Innovation

I Innovation arbejder du kreativt med idégenerering samt idéudvikling og ender med et færdigt slutprodukt. Du lærer om de grundlæggende innovationsbegreber og om kreative teknikker til idéudvikling, før du selv kaster dig ud i idégenering og udvikling af din helt egen innovative idé.

Innovation

Innovation handler om at være kreativ, nytænkende og nyskabende. Det handler om idégenerering og idéudvikling. I faget Innovation arbejder vi med teknikker til idégenerering og kreative processer, der hjælper dig i idéudviklingen af dit helt eget produkt. Det kan være alt fra et fysisk produkt, en podcast eller opstart af egen virksomhed, hvis du har en iværksætter gemt i maven. Uanset hvad, går du en proces igennem, som indebærer strategisk og kreativ idéudvikling mod et færdigt slutprodukt.

I Innovation arbejder vi bl.a. med:

• Grundlæggende innovationsbegreber
  • Idégenrering
  • Kreative processer
  • Strategisk arbejde med idéer
  • Idéudvikling
  • Iværksætteri

BESTIL BROCHURE

innovation-3

9 og 24 uger (efteråret og foråret)
Skoleåret 2021/22
  • 9. januar 2022 (24 uger - *Fra marts skal du forsætte på et andet fordybelsesfag - da undervisningen stopper her)

Skoleåret 2022/23

• 16. oktober 2022 (9 uger)
  • 8. januar 2023 (24 uger - *Fra marts skal du forsætte på et andet fordybelsesfag - da undervisningen stopper her)

Fordybelsesfagets opbygning

Innovation tilbydes fra oktober og frem til december og igen fra januar til marts.

2021InnovationForlob

2021Innovation4

Kim Jensen

Ansvarlig for outdoor linjer. Underviser bl.a. i windsurfing, kajak, kano, SUP, MTB, snowboard og klatring. Jeg har været på Aalborg Sportshøjskole siden 1992. EHF-mastercoach i håndbold. Instruktøruddannelse i Dansk Sportsklatreforbund. Kano og kajakinstruktør uddannelse i Dansk kano og kajakforbund. Windsurfing- og SUP-instruktør i Dansk Sejlunion. MTB-instruktør. Snowboard-instruktør. Tidligere landsholdsspiller i håndbold. Ass. Landstræner for Dame A siden 1996.