

 

Energi: 3240 kJ/771 kcal
Protein: 19 E% (36 g)
Fedt: 32 E% (27 g)
Kulhydrat: 49 E% (93 g)
 

Kommentarer

Kommentarer:

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.