logo_2016
search-button
Navn:

Boldspil

Yellow label:
Yellow tag:
Boldspil
Kort beskrivelse:

I sidefaget boldspil arbejder vi på tværs af idrætsgrene, men altid med fokus på boldspil. Du får mulighed for at afprøve forskellige boldspil, mens vi giver dig en bedre teknik og taktisk forståelse.

Billede:
Boldspil
Lang beskrivelse:

Sidefaget boldspil er for dig der er interesseret i boldspil og ønsker et samspil mellem forskellige boldspil i teori og praksis. I sidefaget boldspil bliver du introduceret til kaosspil, netspil / vægspil og slagspil, hvor der vil arbejdes med tekniske og taktiske elementer i de forskellige boldspil. Der vil være fokus på at introducere flere boldspil i den enkelte valgfagsblok. Hvilke boldspil der arbejdes med, vil du som elev have medbestemmelse over.

I boldspil arbejder vi bl.a. med:

  • Individuel spillerprofil
  • Individuel træning og vejledning til gavn for netop dig
  • Indendørs/udendørs træning og kampe
  • Samspil mellem teori og praksis
  • Teknik, taktik og teambuilding
  • Fysisk træning

Udover at arbejde med boldspillene på traditionel vis, vil der også blive mulighed for at arbejde med boldspillenes DNA, og opleve hvordan ændringer i typen af bold, antallet af deltagere, banens dimensioner og spillets regler påvirker spillets flow og formål.

Eksempler på boldspil som kunne indgå i undervisningen er: volleyball, fodbold, ultimate, basketball, rundbold, høvdingebold mf.

Bestil brochure

2021Boldspil_2

Fakta

Type uddannelse:
Varighed:
12 uger (sept.-dec.)
Hvornår / næste indtag:

Skoleåret 2023/24

  • 27. september 2023 (12 uger) 

Vi vil sætte pris på at få din tilmelding i god tid før studieårets begyndelse, da vi optager elever, så længe der er ledige pladser. Studerende bliver optaget i den rækkefølge, de tilmelder sig. 

Rejser:
Dokumentation:
Økonomi:

I samarbejde med

Partners logos:
Lang beskrivelse 2:

2020Fodbold

Sidefagets opbygning

Boldspil tilbydes i 12 uger fra september og frem til december. 

2021BoldspilForlob

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:

Anbefalinger til dig

New Anbefalinger:

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Rasmus Horslev

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
Rasmus's passion for CrossFit blev vækket i 2012 da Rasmus selv var elev på CrossFit linjen. Siden har Rasmus også dyrket både CrossFit og vægtløftning på et konkurrence plan, hvilket bl.a. er blevet til en 2. Plads til DM i vægtløftning, 3. bedste mandlige crossfitter i Danmark (2020) til Danish Functional Fitness Championship og nummer 9 til german throwdown
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon: