logo_2016
search-button
Navn:

Boldspil

Tagline

Afprøv forskellige boldspil på højskole

Yellow tag:
Boldspil
Kort beskrivelse:
Sidefaget boldspil er både for dig der er passioneret boldspiller og dig, der som nybegynder ønsker at udforske en verden af fysisk aktivitet og boldsport. Sammen dykker vi ned i forskellige boldspil og hjælper dig med at forfine dine tekniske færdigheder og taktiske forståelse. Men vigtigst af alt, så handler det om at have det sjovt!
Beskrivelse Ny 3

Nogle ting kan ikke forklares - de skal opleves. Som følelsen af et tæt fællesskab og unikke oplevelser.

Beskrivelse Ny 1

Boldspil er mere end bare sport – det er et samspil af teamwork, spænding og strategi. I sidefaget boldspil introducerer vi dig til alt fra kaosspil, netspil, vægspil og slagspil, mens vi hjælper dig med at mestre hver spils unikke dynamik og udvikle dine færdigheder. Vores mål er at præsentere dig for forskellige boldspil - lige fra volleyball, fodbold, ultimate, basketball og rundbold til høvdingebold og meget mere. Som elev har du en stemme i, hvilke boldspil vi kaster os ud i sammen.

Men vores undervisning går ud over det konventionelle boldspil. Vi dykker også ned i boldspillenes DNA og undersøger, hvordan ændringer i boldtypen, antallet af spillere, banens dimensioner og spillets regler kan ændre spillets flow og formål.

Boldspil på højskole handler ikke kun om boldene, det handler også om fællesskab og teamwork. At mestre banen og udfordre dine modstandere kræver samarbejde på højeste niveau. Derfor arbejder vi med holdånd, der motiverer dig og dine holdkammerater til at yde jeres bedste i hver kamp.

Så uanset om du allerede er en dedikeret boldspiller eller en nysgerrig begynder, der ønsker at være fysisk aktiv sammen med dine højskolekammerater, er boldspil på højskole sikkert lige dig!

Beskrivelse Ny 2 Titel
I boldspil arbejder vi bl.a. med
Beskrivelse Ny 2

Individuel træning og vejledning til gavn for netop dig
Indendørs/udendørs træning og kampe
Samspil mellem teori og praksis
Teknik, taktik og teambuilding
Fysisk træning

Overskrift

Boldspil

Beskrivelse

I sidefaget boldspil arbejder vi på tværs af idrætsgrene, men altid med fokus på boldspil

Billede/video
Udtalelser:

Fakta

Type uddannelse
Varighed
Dokumentation
Hvornår / næste indtag

Hvornår udbydes faget og varigheden
Prøv at sammensæt dit eget ugeskema her på siden 📃💪 blandt de øvrige +45 fag du kan vælge mellem

Rejser
Økonomi
Hold cross:
Efteråret
Foråret
8 uger
Efteråret
Foråret
12 uger
Efteråret
Foråret
12 uger
Efteråret
Foråret
12 uger

I samarbejde med

I samarbejde med

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Rasmus Horslev

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
Passionen for CrossFit blev vækket da han selv var elev. Siden har Rasmus dyrket både CrossFit og Vægtløftning på et internationalt konkurrence plan
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon:
New Anbefalinger:

Sportsmassage

Sportsmassage er et interessefag designet til dig, der brænder for at forstå kroppens autonome nervesystem. Hvilket giver en god forståelse for hvornår du slapper af, når man modtager massage, og hvordan man står ergonomisk korrekt når man giver massage.
Læs mere

Teambuilding

I fordybelsesfaget teambuilding sætter vi fokus på samarbejde og kommunikation når vi sammen kaster os over et projekt eller udfører en opgave. Du lærer at udvikle, tilpasse, organisere og afvikle et arrangement eller en aktivitet i samarbejde med dine højskolekammerater.
Læs mere

Kropsteori og forståelse

Ønsker du at blive klogere på basal anatomi og fysiologi? Og ønsker du at kunne skabe en kobling til idræt og bevægelse? Så er fordybelsesfaget kropsteori og forståelse sikkert lige dig.
Læs mere

Åbent hus 7. juni 2024 kl. 16.00

Kom til åbent hus på Aalborg Sportshøjskole og få et kig på skolens faciliteter.
Læs mere

Psykologi

Fordybelsesfaget psykologi får du indsigt i hvor vigtigt det er at arbejde med mental træning som træner og hvilke teknikker du kan anvende for at udøvere kan præstere bedst muligt.
Læs mere

Innovation og kreativitet

I innovation og kreativitet arbejder du kreativt med idégenerering samt idéudvikling og ender med et færdigt slutprodukt. Du lærer om de grundlæggende innovationsbegreber og om kreative teknikker til idéudvikling før du selv kaster dig ud i idégenering og udvikling af din helt egen innovative idé.
Læs mere

Fortiden er nu

Når man går på højskole kan man hurtigt komme til at glemme livet uden for skolen. Med fordybelsesfaget fortiden er nu, har du en glimrende mulighed for alligevel at gå i dybden med det samfund, du er en del af, og blive klogere på historiens betydning for nutiden.
Læs mere

24 ugers højskoleophold - januar 2025

Start det nye år med fede oplevelser og personlig udvikling
Læs mere

12 uger med fede oplevelser - marts 2025

Spring ind i foråret med et intensivt 12-ugers højskoleforløb
Læs mere

Debatten

I fordybelsesfaget debatten tager vi emner op fra aktuelle debatter i medierne og ser på dem med jeres generations perspektiv. Det kan fx være VM i Qatar, øremærket barsel til mænd, klimakrisen og meget mere.
Læs mere

Gammel elevstævne

Gør dig klar til en uforglemmelig lørdag, den 31. august!
Læs mere

Cardio

Vil du forbedre din kondition og udvide din horisont indenfor idræt med høj puls? Gennem interessefaget cardio bliver du sammen med dine højskolekammerater præsenteret for forskellige træningsformer, hvor kondition, puls og sved på panden er i fokus.
Læs mere

September indtag - vælg mellem 12 eller 36 uger 2024

Oplev Aalborg Sportshøjskole - Dit springbræt til sport og storbyliv i september!
Læs mere

Kom du ikke ind på drømmeuddannelsen?

Ikke alle får det ønskede svar på studie
Læs mere