Overskrift:

Tekniske pres

Kort beskrivelse:
Oversigtsbillede:
Tekniske pres
Beskrivelse:
 1. 2 og 2 sammen. Aflever til hinanden med front samme vej.
  Fokus: Kig på målet i så langt tid som muligt.
  Du skal have mulighed for at kunne skyde, hvis forsvarene ikke dækker dig.
 2. Samme som 1, men boldholderen kigger mod mål hele tiden, og afleverer lidt i ”blinde” til makkeren.
 3. 2 og 2. Den ene fungerer som tilspiller (PM). Den anden fungerer som back. Der laves hopskudspres. Presretningen ændres så der både presses på ydersiden af forsvaret og på indersiden af forsvaret.
 4. Kaosafleveringer. 2 og 2 sammen. Man løber rundt på kryds og tværs over hele banen og afleverer til hinanden. Alle afleveringer skal være over 10 meter. Alle afleveringer skal være hårde og præcise.
 5. 3 og 3 sammen. VB, PM og HB. Der laves alm. Presafleveringer. PM arbejder i trekantbevægelser for at trække forsvaret med til den ene side, og skabe plads til den back han afleverer til.
 6. Som 4. Backs laver hopskudsafleveringer.
 7. Parallelpresretur-afleveringer. Som 4. Hvis PM får bolden af HB presses der over midten. HB løber med PM parallelt (ca. 2-3 meter fra PM), PM laver hopskudsaflevering og vender bolden retur til HB, der hopper på 1. skridt og evt. skyder.
 8. Fløjene placeres på fløjposition, backs på backposition og én PM. Backs presser ind og spiller PM, der spiller retur til næste back, der presser ind og spiller PM o.s.v, når alle backs har lavet pres, spiller PM retur til fløjene, der kommer bagom og laver hopskudsaflevering.
 9. Louise-bevægelse. Spillerne er placeret på alle pladser (minus stregen). VB krydser fløjen bagom og bliver selv ny fløj. Fløjen laver hopskudspres afleverer til PM og løber selv ind til midten. PM afleverer retur til VB der kommer udefra fløjpositionen og kommer bagom. Backen afleverer enten til PM, eller modsatte back, og så kører samme bevægelse fra modsatte side.
 10. Svensk udspil. Alle pladser (minus stregen). PM afleverer til back, der presser på mod forsvaret og laver ”svensk udspil” (vigtigt at afleveringen falder som studsaflevering og at fløjforsvareren ikke er begyndt at dække sin fløj op når afleveringen falder). Fløjen modtager bolden på sidste skridt, hopper ind over spiller modsatte fløj. Bolden køres ind til PM der afleverer retur til backen o.s.v.

Vigtigt
Hvis man kan komme ind og binde forsvaret og lave hopskudsafleveringer. Så får man også forsvaret til at hoppe i en parade. Det betyder at forsvarsspilleren først kan begynde at komme hen og hjælpe til boldsiden når man rammer jorden igen, det giver en tidsfordel for angrebsspillerne, hvis man er i stand til at udnytte den ekstra plads. Det betyder også at forsvarsspilleren ikke vil være i ret god balance i.f.t. en stregspiller der arbejder i området. Det bliver lettere at sætte screeninger.

Udgangspunktet skal være: Alle afleveringer er farlige.Kommentarer

Kommentarer:

Anbefalinger til dig

Anbefalinger:
SENESTE
MEST POPULÆRE