Marinerede kyllingelår
Pastasalat
Læg kyllingelårene i en plasticpose og bland Teriyaki marinade eller soja med tomatkoncentrat og hæld marinaden over kyllingen i fryseposen sammen med et lille drys salt. Luk posen godt og vend marinaden rundt i posen. Lad kyllingelårene marinere et par timer eller natten over. De kan også sagtens bages med det samme – men jo længere marinering, jo mere smag og jo mere mørt kød.
Tag kyllingelårene ud af posen og læg dem i et lille fad eller på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i ca. 45 minutter ved 180 grader. Tjek at de er gennemstegte helt inde ved benet.
Mens kyllingen er i ovnen: Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning på pakken, dræn og afkøl.
Skyl squashen og skær den igennem på langs og derefter i tynde skiver. Nip enderne af bønnerne og skær dem igennem på langs. Skyl og snit peberfrugten i tynde skiver. Hak og rist mandlerne eller hasselnødderne på en tør pande ved middel varme.
Pisk dressingen sammen af balsamicoeddike, olivenolie og smag til med salt og peber. Bland pasta med squash, bønner, peberfrugt, mandler, høvlet parmesan og basilikum. Vend salaten med dressingen lige inden servering.
Anret de bagte marinerede kyllingelår med pastasalaten og hæld dressingen over salaten.
Energi: 4810 kJ/1145 kcal Protein: 25 E % (69 g) Fedt: 32 E % (42 g) Kulhydrat: 43 E % (112 g) |