logo_2016
search-button

Fag på højskole

Er du bare glad for sport og træning, eller vil du være træner?

Er du bare glad for sport og træning, eller vil du være træner? Måske endda på højeste niveau? Aalborg Sportshøjskole er højskolen, hvor du bliver dygtig til det du laver, OG får masser af venner og fantastiske oplevelser. 

På Aalborg Sportshøjskole er vi gode til at se udviklingspotentialet i alle vore elever. Vi tager dig, der hvor du er, og flytter dig så langt som muligt rent fagligt. Vi hjælper dig med at få realiseret DINE drømme. Både under dit højskoleophold og i forhold til det liv du skal leve bagefter. Vi har fokus på din faglighed og din personlighed – og hjælper dig med at få styr på din fremtid. Vi er kendt for at have et højt fagligt niveau i vores undervisning, men du kan gå her, uanset hvor dygtig du er i forvejen. Aalborg Sportshøjskole er bygget op omkring fire fagområder:

Fitness / fysisk træning // Job i uniform // Motion og udvikling // Outdoor og friluftsliv 

Vælger du ikke en af højskolens diplomtræneruddannelser, kan du kombinere fagene fra de forskellige fagområder og udvikle dit helt eget højskoleophold på Aalborg Sportshøjskole. Så vælg selv om dit højskoleophold skal have fokus på sjov, træning, motion, uddannelse, forberedelse til et arbejde i uniform, studieforberedelse, friluftsliv eller noget helt andet. 

HovedfagNy  SidefagNy  Fordybelsesfag  Fordybelsesfag  ValgfagNy  

Sådan vælger du fag på Aalborg Sportshøjskole 😀

ValgAfFag2022

Sidefag, fordybelsesfag, interessefag og valgfag vælges først ved højskolestart.
Dvs. du skal have valgt dig hovedfag og periode i forbindelse med tilmeldingen, men bare rolig har du valgt forkert hovedfag kan du sagtens vælge om

Når tilmeldingen er sendt sidder vores dygtige medarbejdere på spring til at behandle din tilmelding. Når du har betalt indmeldingsgebyret kan vi byde dig velkommen til en oplevelse for livet – og vi tør godt garantere, at velkomsten og mødet med alle de andre nye højskoleelever vil blive en oplevelse, du sent glemmer. 

FIND DET RIGTIGE FAG - PRØV VORES MATCHMAKER