logo_2016
search-button
Overskrift:

Hollow hold

Kort beskrivelse:

Hollow hold er en isometrisk core øvelse, som kan være meget overførbar i forhold til de gymnastiske øvelser i CrossFit såsom toes to bar, pull-ups, muscle-ups osv. Vi har lavet en effektiv guide, som trin for trin lærer dig at fuldføre øvelsen. Hollow hold er en af de bedste maveøvelser, så hvis du ønsker en god mavetræning, kan du med fordel kaste dig ud i vores guide.

Oversigtsbillede:
Hollow hold
Beskrivelse:

I guiden bliver du introduceret for 3 fokuspunkter og 8 progressioner, som hjælper dig i gang med hollow hold øvelsen.

Men hvad er hollow hold egentlig?

Hollow hold er en isometrisk core øvelse, som primært træner dine mavemuskler. Foruden mavemusklerne, træner øvelsen ligeledes lår og hoftebøjere. Grundlæggende går hollow hold ud på, at du ligger på ryggen og spænder op i kroppen, mens du løfter både arme og ben. Her er det vigtigt, at lænden presses ned i underlaget og aldrig løftes derfra. Hollow hold er en fantastisk maveøvelse, da den lærer dig at spænde ordentligt op og aktivere dine mavemuskler. Dette kan være brugbart i forhold til andre gymnastiske- og styrkemæssige øvelser i CrossFit såvel som anden fysisk træning. 

Hvordan laver man hollow hold?

Vores CrossFit lærer Rasmus har lavet en guide, hvori han lærer dig at lave hollow hold øvelsen korrekt. Da hollow hold kan være udfordrende, har han nedbrudt øvelsen i 8 progressioner, som demonstreres i videoen. Ved at følge progressionerne, burde du blive klar til at fuldføre hollow hold øvelsen.


3 Hollow hold fokuspunkter:

 1. Hold lænden i jorden
 2. Spænd op i maven
 3. Hav en hul position 

8 Hollow hold progressioner:

 1. Krøl dig sammen som en bille (bibehold denne position gennem alle progressioner)
 2. Tag begge arme ned langs siden
 3. Stræk ét ben
 4. Stræk begge ben
 5. Tag én arm bag hovedet
 6. Tag begge arme bag hovedet
 7. Tag én arm over hovedet
 8. Tag begge arme over hovedet

Efter alle 8 progressioner, har du en hollow hold position og er klar til at mestre øvelsen. Hvis du vil udfordres mere, kan du herefter kaste dig ud i Hollow Rocks. 

Kommentarer

Kommentarer:

Anbefalinger til dig

Anbefalinger: