Navn:

Fyldt kyllingebryst med couscous og appelsinsalat

Kort beskrivelse:
TopBilledeOpskrift:
9_FyldtKyllingebryst_2017
Portion:

til 1 person

Ingredienser:

Fyldt kyllingebryst

  • 1 spsk. soltørrede tomater
  • 5 grønne oliven (kan udelades)
  • 6 tern feta, smuldret
  • ½ fed hvidløg
  • 1 kyllingebryst, ca. 200 g
  • Salt og peber

Couscous

  •  2 dl fuldkorns couscous
  • ¼ terning bouillon (hønse eller grøntsags)
  • 1 dl vand
  • 1 spsk. hakket persille
  • Salt

Appelsin salat

  •  ¼ rødløg
  • 1 spsk. hakket mynte eller persille
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. lys vineddike (kan udelades)
  • Salt og peber
  • 2 spsk. skyr
Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 180 grader.

Hak de soltørrede tomater og oliven. Hak hvidløget fint og vend med soltørret tomat, oliven og smuldret feta. Skær en ”lomme” i siden af kyllingebrystet og fyld den med fyldet. Krydr det fyldte kyllingebryst udenpå med salt og peber. Bages i ovnen i ca. 20-30 minutter til det er gennemstegt. Lav tilbehøret imens.

Kog cous cous efter anvisningen på pakken – brug bouillon for ekstra smag. Afkøl lidt og vend med hakket persille og smag til med lidt salt.

Skræl appelsinen og skær i skiver. Drys med mynte eller persille, olivenolie, vineddike og salt og peber.

Anret kyllingebrystet med cous cous, skyr og appelsinsalat og server straks.

 

Energi: 4860 kJ/1157 kcal
Protein: 26 E % (74 g)
Fedt: 31 E % (39 g)
Kulhydrat: 43 E % (124 g)
 

Kommentarer

Kommentarer:

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.