logo_2016
search-button

Fag på højskole

Er du bare glad for sport og træning, eller vil du være træner?


Fagene på Aalborg Sportshøjskole

Når du starter på højskolen, skal du vælge ét fag fra hver af de følgende kategorier: Et hovedfag, et sidefag, et fordybelsesfag, et interessefag samt et valgfag for onsdag formiddag og et for torsdag eftermiddag, hvilket giver dig 6 forskellige fag. Midtvejs i både efterårs- og forårsforløbet har du mulighed for at vælge nye fag, eller du kan vælge at fortsætte med de samme fag som i den foregående periode. Er du forvirret? Prøv at sammensætte dit eget ugeskema, så du kan se, hvordan dit ugeskema kunne se. Du kan vælge mellem mere end 45 fag.

Fagfordelingen er som følger:

🌟 Hovedfaget: 3 gange om ugen i 7 timer i alt
🌟 Sidefaget: 2 gange om ugen i 4 timer i alt
🌟 Fordybelsesfaget: 2 gange om ugen i 3 timer i alt
🌟 Interessefaget: 1 gang om ugen, cirka 2 timer
🌟 Valgfaget onsdag formiddag (ikke et fysisk fag): 1 gang om ugen i cirka 1,5 time
      Valgfaget torsdag eftermiddag (et fysisk fag): 1 gang om ugen i cirka 1,5 time


Valgfag_Agility Hovedfag_Ambulance Fordybelsesfag_Anatomi_Ernaring_Traning Sidefag_Beachvolley Valgfag_Boardsport Valgfag_Bouldering Interessefag_Cardio Tilvalgsfag_coach-uddannelsen Hovedfag_CrossFit Fordybelsesfag_Debatten Valgfag_Filosofil Hovedfag_Fitness Sidefag_FitnessPersonligTraner Valgfag_Fodboldl Tilvalgsfag_Forstehjalpskursus Fordybelsesfag_Innovation-og-kreativitet Valgfag_KendDigSelv Sidefag_Klatring Hovedfag_KlatringBouldering Valgfag_klimatosser Tilvalgsfag_Kor Tilvalgsfag_Kostvejlederuddannelse Valgfag_Krea Valgfag_Mindfulness Valgfag_Musik Hovedfag_Outdoor Valgfag_Padel Interessefag_PersonligTraning Hovedfag_Politi Fordybelsesfag_Politik_Samfund_Historie Sidefag_Psykologi Interessefag_Sportsmassage Valgfag_Springgymnastik Hovedfag_Styrkeloft Hovedfag_StyrketranerFysiskTraner Sidefag_Styrketraning Sidefag_Surfing Valgfag_Svomning Fordybelsesfag_Teambuilding Interessefag_Vandring Sidefag_Volley Hovedfag_Vagtloftning Interessefag_Yoga


Vi stræber efter at tilbyde alle vores fag i hver periode, men det er vigtigt at bemærke, at oprettelsen af specifikke fag er afhængig af et minimumsantal af tilmeldinger. 

Nedenfor kan du se et bredt udvalg af vores fag fordelt på 4 fagområder:

Fitness / fysisk træning // Job i uniform // Motion og udvikling // Outdoor og friluftsliv