Navn:

Boldspil

Tagline

Afprøv forskellige boldspil

Yellow tag:
Boldspil
Kort beskrivelse:
I sidefaget boldspil arbejder vi på tværs af idrætsgrene, men altid med fokus på boldspil. Du får mulighed for at afprøve forskellige boldspil, mens vi giver dig en bedre teknik og taktisk forståelse.
Beskrivelse Ny 3

Nogle ting kan ikke forklares - de skal opleves. Som følelsen at et tæt fællesskab og unikke oplevelser.

Beskrivelse Ny 1

Sidefaget boldspil er for dig der er interesseret i boldspil og ønsker et samspil mellem forskellige boldspil i teori og praksis. I sidefaget boldspil bliver du introduceret til kaosspil, netspil / vægspil og slagspil, hvor der vil arbejdes med tekniske og taktiske elementer i de forskellige boldspil. Der vil være fokus på at introducere flere boldspil i den enkelte valgfagsblok. Hvilke boldspil der arbejdes med, vil du som elev have medbestemmelse over.

Udover at arbejde med boldspillene på traditionel vis, vil der også blive mulighed for at arbejde med boldspillenes DNA, og opleve hvordan ændringer i typen af bold, antallet af deltagere, banens dimensioner og spillets regler påvirker spillets flow og formål.

Eksempler på boldspil som kunne indgå i undervisningen er: Volleyball, fodbold, ultimate, basketball, rundbold, høvdingebold mf.

Beskrivelse Ny 2 Titel
I boldspil arbejder vi bl.a. med
Beskrivelse Ny 2

Individuel spillerprofil
Individuel træning og vejledning til gavn for netop dig
Indendørs/udendørs træning og kampe
Samspil mellem teori og praksis
Teknik, taktik og teambuilding
Fysisk træning

Overskrift

Boldspil

Beskrivelse

I sidefaget boldspil arbejder vi på tværs af idrætsgrene, men altid med fokus på boldspil

Billede/video
Udtalelser:

Fakta

Type uddannelse
Varighed
12 uger (sept.-dec.)
Dokumentation
Hvornår / næste indtag

Skoleåret 2023/24

  • 27. september 2023 (12 uger) 

Vi vil sætte pris på at få din tilmelding i god tid før studieårets begyndelse, da vi optager elever, så længe der er ledige pladser. Studerende bliver optaget i den rækkefølge, de tilmelder sig. 

Rejser
Økonomi
Hold cross:
Efteråret
Foråret
12 uger

I samarbejde med

I samarbejde med

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Rasmus Horslev

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
passion for CrossFit blev vækket da han selv var elev. Siden har Rasmus dyrket både CrossFit og vægtløftning på et konkurrence plan
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon:
New Anbefalinger:

Ledelse pædagogik psykologi

Ledelse pædagogik psykologi
Dette fordybelsesfag består overordnede af 4 temaer: psykologi, pædagogik, didaktik og ledelse. I psykologi får du indsigt hvor vigtigt det er at arbejde med mentaltræning som træner og hvilke teknikker du kan anvende for at udøvere kan præstere bedst muligt. I det pædagogiske og didaktiske felt får du viden om, hvordan man skaber læring, og hvordan man som træner kan arbejde med det hele menneske. I ledelsesdelen får du kendskab til trænerens rolle som leder, og hvor vigtigt det er at være en god leder i samarbejdet mellem træner og udøver.
Læs mere

September indtag - vælg mellem 12 eller 36 uger 2023

September indtag - vælg mellem 12 eller 36 uger 2023
You Have To Feel It
Læs mere

Anatomi og skadeslærer

Anatomi og skadeslærer
Anatomi og skadeslærer er et obligatorisk fordybelsesfag for højskolens diplomelever, hvor vi overordnet ser på, hvordan kroppen fungerer. Vi dykker ned i kroppens anatomi og analyserer, hvordan muskler og led er involveret i forskellige bevægelser. Herunder bliver vi klogere på, hvordan vi kan skadeforbygge og derved optimere vores træning.
Læs mere

Filosofi

Filosofi
I fordybelsesfaget filosofi beskæftiger vi os med de mange spørgsmål, der angår ethvert menneske, men som man ikke altid får tænkt over eller snakket med andre om. Vi tager fat i de store filosofiske spørgsmål og bliver klogere på os selv, vores værdier og verden omkring os.
Læs mere

Cardio

Cardio
Vil du forbedre din kondition og udvide din horisont indenfor idræt med høj puls? Så vil cardio helt sikkert være noget for dig. Gennem interessefaget cardio bliver du præsenteret for forskellige træningsmetoder, hvor konditionen er i fokus.
Læs mere

24 ugers højskoleophold - januar 2024

24 ugers højskoleophold - januar 2024
Nogle ting kan ikke forklares - de skal opleves
Læs mere

Innovation

Innovation
I innovation arbejder du kreativt med idégenerering samt idéudvikling og ender med et færdigt slutprodukt. Du lærer om de grundlæggende innovationsbegreber og om kreative teknikker til idéudvikling, før du selv kaster dig ud i idégenering og udvikling af din helt egen innovative idé.
Læs mere

Samfund og historie

Samfund og historie
Når man går på højskole kan man hurtigt komme til at glemme livet uden for skolen. Med fordybelsesfaget samfund og historie, har du en glimrende mulighed for alligevel at gå i dybden med det samfund, du er en del af, og blive klogere på historiens betydning for nutiden.
Læs mere

Fysiologi og træningslærer

Fysiologi og træningslærer
Fysiologi og træningslærer er et obligatorisk sidefag for højskolens diplomelever, hvor vi overordnet ser på, hvordan kroppen fungerer. Vi dykker ned i de fysiologiske mekanismer og arbejder med, hvordan nervesystemet og musklerne får skelettet til at bevæge sig, hvordan hjerte- og lungekredsløbet er med til at forsyne kroppen med ilt og næringsstoffer, samt hvordan man kan anvende denne herlige teori i praksis.
Læs mere

Idræt og bevægelse

Idræt og bevægelse
Ønsker du at blive klogere på basal anatomi og fysiologi, og ønsker du at kunne skabe en kobling til idræt og bevægelse? Så er fordybelsesfaget idræt og bevægelse sikkert lige dig.
Læs mere

Teambuilding

Teambuilding
I faget teambuilding sætter vi fokus på samarbejde og kommunikation, når vi udfører et projekt eller en opgave. Du lærer at udvikle, tilpasse, organisere og afvikle et arrangement eller en aktivitet.
Læs mere

Gammel elevstævne

Gammel elevstævne
Lørdag den 26. august slås dørene atter op til den årligt tilbagevendende gensynsweekend på Aalborg Sportshøjskole - med et brag af en fest💥
Læs mere

Åbent hus 1. september kl. 16-18

Åbent hus 1. september kl. 16-18
Kom til åbent hus på Aalborg Sportshøjskole og få et kig på skolens faciliteter
Læs mere

12 uger med fede oplevelser - marts 2024

12 uger med fede oplevelser - marts 2024
You have to feel it
Læs mere

Bæredygtighed

Bæredygtighed
Alle snakker om bæredygtighed - på Aalborg Sportshøjskole gør vi noget ved det. I fordybelsesfaget bæredygtighed dykker vi ned i verdensmålene for bæredygtig udvikling og tager fat i bæredygtige projekter.
Læs mere

Åbent hus 3. november kl. 16-18

Åbent hus 3. november kl. 16-18
Kom til åbent hus på Aalborg Sportshøjskole og få et kig på skolens faciliteter
Læs mere