Fremtidens idrætsleder

Vil du være fremtidens idrætsleder? Fremtidens idrætsleder har viljen og kompetencen til at skabe positive forandringer.

Fremtidens idrætsleder

Uddannelsen er primært rettet mod idræts-, sundheds- og kulturlivet på organiseret såvel som ikke-organiseret niveau. I forløbet lærer du at gennemføre projekter fra idé til handling, og at styre dig selv og andre i forløbet.

• Projektstyring- og projektledelse
  • Planlægning og afvikling af projekter og arrangementer eks. Adventuretur, teambuildingforløb, aftenarrangementer, oplevelsesdag for børn og unge, aktivitetsdage, m.m.
  • Teambuilding
  • Præsentationsteknik
  • Ideudvikling og målsætninger

Teambuilding1

Uddannelsen er godkendt af DGI
Du får blandt andet en studietur på tre dage og et stærkt netværk i en af landets største idrætsorganisationer. Uddannelsen er særligt god, hvis du har lyst til i fremtiden at beskæftige dig med idræt. Enten som idrætsstuderende, træner, personlig træner, fysioterapeut, eventmanager eller lignende.

25 uger (foråret)

Skoleåret 2020/21

• 10. januar 2021 (25 uger)

Efter gennemført uddannelse får du et trænercertifikat.

DGI

Sidefagets opbygning

Udover dit sidefag Sidefag skal du vælge et hovedfag Hovedfag, som du kunne tænke dig at beskæftige dig med.

FremtidensIdratslederSidefag

Teambuilding3

Tilmeld fremtidens idrætsleder

Liselotte Nørgaard