logo_2016
search-button
Navn:

Lystfiskeri

Yellow label:
Yellow tag:
Lystfiskeri
Kort beskrivelse:

Er du nysgerrig på naturen og har du lyst til at prøve kræfter med fiskeri mens du er på højskole? Så kunne valgfaget lystfiskeri måske være noget for dig. I valgfaget lystfiskeri tager vi fiskestangen under armen og tager ud til Limfjorden eller andre gode fiskespots i Nordjylland.

Billede:
Lystfiskeri
Lang beskrivelse:

Selvom Aalborg Sportshøjskole ligger centralt i Aalborg midtby, har vi kun få km til unikke fiskesteder langs Limfjorden. På valgfaget fisker vi mest havørred, laks, hornfisk, sild, makrel og aborrer, men også andre arter efterstræbes, når fiskelinjen besøger forskellige fiskevande. Som oftest besøges vande som; Lindenborg Å, Ryå, Vorre Å, Limfjorden, Mariager Fjord samt sports langs Øst/Vestkysten og forskellige søer, men også mange andre vande besøges i løbet af året. Med vores tætte samarbejde med Danmarks Sportsfiskerforbund (DSF), sætter vi kvalitets fiskeudstyr til rådighed med FISKEEKSPRESSEN.

Endelig skal vi selvfølgelig også tilberede de fangede fisk og skaldyr ved skolens udekøkken. Så vælg lystfiskeri som dit valgfag, hvis du ønsker at blive klogere på fiskeri og tilberedning.  

Fakta

Type uddannelse:
Varighed:
Hvornår / næste indtag:
Periode 1 (august - oktober)
Periode 4 (april - juni)
Rejser:
Dokumentation:
Økonomi:

I samarbejde med

Partners logos:
Lang beskrivelse 2:

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:

Anbefalinger til dig

New Anbefalinger:

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:
Kasper "DetlevSNitzEL" Kristensen
Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
Med over 10 års esport-erfaring i rygsækken er Kasper Kristensen en af Danmarks mest eftertragtede esport-undervisere.

Kasper har spillet på flere prominente Counter-Strike hold i Danmark – og med hans erfaringer fra Faceit Pro League, står han klar til at tage dit niveau til nye højder!

Kasper Kristensen er bedre kendt som DetlevSNitzEL, når han er ingame, og han er stadig aktiv på den danske Counter-Strike scene, hvor han til hverdag spiller Danish Pro League og FPL Challenger.
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon: